fastshare
Assassin's Creed: Syndicate
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3367
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 26 kvě 2018, 09:06





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Assassin's Creed: Syndicate 
Autor Zpráva
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 10983
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Stačí spouštět jako "Správce"


25 bře 2016, 16:32
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 08 črc 2009, 18:44
Příspěvky: 11
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

-Seraphim666- Dík funguje ;-)


26 bře 2016, 00:22
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 12 kvě 2009, 18:20
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Assassins Creed Syndicate The Dreadful Crimes je nějaký nový velký DLC ?


14 dub 2016, 14:26
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 345
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ak myslíš ten paskvil od Shitrow tak nie
To dlc Obsahuje už update 1.4 Od codex akurát update 1.5 od plaza ho aktivuje


15 dub 2016, 12:19
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 12 kvě 2009, 18:20
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

SANDER007 - jestli to byla odpověď pro mně, tak to jsem se vlastně nic nedozvěděl.


16 dub 2016, 10:09
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 345
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Bola (: a ako nedozvedel ?
Ak myslíš ten paskvil od Shitrow tak nie
To tak nie znamená že to nič nové neobsahuje


16 dub 2016, 14:12
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 16 pro 2008, 16:59
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Ahoj nemate někdo řešení jak dostat save z verze SKIDROW CODEX do 3DM verze ?

CODEX si hru ukladá do C:\Users\vaše jméno\AppData\Roaming\uplay\CODEX\Saves\AssassinsCreedSyndicate
ale ve formátu 0x1.sav

A 3DM si ukládá hru přímo ve složce s hrou do save3dmgames
ale ve formatu 1.save + saves.ini

Skončil jsem v sekci 6 a nechce se mi to hrát znovu od startu je nějaká možnost . Save a patche na CODEX jsem si zalohoval, ale puvodní hru CODEX jsem si omylem smázl a teď už je k sehnání jen verze 3DM kterou už mám jen nelze pokračovat kde jsem skončil.

Případně byl by ochoten někdo nahodit na webshare verzi CODEX .

Děkuji za info .


21 črc 2016, 23:37
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 10983
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Tady máš Convertor který by Ti to měl převést Assassins.Creed.Syndicate.Save.Convert.Tool-3DM
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


22 črc 2016, 16:17
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 16 pro 2008, 16:59
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Seraphim diky skusim i když se mi podařilo sehnat komplet up verze codex a uz zase jedu save od 72% dál tak tohle vyzkousim jeste jednou diky .

EDIT : Soft není funkční na W10 nepodařilo se vyzkoušet .

Netuší někdo proč program přestane pracovat když chci začít hrát Ohavné zločiny mám verzi 1.50 Plaza a vždy to spadne .
Verze 1.51 nebyla pro Skidrow Codex vytvořena tak netuším jak dál . Díky za info


Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.
Možná už je to nepotřebné, ale už jsem na to přišel - Pro bezporuchový chod a padání hry je nutné hru updatovat na verzi 1.50 Plaza aby se aktivovali Ohavné zločiny a na mapě jste viděli symbol pak hru uložit a použít cracnutý update v 1.40 a hru tak snížit na verzi 1.40
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Doporučuji server Uptobox jede rychle .

Jsem na 80% hry v sekvenci 8 a vše funguje bez jediného pádu včetně Ohavných zločinů .


23 črc 2016, 17:25
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 17:30
Příspěvky: 10
Bydliště: RK big city
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Stáhnul jsem verzi od Seraphina verze 1.5, po prvních dvou misích pravidelně padá, neví někdo co s tím ?


12 srp 2016, 07:26
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 07 dub 2009, 18:47
Příspěvky: 56
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Mam uplne ten samy problem. Aplikoval jsem i ten hotfix ale stejne to nepomaha.


29 pro 2016, 19:41
Profil
Private
Private

Registrován: 23 lis 2009, 17:48
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Jop, taky se přidám. Nestahujte to od Seraphima, po uvedení hlavních postav vás hra nepustí dál.


07 led 2017, 17:30
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 308
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Hmmm, já to mám od něj taky a úplně v pohodě :D


07 led 2017, 18:41
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 01 čer 2009, 09:48
Příspěvky: 50
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Mam naprosto stejny problem po druhe misi to padne. Uz to nekdo rozlousknul?


22 led 2017, 08:43
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 35
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Assassin's Creed: Syndicate

Jede normálně ;-)


22 led 2017, 09:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download