fastshare
Call of Duty: Black Ops 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 zář 2018, 04:15





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Call of Duty: Black Ops 3 
Autor Zpráva
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 13054
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Sensor píše:
Call of Duty: Black Ops III-CorePack 31.2 GB

Na toto jsem přesně čekal. :D


To už je lepší počkat na mistra RePacků FitGirl ;-)

_________________
Nově Uploady i na Megaup & Nofile. Oba plně Free bez omezení...


06 lis 2015, 12:36
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 849
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

A v čem je lepší než CorePack? Jak tak koukám na ty velikosti, tak se to moc neliší a výběr her taky není něco extra...

A taky nemá žádný normální linky, samý torrent. Tak to vůbec... :D

Každopádně opravdu to je fakt tak dementně optimalizovaný, že padají FPSka i na těch nejlepších sestavách? To není moc dobrá zpráva, asi s vyzkoušením hry ještě počkám...


06 lis 2015, 13:10
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 16 kvě 2009, 02:05
Příspěvky: 120
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Jinak kdo má problémy s hw náročností, hra je prý špatně optimalizovaná na sestavy od Intelu, konkrétně na I5 a I7 procesory.

Na forech jsem našel, že stačí jít do Call of Duty Black Ops III\players\config.ini a najít tam WorkerThreads=4 a přepsat to na WorkerThreads=2, a hra prý pak běží o 100% lépe.

Jak jsem již psal, pěkná vizitka s optimalizací.

_________________
CPU: Core I5 - 750 (3,8Ghz)
VGA: Sapphire R9 280x Vapor-X 3GB (1070/6200Mhz)
MB: Gigabyte P55-UD3R
RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz
HDD 1: SEAGATE 500GB
HDD 2: SEAGATE 500GB(sys)
EDD: 2,32TB(320GB+2TB)
Zvuk: Sound Blaster 2 ZS
Myš: RAZER LACHESIS
Zdroj: SEASONIC M12II-620W


06 lis 2015, 14:56
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 327
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

No tak jsem se těšil.......no tak jsem zklamanej :( jedu to na.. high-medium-high a grafika nic moc ...spíš nic . Zkoušel jsem na plný ...ani ho.no grafiku mám sice jen AMD Radeon HD 7950 Vapor-x , ale i tak by měla něco zvládnout ,takže je to fakt hrou. Co by člověk musel mít za stroj ,aby to jel na plný pecky??


06 lis 2015, 16:10
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 16 kvě 2009, 02:05
Příspěvky: 120
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Zkoušels můj návod?
Na ultra prej I7-4970, nebo 4970K + 16GB RAM + GTX 980Ti a prý i tady jsou sem tam drobné propady fps.

Hra si na Ultra bere okolo 12GB ram(ve win 7) :D

_________________
CPU: Core I5 - 750 (3,8Ghz)
VGA: Sapphire R9 280x Vapor-X 3GB (1070/6200Mhz)
MB: Gigabyte P55-UD3R
RAM: 8GB DDR 3 Kingston 1600Mhz
HDD 1: SEAGATE 500GB
HDD 2: SEAGATE 500GB(sys)
EDD: 2,32TB(320GB+2TB)
Zvuk: Sound Blaster 2 ZS
Myš: RAZER LACHESIS
Zdroj: SEASONIC M12II-620W


06 lis 2015, 16:36
Profil
Moderátor
Moderátor

Registrován: 24 úno 2009, 16:12
Příspěvky: 110
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Sensor píše:
Nemají to ještě na odkazech, nahrávají.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.



