fastshare
Call of Duty: Black Ops 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 zář 2018, 02:47





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Call of Duty: Black Ops 3 
Autor Zpráva
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 188
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

-Seraphim666- píše:
Upřímě řečeno - pro mě nejlepší Uninstall simulátor. :) Nainstalováno, zkusmo zahráno (15- 20 FPS) a odinstalováno. Chápu, PC nemám nejnovější, ale mít při Medium a u pár věcí High nastavení tyto FPS... Asi Updat\y to jistí...

Tak to je hustý mám i5 3570K (a jen 8GB DDR3 1600Mhz RAM) a taky GTX 980 poslední driver 358.87 - který maj řešit právě optimalizaci tohodle děsnýho portShitu, nepochopitelně jedu na Ultra a pozoruji jen menší propady FPS sou ale toho rázu, že jsou tak na sekundu a ok ale velice často (bohužel) takže je z toho pak velice nepříjemná záležitost OPTIMALIZACE fakt na pikaču a zpomalení pozoruji i při 60fps a o cutscénách ani nemluvím tam to padá i na 20 což fakt nechápu. LoL tak zase počkáme na pár updatos no - takle mě to neba. A za to bych měl jako platit a takovou raketu navíc:), mám PS4 tak by padala v úvahu konzolovka ale na to není chuť. Spíš si to chci zapařit na PC no. Poslední dobou je to čím dál horší, no nezbývá nic jiného než počkat až mě pošťák přiveze Fallout 4 to snad takový průser nebude a mezitím bude trošku opatchováno CoDko. Tiše se modlím:) Ale zatím to fakt nemá smysl hrát, bohužel.

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD
Samsung Galaxy Note II /Repair LCD
AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

i_m_a_g_e


08 lis 2015, 13:57
Profil
Captain
Captain

Registrován: 17 říj 2009, 21:24
Příspěvky: 256
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Komu se hra trhá zkuste přesunout všechny videa z adresáře Call of Duty Black Ops III\video\ do jiné složky (nebo smazat).

Mě to celkem pomohlo.


08 lis 2015, 14:20
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 188
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Mě pomohlo spustit to v Razer Cortex s tímto nastavením
viz screeny:
Re: Call of Duty: Black Ops 3
Re: Call of Duty: Black Ops 3

a je to v pohodě i bez Razer Cortex cely zakopany pes je v Antialiasingu vic jak FXAA uz dela problem.
Video zde: /zachován framerate 60fps sony vegas 13

Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=F2aRlX1inyg

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD
Samsung Galaxy Note II /Repair LCD
AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

i_m_a_g_e


Naposledy upravil Sammael dne 11 lis 2015, 17:11, celkově upraveno 2
Schován nadměrný IMG + přidán\upraven TAG pro YouTube...


08 lis 2015, 14:32
Profil
Private
Private

Registrován: 24 říj 2015, 12:32
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Mám jeden velký problém odehraji pár misí jednu nebo dvě a hra se sama vypne. Nebo druhý problém odehraji jednu či dvě mise uložím si hru, vypnu hru. A když jí zapnu tak to uložený nemám, musím hrát od znova. A to je použitý crack fix. Má s tím někdo stejný problém nebo jen já? Díky za odpověď


08 lis 2015, 16:42
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2008, 09:16
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Zdárek, Mám problém hned v druhé misi jak skočíte na střechu a propadnete se . Jak se začne načítat tak mi to spadne program přestel pracovat . Máte někdo stejný problém. Díky

Tak jsem to vyřešil dát vše na Low a načte se to . Pak jsem zas dal na Extra

_________________
PC-AMD FX 8320
16 GB Ram
GTX 970
Win 10 Pro 64bit


i_m_a_g_e


08 lis 2015, 17:02
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Tak už jsem si taky vyřešil to trhání a to tak, že jsem si v souboru config nastal triple buffer a stáhl jsem kvalitu textur z extra na high a člověče zatím žádnej propad fps....každopádně snad vydej patch kterej to opraví :D

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


08 lis 2015, 22:40
Profil
Private
Private

Registrován: 09 srp 2008, 15:23
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Ahoj zozjedu to na téhle sestavě?

