fastshare
Mafia 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3406
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 29 bře 2017, 16:04





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 312 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
 Mafia 3 
Autor Zpráva
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2010, 21:16
Příspěvky: 512
Příspěvek Re: Mafia 3

A co to je za update ???


24 pro 2016, 14:45
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 266
Příspěvek Re: Mafia 3

Tak jsem dal patch 4 od Voksi a nejde mám AMD Phenom II X6 1090T Black Edition ku*va už jsem myslel.... :( :( :(


25 pro 2016, 13:41
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 12 kvě 2009, 18:20
Příspěvky: 49
Příspěvek Re: Mafia 3

Mafia III - Update 4 Racing - vylepšení hry, závody, tuning aut a vozového parku v garážích po celém městě, nové oblečení, atd.


25 pro 2016, 16:15
Profil
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2008, 13:37
Příspěvky: 498
Příspěvek Re: Mafia 3

Link na update ?

_________________
PC
W10 Pro 1607 - 14393.693
Intel i5-3570K 3.40GHz
16GB RAM DDR3
GTX 960 4GB OC


28 pro 2016, 14:47
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 11 úno 2011, 23:10
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Mafia 3

Ahoj dal jsem update 4 a stratil jsem všechny save,teď je nemůžu v počítači najít,asi mě jebne :D ,nevíte kde je hledat?Žadná složka .ini není. :?


30 pro 2016, 14:20
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2008, 10:04
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Mafia 3

NOTE 3: to use you old save (CODEX) with (RELOADED) you have to move them from the old folder to the new created folder
1. run the game and quit 2. you will find you save here C:\Users\%UserName%\AppData\Local\2K Games\Mafia III\Data\
3. just move the 2 folder gamesaves & profiles from the old folder e.g. 7656xxxxx9 to 7656xxxxxx5 (the empty folder is the new one, you can look to the date of folder to know the new one.

_________________
Systém Windows 10 64bit | Deska Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
Procesor Core i5-4690 Turbo 3,9GHz | Grafika Gigabyte R9 290 OC 4GB
Paměť Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133 MHz | SSD Crucial MX100 128GB
HDD 2x Seagate Desktop HDD 1TB | Zdroj Seasonic SSP-650 RT 650W Gold


04 led 2017, 17:27
Profil
Private
Private

Registrován: 30 bře 2008, 19:02
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Mafia 3

Prosím vas moc,nemáte někdo uložené linky 17 18 a 20 pro tuto verzi Mafie? Linky jsou smázlé a Anub1ss bohužel nereaguje :(
Moc by jste mi pomohli,kdyby je někdo upnul.....


Naposledy upravil Sammael dne 24 led 2017, 17:48, celkově upraveno 1
Příspěvek upraven...


05 led 2017, 07:49
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 05 lis 2007, 16:27
Příspěvky: 73
Příspěvek Re: Mafia 3 - po úvodní misi nejde úkol aktivovat

Ahoj, poraďte
Vykradu banku a načítací tmavá obrazovka, když to spustim znovu, jsem na chodníku s bráchou, píše to aktivuj mapu a úkol, ale ten úkol nevím jak aktivovat :/

mám hru Codex a update 5

_________________
OS W7 sp1
CPU I7 3,4 GHz
MB ASUS P7
RAM Trancend 8 GB DDR3 1500 MHz
GPU Nvidia 760 GTX/OC 2GB
SSD OCZ 240 GB SATA3
HDD WD 2 TB SATA3


26 úno 2017, 19:25
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 266
Příspěvek Re: Mafia 3

Chtěl bych se zeptat .... neví někdo jestli se pokročilo s tím fixem na CPU ???


26 úno 2017, 21:41
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 6916
Příspěvek Re: Mafia 3

Update 5 (v1.06) je venku už jakou dobu, ale zda řeší ono CPU bohužel nevím neb jsem nikde nevyštoural Changelog... :(


26 úno 2017, 21:49
Profil
Private
Private

Registrován: 05 bře 2010, 15:40
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Mafia 3

Zdravim,
nevíte někdo, jak se dá zmenšit ta mapa nebo posunout ty titulky nějak dolů, aby byly celý čitelný ? :?
Projížděl jsem diskuzi a asi 2 lidi se na to už ptali, ale nikdo jim na to neodpověděl, tak mě zajímá, jestli ten problem má víc lidí a jestli ho někdo vyřešil.

Díky ;-)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


28 úno 2017, 16:43
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2010, 22:47
Příspěvky: 1024
Příspěvek Re: Mafia 3

Zde se konečně řešilo proč není cz dabing v Mafia 3

Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=FU4REXERCa0&t=4s


20 bře 2017, 10:13
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 312 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download