Pro nedočkavce ;-)

Call of Duty: Black Ops III - CorePack | 31.2 GB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


06 lis 2015, 17:07
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

No tak jsem to taky odzkoušel a hra mi drží na 60 fps se vším na full krom stínů z extra na high....ovšem po delším hraní cca 15 min :D se to začne trhat jako prase...další zmrvená hra :D

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


06 lis 2015, 18:27
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

právě vyšel update na steamu, který by měl opravit trhání na procesorech intel i5 i7

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


06 lis 2015, 22:21
Profil
Private
Private

Registrován: 12 led 2008, 11:01
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Spustil jsem hru a nestačil jsem se divit. Už v menu se pohybuji jedna obrazovka za 1 minutu vůbec to nejde spustit a to mi jede Zaklínač úplně v pohodě. Je pravda, že mám procesor i5 ale chápal bych, že hra pojede pomalu, ale toto nejede vůbec. Asi se na to vykašlu a koupím si konzolovku. Chtěl jsem si to napřed vyzkoušet, tak teď nevím :)))


07 lis 2015, 10:13
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 327
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

No tak u mě naopak.... ze začátku hrůza ,ale ted jsem kartou nechal upravit hru a jedu na high 1920x1080 a v pohodě!!! I ta grafika už jde :)


07 lis 2015, 10:16
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 srp 2009, 15:45
Příspěvky: 90
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Já jedu taky na high. Občas se fps propadnou ale není to tak horzne. Vzhledem k tomu ze hru hraju zdarma tak jsem spokojen. Odehráno zhruba 5hod.


07 lis 2015, 10:43
Profil
Warman
Warman

Registrován: 10 kvě 2009, 16:23
Příspěvky: 1348
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

ahoj jak jste se dostaly do kampaně já hru spustím dám kampaň a po chvíli načítání mě vyblije tabulka Lost Connection to Host a přesto jsem Offline poradíte mi někdo? Pouštím hru přes ten hotfix


07 lis 2015, 16:41
Profil
Private
Private

Registrován: 02 led 2010, 10:41
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

hra jede v pohode ale neuklada se nevite nekdo co s tim

_________________
asus z87-k
intel i5 4670k 3.40GHz
ram 10gb 1333MHz
gtx 970 4gb
hdd 1tb
corsair cx750 watt


08 lis 2015, 00:59
Profil
Private
Private

Registrován: 02 led 2010, 10:41
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

TAK STACI SPUSTIT JAKO ADMINISTRATOR A UKLADA SE TO KDYBY NEKDO POTREBOVAL

_________________
asus z87-k
intel i5 4670k 3.40GHz
ram 10gb 1333MHz
gtx 970 4gb
hdd 1tb
corsair cx750 watt


08 lis 2015, 02:07
Profil
Captain
Captain

Registrován: 17 říj 2009, 21:24
Příspěvky: 256
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Martin888 píše:
Jinak kdo má problémy s hw náročností, hra je prý špatně optimalizovaná na sestavy od Intelu, konkrétně na I5 a I7 procesory.

Na forech jsem našel, že stačí jít do Call of Duty Black Ops III\players\config.ini a najít tam WorkerThreads=4 a přepsat to na WorkerThreads=2, a hra prý pak běží o 100% lépe.

Jak jsem již psal, pěkná vizitka s optimalizací.


Tak jsem tuhle volbu v ini vůbec nenašel... asi chyba nebo co :-D

Abych byl přesnější můj ini obsahuje tohle:

//
//Gameplay
//

//Frame rate cap (0 for none)
MaxFPS = "60" // 0 to 1000

//Show current framerate on screen
DrawFPS = "1" // 0 or 1

//Toggle framerate smoothing
SmoothFramerate = "0" // 0 or 1

//Horizontal field of view in degrees assuming 16:9 aspect ratio
FOV = "80" // 65 to 120

SplitscreenOrientation = "0" // 0 or 1

//Enable network voice chat
VoiceChat = "0" // 0 or 1

//Enable occlusion of sound behind solid surfaces
SoundOcclusion = "1" // 0 or 1

//Mouse smoothing amount
MouseFilter = "0" // 0 to 10

MouseAcceleration = "0" // 0 to 1

MouseSensitivity = "2" // 0.1 to 30

//Mouse vertical sensitivity
MouseVerticalSensitivity = "0.022" // -1 to 1

//Enable vertical look with the mouse
MouseVerticalLook = "1" // 0 or 1

//Maximum number of simultaneous human corpses
CorpseCount = "32" // 1 to 32

//Number of frames the driver is allowed to enqueue, a lower value improves input latency but may decrease performance. Set it to 0 to use the system default, usually 3.
MaxFrameLatency = "0" // 0 to 4

