fastshare
Grand Theft Auto 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 zář 2018, 20:05





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2007 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134
 Grand Theft Auto 5 
Autor Zpráva
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 12 čer 2009, 15:41
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Zdar, hele dá se nějak u GTA V nastavit citlivej plyn u aut na gamepadu. Prostě když přidám plyn tak je hnedka fullgas a to je o ničem, hledal sem na netu a nic sem nenašel, tak jestli třeba někdo neřešil stejný problém a nevyřešil.. Díky

_________________
CPU: AMD Phenom II X4 965 BE C3 3,[email protected],9Ghz, Max OC 4,6Ghz
GPU: Saphire ATI Radeon 5770 Vapor-X 850Mhz, 4800Mhz [email protected]1050Mhz, 5700Mhz
RAM: Patriot Viper 4Gb(2x2) 1600Mhz CL7
MB: Gigabyte GA-MA790XTA-UD4
HDD: Samsung SpinPoint F3 1000Gb 7200rpm 32Mb + WD 320Gb 7200rpm 16Mb
PSU: Enermax MODU 87+ 600W


06 lis 2016, 16:15
Profil
Private
Private

Registrován: 29 kvě 2009, 19:25
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Kúp si tento ovládač zapojíš do USB automaticky sa nadstaví ako na konzolu na každú hru úplne samo ovládanie plynu bŕzd zatáčanie citlivé regulovateľné výborné aj na striekačky naj. investícia akú sem kedy do PC urobil

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


Naposledy upravil Sammael dne 09 lis 2016, 19:57, celkově upraveno 1
Linky mimo forum do CODE!!!


09 lis 2016, 19:43
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 17:22
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Ahoj, chci se dotázat, je někde možnost sehnat nový cd key generator nebo jiný funkční klíč pro založení nového accountu? Mám orig. koupenou hru, jen můj multiplayer acc. je nastálo zabanovaný. :( Dával jsem asi lidem moc love a aut :D, pak už jsem si dával bacha a stejně mě po čase odstavili. Pokud by někdo věděl jak se reinkarnovat, (bez zakoupení nové hry) tak budu vděčný :)


18 lis 2016, 18:17
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 14 kvě 2009, 18:54
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Nevíte někdo proč mi nejde do hry vložit ani jedna verze češtiny?? Pořád to píše nepodporovaná verze hry??.

_________________
Intel Xeon X5550..4.0 Ghz,ASUS GeForce GTX 1060 DUAL-OCedition 6G,MB Gigabyte X58A UD3R-12GB Ram DDR3


04 pro 2016, 19:01
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 124
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Pravdepodobne máš verziu 1.33, ktorá tu je ako posledný patch. Na túto verziu potrebuješ čestinu verziu v3 ale ide aj o to či to je steam verzia hry alebo social club.


05 pro 2016, 01:58
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 13057
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

^^ Přesně, je třeba rozlišit STEAM a Retail verzi. CZ si můžeš stáhnout tady.

A Propos - nový Update je venku. Ale jedná se pouze o aktualizaci souborů "Social-Club-Setup.exe" a "GTAVLauncher.exe"

_________________
Nově Uploady i na Megaup & Nofile. Oba plně Free bez omezení...


05 pro 2016, 07:36
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 14 kvě 2009, 18:54
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

kany3 píše:
Nevíte někdo proč mi nejde do hry vložit ani jedna verze češtiny?? Pořád to píše nepodporovaná verze hry??.


Takže jsem se dostal do fáze...pokud mám zakl.hru verze je 1.0.350.1 a ocreckuju creckem od 3dm hra jde v čínštině..to dokážu spravit na eng...
Pokud na tuhle zákl hru dám češtinu ver.1 jiná nejde.Hra se spouští česky,ale při načítání vždy spadne.. a pak už se motám v kruhu at dělám cokoli bud jde jen eng. nebo padá..
at dám jakýkoli update nejde nainstalovat žádná jiná čeština krom té 1 na čistou instalaci...a ted babo rad..??

_________________
Intel Xeon X5550..4.0 Ghz,ASUS GeForce GTX 1060 DUAL-OCedition 6G,MB Gigabyte X58A UD3R-12GB Ram DDR3


05 pro 2016, 17:16
Profil
Private
Private

Registrován: 14 dub 2016, 22:37
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Čaute mám takýto problém. Zapnem hru a všetko ide v pohode normálne hrám ale po cca 10 minutách začne hra lagovať stále viac a viac a o chvíľu je to už úplne nehrateľné. Zostava je Intel Core i5-5200U 2,20 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 940M 2 GB, win 10...viem že to neni bohviečo ale hru pustím v pohode na medium a ide všetko ale len na 10 minút. Skúšal som dať všetko na minimum ale lagy prídu tak isto. Neviete v čom je problém ? Budem vďačný za každú odpoveď.


12 pro 2016, 14:05
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 124
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Máš úsporný 2 jadrový procesor a v celku slabšiu grafickú kartu. Procesor sa ti nataktuje a tebe to môže ísť fajn ale keď dosiahne vysoké teploty tak sa znova prepne do normálneho režimu aby ho neupieklo a tu začínajú lagy. S teplotou nejako veľa nespravíš keďže to je notebook takže neviem ako by som ti poradil.


13 pro 2016, 00:07
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 07 bře 2010, 15:53
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Zdravím jdu si pro radu. Mám origo GTA V a brácha by si rád zahrál slpon singl na jiným kompu. Tak sem mu to zkopíroval a stáhl tuším V5 3dm update a crack. vložil do složky s hrou a zapnul. A hra běží, ale po cirka 10-15minutách spadne. Má někdo nějaký odzkoušený způsob jak to zprovoznit abych to nemusel celý znova stahovat? PřípadněNějaký fix?


06 črc 2017, 08:10
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 13057
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

Grand.Theft.Auto.V.READNFO.PS4-KOTF
Re: Grand Theft Auto 5

1. funkční Release na PS4 :)

_________________
Nově Uploady i na Megaup & Nofile. Oba plně Free bez omezení...


28 zář 2017, 13:26
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 26 kvě 2009, 13:24
Příspěvky: 32
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

To GTA je sice hezká vlašťovka, ale prozatím je to úplně nepoužitelný, už jen to, co člověk potřebuje k tomu, aby to rozběhal :( . Navíc dneska asi se najde tak 1% konzolí na kterých je FW 1.7x. Ale třeba po letech svitla naděje :)

_________________
i_m_a_g_e


28 zář 2017, 15:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2007 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 130, 131, 132, 133, 134

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download