fastshare
Far Cry 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3379
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 20 dub 2018, 17:22





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Far Cry 5 
Autor Zpráva
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 255
Příspěvek Re: Far Cry 5

:D :D :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


15 dub 2018, 21:17
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 255
Příspěvek Re: Far Cry 5

Chtel jsem jenom potvrdit, ze release od CPY mi jde spustit :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


16 dub 2018, 18:18
Profil
Private
Private

Registrován: 17 kvě 2008, 20:36
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Far Cry 5

Mi bohužel ne. Objeví se animovaná tabule Far CRY 5 a nic se neděje.


16 dub 2018, 19:19
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 95
Příspěvek Re: Far Cry 5

Kein píše:
Mi bohužel ne. Objeví se animovaná tabule Far CRY 5 a nic se neděje.


Co máš za winy? Pokud Win7 tak stáhni a nainstaluj toto.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


16 dub 2018, 20:58
Profil
Private
Private

Registrován: 17 kvě 2008, 20:36
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Far Cry 5

StalinM píše:
Kein píše:
Mi bohužel ne. Objeví se animovaná tabule Far CRY 5 a nic se neděje.


Co máš za winy? Pokud Win7 tak stáhni a nainstaluj toto.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


Jo Win 7. Díky pomohlo. ;-)


16 dub 2018, 21:57
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 15 čer 2008, 17:02
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Far Cry 5

Já teprve až po nainstalování zjistil, že hra nepodporuje CPU Phenom.. :/


17 dub 2018, 01:10
Profil
Private
Private

Registrován: 19 lis 2008, 21:03
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Far Cry 5

Ahoj lidi, kam se prosím ukládají uložené pozice?

Předem děkuji za odpověď


17 dub 2018, 07:59
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 255
Příspěvek Re: Far Cry 5

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


17 dub 2018, 19:56
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 95
Příspěvek Re: Far Cry 5

hellboy3905 píše:
Ahoj lidi, kam se prosím ukládají uložené pozice?

Předem děkuji za odpověď


najdi ve složce "E:\Games\Far Cry 5\bin" (tak to mám já) cpy.ini a řádek SavePath. To je cesta k uloženým pozicím. Pokud ti hra neukláda musíš si vytvořit svou složku a zadat ji do té savePath. Musel jsem také dělat. Přiklad u mě....
SavePath=E:\Games\Far Cry 5\saves\


17 dub 2018, 19:58
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 255
Příspěvek Re: Far Cry 5

Aha, tak koukam, ze jsem asi nemel pravdu, musim overit, jestli mi to vubec neco uklada teda, vcera jsem to jen 30 min zkousel.

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


17 dub 2018, 20:03
Profil
Private
Private

Registrován: 11 zář 2010, 22:12
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Far Cry 5

Můžete někdo potvrdit či vyvrátit, zda v cracklé verzi lze hrát kampaň v co-op režimu v domácí síti? Nebo je nutné koupit originál 2x? Díky.


17 dub 2018, 21:49
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 343
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Far Cry 5

luizz píše:
Můžete někdo potvrdit či vyvrátit, zda v cracklé verzi lze hrát kampaň v co-op režimu v domácí síti? Nebo je nutné koupit originál 2x? Díky.

Cracklá hra = Singleplayer no online function no arcade mode no coop


17 dub 2018, 22:36
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 13:35
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Far Cry 5

Ahoj, nemáte někdo problém při první mise " zachraň ostrov" jak vylezete z díry, tak mi vyskakuje hláška jestli chci odejít do hlavní nabídky, ale nic nemačkám a nejde to zrušit... :-( Díkes



VYŘEŠENO STAŽENÍM JINÉHO CRACKU :-)


TAK NIC PŘI DALŠÍM POSTUPU A OSVOBOZENÍ RUKOJMÍ OPĚT VYSKAKUJE OBRAZOVKA JESTLI CHCI DOOPRAVDY OPUSTIT HRU A VRÁTIT SE DO MENU ... :(


CHYBA GRANITE 20000..... KOUKAL JSEM VÍC LIDÍ MÁ S TÍMHLE PROBLÉMY


18 dub 2018, 13:11
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: Far Cry 5

Miraas píše:
Ahoj, nemáte někdo problém při první mise " zachraň ostrov" jak vylezete z díry, tak mi vyskakuje hláška jestli chci odejít do hlavní nabídky, ale nic nemačkám a nejde to zrušit... :-( Díkes



VYŘEŠENO STAŽENÍM JINÉHO CRACKU :-)


TAK NIC PŘI DALŠÍM POSTUPU A OSVOBOZENÍ RUKOJMÍ OPĚT VYSKAKUJE OBRAZOVKA JESTLI CHCI DOOPRAVDY OPUSTIT HRU A VRÁTIT SE DO MENU ... :(


CHYBA GRANITE 20000..... KOUKAL JSEM VÍC LIDÍ MÁ S TÍMHLE PROBLÉMY


Stáhni repack od FitGirl a máš klid :-).Nainstaloval jsem a hraju zatím bez problémů.


18 dub 2018, 17:44
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 10580
Příspěvek Re: Far Cry 5

Tohle je vtipné - FitGirl = CPY RLS jen s větší kompresí!!! RePack NEZNAMENÁ jiný Crack...
Miraas píše:
... VYŘEŠENO STAŽENÍM JINÉHO CRACKU :-) ...

A prozradíš nám jakého? Sakra lidi JEDINÝ FUNKČNÍ Crack má CPY vše ostatní je balast s beztak Bitcoin Minerama!!!


18 dub 2018, 18:35
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download