//
//Setup
//

//Set to zero to force auto-detect to run at startup
AutoDetectHasRun = "1" // 0 or 1

//Clear to check driver against recommended
LastDriverNvidia = "0" // 0 or bigger

//Clear to check driver against recommended
LastDriverAMD = "0" // 0 or bigger

//Fraction of video memory usage to target
VideoMemory = "0.9" // 0.75 to 1

//
//Display
//

// 0 - Windowed, 1 - Fullscreen, 2 - Fullscreen Window
FullScreenMode = "1" // 0 to 2

//Window X position
WindowX = "-6" // -8192 to 8192

//Window Y position
WindowY = "0" // -8192 to 8192

WindowSize = "1920x1080" // any text

RefreshRate = "60.02" // 1 to 240

//Monitor index to use for fullscreen
Monitor = "1" // 0 to 8

//Vsync only applies in fullscreen
Vsync = "0" // 0 or 1

//Percentage of window resolution that the 3D scene renders at
ResolutionPercent = "100" // 50 to 200

//Color spaces for monitor output
DisplayGamma = "sRGB" // sRGB, rec.709, or rec.709 - Limited

//Set to 3 to enable triple buffering, useful to prevent large framerate drops when vsync is enabled
BackbufferCount = "2" // 2 to 3

//
//Graphics
//

//LOD's to drop on models, lower numbers are higher quality
MeshQuality = "1" // 0 to 8

//0 - Force 2x anisotropic filtering, 1 - Per material, 2 - Force 16x anisotropic filtering
TextureFilter = "1" // 0 to 2

//Number of mips to drop on streamed textures, lower numbers are higher quality
TextureQuality = "2" // 0 to 3

//Number of mips to drop on effects and dynamic decals, lower numbers are higher quality
TextureQualityFX = "2" // 0 to 15

//Number of mips to drop on reflections, lower numbers are higher quality
TextureQualityProbes = "1" // 0 to 16

//Number of mips to drop on sun shadows, lower numbers are higher quality
TextureQualityBakedSunShadows = "1" // 0 to 2

//Force lowest mips to stay loaded instead of streaming
TextureLowDetailResident = "0" // 0 or 1

DisableDynamicLightShadows = "0" // 0 or 1

DisableDynamicSunShadows = "0" // 0 or 1

//Resolution of spot light shadows
SpotShadowTextureSize = "1024" // 128 to 8192

//Resolution of omni (point) light shadows
OmniShadowTextureSize = "256" // 128 to 2048

//Enable multi-sampled soft shadows
ShadowFiltering = "1" // 0 or 1

//Number of lights with otherwise static shadows to force characters shadows on
ActorShadows = "0" // 0 to 16

//Enable volumetric sun and light shafts
VolumetricLightingEnabled = "1" // 0 or 1

//Number of raymarch samples for sunlight
VolumetricLightingMaxSunSamples = "8" // 1 to 256

//Number of raymarch samples for local lights
VolumetricLightingMaxLightSamples = "40" // 1 to 256

//Skip every other sample if color is constant
VolumetricLightingSkipSunSamples = "1" // 0 or 1

//Skip every other sample if color is constant
VolumetricLightingSkipLightSamples = "1" // 0 or 1

//Enabled order-independent transparency
OIT = "1" // 0 or 1

//Maximum number of overlapping transparency layers
OITLayers = "8" // 8, 9, 12, or 16

//Screen-space ambient occlusion method
SSAOTechnique = "GTAO Medium Quality" // Disabled, HEMIAO, GTAO Low Quality, GTAO Medium Quality, GTAO High Quality, or GTAO Ultra Quality

//Anti-aliasing technique
AATechnique = "FXAA" // None, FXAA, SMAA 1x, Filmic SMAA 1x, SMAA T2x, or Filmic SMAA T2x

//Per-object motion blur
MotionBlur = "Off" // Off, Auto, or On

MotionBlurQuality = "Low" // Low, Medium, or High

//Better lighting for skin
SubsurfaceScattering = "0" // 0 or 1


08 lis 2015, 13:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download