fastshare
Assassin's Creed: Syndicate
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 říj 2020, 23:18





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Assassin's Creed: Syndicate 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 srp 2009, 15:45
Příspěvky: 92
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.


26 lis 2015, 19:39
Profil
Captain
Captain

Registrován: 16 srp 2009, 23:20
Příspěvky: 289
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

TUNN píše:
Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.



ja kaslu na chyby proset si uzivam dej a hru me to zas az tak nevadi... hold nekdo to resi do puntiku tu hru nekdo ne a ja ne :D ;)


26 lis 2015, 19:52
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

TUNN píše:
Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.


Předchozí díl Unity byl mnohem horší - dohrál jsem to, Black Ops 2 mě neskutečně štvalo díky nekvalitnímu cracku - dohrál jsem to, GTA IV bylo krátce po vydání skoro nehratelné - dohrál jsem to asi měsíc po vydání atd.

Těch zabugovaných her tu už bylo spoustu, ale já je dohrál skoro všechny - chce to zkrátka trpělivost a i navzdory problémům si to užívat, ne si říct, že to má bugy, tak na to kašlu a nebudu to hrát...


26 lis 2015, 20:57
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 577
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Dnes by měl vyjít patch

PC Patch 1.21 [Release Date - December 1st]
Download size (PC): Between 440 and 510 MB (approx)
Changelog
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52
GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio
MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon
RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


01 pro 2015, 09:04
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 577
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Assassins.Creed.Syndicate.Update.v1.21-CODEX

_________________
CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52
GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio
MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon
RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


01 pro 2015, 10:50
Profil
Private
Private

Registrován: 21 led 2009, 23:57
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

ahoj mám problém dneska jsem chtěl pokračovat v hraní ale při načítání na úvodní obrazovku mi vyskočí chyba program přestal pracovat, hru jsem i přeinstaloval a dělá to pořád. Nevíte čím to může být??


01 pro 2015, 13:05
Profil
Private
Private

Registrován: 31 kvě 2009, 06:31
Příspěvky: 4
Příspěvek assassins syndicate

nejde me spustit dlc 12 a dlc 14 kde se to spoušti? přes e store?


Naposledy upravil Sammael dne 02 pro 2015, 18:05, celkově upraveno 1
Téma sloučeno...


02 pro 2015, 18:02
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2010, 22:47
Příspěvky: 1038
Příspěvek Re: assassins syndicate

Právě jsem dohrál jestli někdo aspoň má a nebo si myslí to samé co já tak ať se prosím podělí o informace.


SPOILER:
Tak na konci templáři chtějí a nebo už vytvářejí klon,
otázka zní kdo je ten klon? mě napadá jedině Desmond!


05 pro 2015, 11:52
Profil
Private
Private

Registrován: 07 čer 2009, 12:45
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ahoj mám problém při hraní vypadl proud a když znovu naběhl tak sem hru znovu spustil ale uš mito nenašlo moje pozice pustilo to hru od začátku
nemá někdo save ze hry sem 8 seqenci tady je muj email [email protected] diky


05 pro 2015, 18:42
Profil
Private
Private

Registrován: 14 lis 2011, 20:06
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

ahoj ve spolek,ma někdo potiz s kamerou ve hre?soustim hru a kamera se zacne otáčet porad kolem postavy.pri pohybu to nedela,ale jak se zastavi uz to jede:D


07 pro 2015, 11:10
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 14:25
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

velitel510 píše:
ahoj mám problém dneska jsem chtěl pokračovat v hraní ale při načítání na úvodní obrazovku mi vyskočí chyba program přestal pracovat, hru jsem i přeinstaloval a dělá to pořád. Nevíte čím to může být??

Zdar, mam stejny problem, aplikovan novy update 2 (v1.21) a porad pada...

_________________
CPU: [email protected],5GHz Fan: Corsair H100 MB: Asus P8Z68-V /GEN3 GPU: Asus Radeon R9 290 DirectCU II OC RAM: Corsair XMS3 16GB 1600 MHz HDD: Samsung SpinPo​int F3 ​- 1TB, Kingsto​n HyperX SSD ​- 120GB, Samsung 850 PRO 512GB, WD Red - 3TB CASE: CoolerMa​ster HAF 922W PSU: Seasoni​c X​-750 OS: Windows 10 Pro X64


12 pro 2015, 17:05
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 134
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

zdar ma to uz niekto sosnute teda update v1.31 +dlc jack the ripper ma to nad 15 gb.Pomohlo to niekomu.na torrent strankach niekto pisal ze vraj este pomoze ist do moje dokumenty/Assassins Creed Syndicate”, modifikovat FlexibleMotionSimulationFPS parameter V “[OPTIONS]” sekcii.

To enable the cloth setting: FlexibleMotionSimulationFPS=1
To disable the cloth setting: FlexibleMotionSimulationFPS=0
Zatial to nemam vyskusane kedze nemam velku volu doverovat ubisoftu a radsej hram titanfall :) :)


23 pro 2015, 10:09
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 414
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Tak jsem pěkně nasr.nej několikrát zapnu hru v pohodě a po asi dvacátý ,bez jakýho koliv zásahu hraju od začátku .....proč nevíte někdo že se sami od sebe vymažou uložené pozice?? děkuji za radu a jestli můžete mi dát někdo svoje cca stačí 20% dík


26 pro 2015, 10:54
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 srp 2009, 15:45
Příspěvky: 92
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Zdravím. Potřebuji radu. Mam odehráno 70% a při hře v dané sekci se ukáže kolečko že hra ukládá. Ale neuloží a musím hru restartovat. Dál se proste nedostanu. Nevíte co s tím???? Je nejaký novy crack na opravu atd...???


01 led 2016, 15:44
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 08 črc 2009, 18:44
Příspěvky: 11
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ahoj mám verzi od -Seraphim666- vše funguje v pohodě akorát hra neukládá pokaždé jedu znova všiml jsem si že v C:\Program Files (x86)\Assassin's Creed - Syndicate - Gold Edition\save3dmgames jsou nějaký savy to třeba někam přesunout ? Dík za rady ;-)


25 bře 2016, 16:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download