fastshare
Battlefield 4
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 říj 2020, 23:26





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 381 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další
 Battlefield 4 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 14 úno 2009, 17:25
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: Battlefield 4

Mám problém stím že mám 64 bit systém a ve hře mě to píše že mám 32 takže nemužu si změnit požadavky a všechno mám na nízké detaily což mě vadí. Diky za radu ;)


05 lis 2013, 19:03
Profil
Private
Private

Registrován: 24 pro 2008, 15:36
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Battlefield 4

Allan.I píše:
Mám problém stím že mám 64 bit systém a ve hře mě to píše že mám 32 takže nemužu si změnit požadavky a všechno mám na nízké detaily což mě vadí. Diky za radu ;)




Mě to dělá přesně taky.


06 lis 2013, 19:56
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: Battlefield 4

už jsem to tu psal

běžte do dokumentů kde máte save

cesta by měla být Dokumenty\Battlefield 4\settings

tam by měl být soubor PROFSAVE_profile

otevři ho ve wordu a dej najít GstRender.OverallGraphicsQuality

měla by u toho být hodnota 0 až 4 ..tak jí změň na 5 a ulož

Hotovo :-)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19041.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


06 lis 2013, 20:02
Profil
Private
Private

Registrován: 24 pro 2008, 15:36
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Battlefield 4

Generation píše:
už jsem to tu psal

běžte do dokumentů kde máte save

cesta by měla být Dokumenty\Battlefield 4\settings

tam by měl být soubor PROFSAVE_profile

otevři ho ve wordu a dej najít GstRender.OverallGraphicsQuality

měla by u toho být hodnota 0 až 4 ..tak jí změň na 5 a ulož

Hotovo :-)


Díky fachá to :-) příště budu pozorněji číst.........


07 lis 2013, 17:25
Profil
Private
Private

Registrován: 27 led 2012, 13:13
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Battlefield 4

Ahoj lidi, mam divnej problem a nevim co s tim, precetl jsem celou diskuzi ale nikdo nema podobny problem, mam verzy Battlefield.4-RELOADED kde jsou 3 DVD s crackem, vse nainstaluji a crecknu na disk C mam to i v cestine a vse se zda byt ok, mam nastaveno grafiku na vysoke detaily a hra je plynula, ovsem nekdy se to zacne sekat tak az je to nehratelne, ovsem divne je to ze kdyz to hraji znova tak uz to na tom stejnem miste uz nedela, coz je zvlastni takze to asi mim vykonem pc nebude. Batt 3 hraji na ultra a full hd v pohode. Kdyz se to zacne nesnesitelne cele kousat a snizim detaili, i na minimum tak to vubec nepomuze, takze uz nevim co dal. Ve hre je spustec bf4.exe (64bit?) a bf4_x86.exe (32bit?) At hraji pres ten ci onen, dela mi to u obouch stejny problem.

Poradi nekdo prosim?


08 lis 2013, 16:04
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 16:09
Příspěvky: 12
Bydliště: Můj Byt
Příspěvek Re: Battlefield 4

Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky

_________________
i_m_a_g_e


09 lis 2013, 13:11
Profil
Captain
Captain

Registrován: 16 srp 2009, 23:20
Příspěvky: 289
Příspěvek Re: Battlefield 4

apollo75 píše:
Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky



zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo. ;)


09 lis 2013, 15:05
Profil
Private
Private

Registrován: 31 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Battlefield 4

Mira33 píše:
Ahoj lidi, mam divnej problem a nevim co s tim, precetl jsem celou diskuzi ale nikdo nema podobny problem, mam verzy Battlefield.4-RELOADED kde jsou 3 DVD s crackem, vse nainstaluji a crecknu na disk C mam to i v cestine a vse se zda byt ok, mam nastaveno grafiku na vysoke detaily a hra je plynula, ovsem nekdy se to zacne sekat tak az je to nehratelne, ovsem divne je to ze kdyz to hraji znova tak uz to na tom stejnem miste uz nedela, coz je zvlastni takze to asi mim vykonem pc nebude. Batt 3 hraji na ultra a full hd v pohode. Kdyz se to zacne nesnesitelne cele kousat a snizim detaili, i na minimum tak to vubec nepomuze, takze uz nevim co dal. Ve hre je spustec bf4.exe (64bit?) a bf4_x86.exe (32bit?) At hraji pres ten ci onen, dela mi to u obouch stejny problem.

Poradi nekdo prosim?


mám stejný problém :( a taky všechno tak jak píše Mira33


09 lis 2013, 22:20
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2009, 16:05
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Battlefield 4

Tak dohráno... a teda jako graficky moc pěkné ale příběhově strašně krátké, až mě to zklamalo... Ted by me zajimal multiplayer... pujde to nejak rozjet aniz bych musel mit origo? :D


10 lis 2013, 09:09
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 16:09
Příspěvky: 12
Bydliště: Můj Byt
Příspěvek Re: Battlefield 4

razer11 píše:
apollo75 píše:
Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky



zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo. ;)



Opětovný nahrání opravdu pomohlo. Díky :D

_________________
i_m_a_g_e


10 lis 2013, 10:30
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 03 zář 2009, 16:09
Příspěvky: 12
Bydliště: Můj Byt
Příspěvek Re: Battlefield 4

jOy! píše:
Tak dohráno... a teda jako graficky moc pěkné ale příběhově strašně krátké, až mě to zklamalo... Ted by me zajimal multiplayer... pujde to nejak rozjet aniz bych musel mit origo? :D


Multiplayer bez origa asi nee :D Celkově mi to ale přijde jako BF3 jenom v hezčim kabátu, tak já určitě s koupí počkám na BF5 ;-)

_________________
i_m_a_g_e


10 lis 2013, 10:33
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 04 led 2008, 15:55
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Battlefield 4

čau lidi, mám problém hraju a sekne se mi to, hodím to na plochu a mám tam chybu program přestal pracovat, dám ukončit a je to..., dělá mi to u misi s tím jak jedu s tím autem co jsem mu uřízl nohu a střílí po mě ten vrtulník, je to skoro na začátku.


10 lis 2013, 10:56
Profil
Captain
Captain

Registrován: 16 srp 2009, 23:20
Příspěvky: 289
Příspěvek Re: Battlefield 4

apollo75 píše:
razer11 píše:
apollo75 píše:
Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky



zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo. ;)



Opětovný nahrání opravdu pomohlo. Díky :D



jojo neni zac hele ;)


10 lis 2013, 11:12
Profil
Private
Private

Registrován: 01 čer 2009, 17:06
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Battlefield 4

Mam verziu od Battlefield 4-RELOADED, troj dvd. Vsetko mi naistalovalo dal som crack. A pri spusteni cierna obrazovka zacne behat palicka a spadne hra skoncit program. Dal som update aj tak aj 32 a 64 bit. Skusal som aj ako spravca. Mal niekto podobny problem?


10 lis 2013, 19:00
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2008, 13:37
Příspěvky: 507
Příspěvek Re: Battlefield 4

Tak rozhodně je lepší BF4 proti CoD Ghost (totální sra*ka) ale ne nějak o moc BF4 dohráno a jako nic moc ten konec trapas :shock:


12 lis 2013, 21:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 381 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download