fastshare
Assassin's Creed: Syndicate
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 14 lis 2018, 10:28





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Assassin's Creed: Syndicate 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 srp 2009, 15:45
Příspěvky: 90
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.


26 lis 2015, 19:39
Profil
Captain
Captain

Registrován: 16 srp 2009, 23:20
Příspěvky: 289
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

TUNN píše:
Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.



ja kaslu na chyby proset si uzivam dej a hru me to zas az tak nevadi... hold nekdo to resi do puntiku tu hru nekdo ne a ja ne :D ;)


26 lis 2015, 19:52
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 857
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

TUNN píše:
Nechápu jak to muze nekdo dohrát, dyt je tam chyb jako prase.


Předchozí díl Unity byl mnohem horší - dohrál jsem to, Black Ops 2 mě neskutečně štvalo díky nekvalitnímu cracku - dohrál jsem to, GTA IV bylo krátce po vydání skoro nehratelné - dohrál jsem to asi měsíc po vydání atd.

Těch zabugovaných her tu už bylo spoustu, ale já je dohrál skoro všechny - chce to zkrátka trpělivost a i navzdory problémům si to užívat, ne si říct, že to má bugy, tak na to kašlu a nebudu to hrát...


26 lis 2015, 20:57
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Dnes by měl vyjít patch

PC Patch 1.21 [Release Date - December 1st]
Download size (PC): Between 440 and 510 MB (approx)
Changelog
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


01 pro 2015, 09:04
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Assassins.Creed.Syndicate.Update.v1.21-CODEX

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


01 pro 2015, 10:50
Profil
Private
Private

Registrován: 21 led 2009, 23:57
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

ahoj mám problém dneska jsem chtěl pokračovat v hraní ale při načítání na úvodní obrazovku mi vyskočí chyba program přestal pracovat, hru jsem i přeinstaloval a dělá to pořád. Nevíte čím to může být??


01 pro 2015, 13:05
Profil
Private
Private

Registrován: 31 kvě 2009, 06:31
Příspěvky: 3
Příspěvek assassins syndicate

nejde me spustit dlc 12 a dlc 14 kde se to spoušti? přes e store?


Naposledy upravil Sammael dne 02 pro 2015, 18:05, celkově upraveno 1
Téma sloučeno...


02 pro 2015, 18:02
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2010, 22:47
Příspěvky: 1056
Příspěvek Re: assassins syndicate

Právě jsem dohrál jestli někdo aspoň má a nebo si myslí to samé co já tak ať se prosím podělí o informace.


SPOILER:
Tak na konci templáři chtějí a nebo už vytvářejí klon,
otázka zní kdo je ten klon? mě napadá jedině Desmond!


05 pro 2015, 11:52
Profil
Private
Private

Registrován: 07 čer 2009, 12:45
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ahoj mám problém při hraní vypadl proud a když znovu naběhl tak sem hru znovu spustil ale uš mito nenašlo moje pozice pustilo to hru od začátku
nemá někdo save ze hry sem 8 seqenci tady je muj email [email protected] diky


05 pro 2015, 18:42
Profil
Private
Private

Registrován: 14 lis 2011, 20:06
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

ahoj ve spolek,ma někdo potiz s kamerou ve hre?soustim hru a kamera se zacne otáčet porad kolem postavy.pri pohybu to nedela,ale jak se zastavi uz to jede:D


07 pro 2015, 11:10
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 14:25
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

velitel510 píše:
ahoj mám problém dneska jsem chtěl pokračovat v hraní ale při načítání na úvodní obrazovku mi vyskočí chyba program přestal pracovat, hru jsem i přeinstaloval a dělá to pořád. Nevíte čím to může být??

Zdar, mam stejny problem, aplikovan novy update 2 (v1.21) a porad pada...

_________________
CPU: [email protected],5GHz Fan: Corsair H100 MB: Asus P8Z68-V /GEN3 GPU: Asus Radeon R9 290 DirectCU II OC RAM: Corsair XMS3 16GB 1600 MHz HDD: Samsung SpinPo​int F3 ​- 1TB, Kingsto​n HyperX SSD ​- 120GB, Samsung 850 PRO 512GB, WD Red - 3TB CASE: CoolerMa​ster HAF 922W PSU: Seasoni​c X​-750 OS: Windows 10 Pro X64


12 pro 2015, 17:05
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 129
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

zdar ma to uz niekto sosnute teda update v1.31 +dlc jack the ripper ma to nad 15 gb.Pomohlo to niekomu.na torrent strankach niekto pisal ze vraj este pomoze ist do moje dokumenty/Assassins Creed Syndicate”, modifikovat FlexibleMotionSimulationFPS parameter V “[OPTIONS]” sekcii.

To enable the cloth setting: FlexibleMotionSimulationFPS=1
To disable the cloth setting: FlexibleMotionSimulationFPS=0
Zatial to nemam vyskusane kedze nemam velku volu doverovat ubisoftu a radsej hram titanfall :) :)


23 pro 2015, 10:09
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 330
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Tak jsem pěkně nasr.nej několikrát zapnu hru v pohodě a po asi dvacátý ,bez jakýho koliv zásahu hraju od začátku .....proč nevíte někdo že se sami od sebe vymažou uložené pozice?? děkuji za radu a jestli můžete mi dát někdo svoje cca stačí 20% dík


26 pro 2015, 10:54
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 srp 2009, 15:45
Příspěvky: 90
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Zdravím. Potřebuji radu. Mam odehráno 70% a při hře v dané sekci se ukáže kolečko že hra ukládá. Ale neuloží a musím hru restartovat. Dál se proste nedostanu. Nevíte co s tím???? Je nejaký novy crack na opravu atd...???


01 led 2016, 15:44
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 08 črc 2009, 18:44
Příspěvky: 11
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ahoj mám verzi od -Seraphim666- vše funguje v pohodě akorát hra neukládá pokaždé jedu znova všiml jsem si že v C:\Program Files (x86)\Assassin's Creed - Syndicate - Gold Edition\save3dmgames jsou nějaký savy to třeba někam přesunout ? Dík za rady ;-)


25 bře 2016, 16:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download