CPU - Intel Pentium G3430 3,3GHz
MB - MSI H87M-E33 – H87 s.1150, DDR3
GPU - nVidia GIGABYTE GTX 650 Ti BOOST, 1GB DDR5 PCI-E 16x
HDD - WD Caviar Green WD10EZRX,SATA III, 64MB, 1TB
RAM - Zeppelin GOLD DDR III 8GB 1600MHz, 2x4GB
Zdroj - Fortron HEXA 500W
Mech - DVD-R/+R Samsung SH-224DB, SATA
Skříň - CoolerMaster K380 průhledná bočnice
Chladič - Cooler Arctic Cooling Freezer 7 Pro


09 lis 2015, 09:56
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2009, 12:41
Příspěvky: 254
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Zdravím,

Muže někdo pomoct prosím? viz screen chybí mi nějaká knihovna...


Re: Call of Duty: Black Ops 3

tp://i65.tinypic.com/xmrg43.png

_________________
OS: Windows 10 PRO x64
CPU: AMD FX 8350 Black (OC: 4.8 GHz)
MB: Asus M5A97 PRO
RAM: ADATA XPG V1.0 Red 16GB (4x4GB) DDR3 2133
GPU: MSI Radeon RX 480 GAMING X 8GB
Zdroj: Forton AurumS 600 WATT
Disk: Kingston HyperX Savage - 240GB + TOSHIBA - X300 - 4TB 7200rpm 128MB buffer


09 lis 2015, 19:41
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 28 črc 2009, 12:41
Příspěvky: 254
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Vyřešeno,

Hra běží celkem OK jen to chce si pohrát z nastavením, zatím vše na max, ale takový grafický orgazmus to není.
Advanced warfare vypadalo lépe, uvidíme v průběhu hry...

_________________
OS: Windows 10 PRO x64
CPU: AMD FX 8350 Black (OC: 4.8 GHz)
MB: Asus M5A97 PRO
RAM: ADATA XPG V1.0 Red 16GB (4x4GB) DDR3 2133
GPU: MSI Radeon RX 480 GAMING X 8GB
Zdroj: Forton AurumS 600 WATT
Disk: Kingston HyperX Savage - 240GB + TOSHIBA - X300 - 4TB 7200rpm 128MB buffer


09 lis 2015, 22:01
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 15 pro 2010, 12:25
Příspěvky: 148
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

mam i5 a gtx 970 4 gb , hraju to na ultra s hotfixem a zda se mi ze po nejake době stejně padá fps , je to normalni?


11 lis 2015, 14:52
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 188
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Mi neřikejte, že s tím nový NV drivery 358.91 tak zahejbali teď jedu vše na MAX a pohoda při 60FPS bez cukání jen videa padaj i na 20FPS. Mám i čistej reinstal Win 8.1
Jinak i5 FIX fakt pomáhá...update1 taky, skoda ze sem na to narazil v posledni misi:)

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD
Samsung Galaxy Note II /Repair LCD
AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

i_m_a_g_e


Naposledy upravil Hugo12317 dne 18 lis 2015, 21:17, celkově upraveno 2

11 lis 2015, 17:06
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 15 pro 2010, 12:25
Příspěvky: 148
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

jo ja jedu taky uplne v pohode 60 fps při ultra detailech , ale jakmile se vratim po misi na zakladnu tak se fps zase snizi , musim hru vypnout a zapnout znova aby to jelo zase na 60 fps


11 lis 2015, 18:09
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 10 kvě 2009, 16:50
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Zdravim všechny potřeboval bych pomoc,stahnul jsem si od někoho hru a zjistil jsem ze mi chybi jeste 2 posledni party a prisel jsem na to ze uz ty linky jsou smazany mohl by ten dotyčny je nahodit zpatky jsou to tyhle :
Citace:
http://fastshare.cz/5248572/call.of.duty.black.ops.iii-reloaded.part25.rar
Citace:
http://fastshare.cz/5249482/call.of.duty.black.ops.iii-reloaded.part26.rar
.děkuji všem


12 lis 2015, 21:50
Profil
Private
Private

Registrován: 17 kvě 2009, 20:35
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Ahoj všichni, hra mi jede v poho, jenom mi nejde zvuk. Vše v PC je vpořádku, ostatní hry zvuk mají , jen tady je ticho. Zkoušel jsem různá nastavení a stále nic. Mám stažené poslední ovladače NW, verze hry Reloaded, Grafika jede jako ďábel , krásně plynule.Nestalo se vám něco podobného, nebo nevíte jak z toho ven? Díky


13 lis 2015, 16:17
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 188
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops 3

Call.of.Duty.Black.Ops.III.Update.1-RELOADED
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

venku
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD
Samsung Galaxy Note II /Repair LCD
AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

i_m_a_g_e


15 lis 2015, 01:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download