fastshare
Fallout 4
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 18 říj 2018, 21:49





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Fallout 4 
Autor Zpráva
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Fallout 4

Trošku kolegu poupravím v launcheru zaškrtněte windowed a bordenless nastavte si sve rozlišeni poměr stran měnit nemusíte...příjde mi že se to i líp hejbe než s fullscreen

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


13 lis 2015, 08:42
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 28 pro 2009, 23:23
Příspěvky: 110
Příspěvek Re: Fallout 4

Kdyz dam Borderless pujde pak hra alt tabovat? Vim ze u MGS V nesla...

jinak ja mam original a hra ma opravdu hodne bugu...
Mne napriklad kdyz pouzivam lockpick...jde zamek do stran obrovskou ryhlosti...takze cokoliv nad zacatecnika neotevru :/

Navic ani optimalizace neni nic moc...mam i5 4670 a GTX 770 a na high bez AA mam obcas propady ...hlavne dne kdyz jsem v hustem porostu


13 lis 2015, 09:30
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Fallout 4

Cau. Vy co mate problem s lockpickem.
Jdete do C:\Users\****\Documents\My Games\Fallout4
Otevrete Fallout4Prefs.ini
Upravte na tyto hodnoty : bFull Screen=0 bBorderless=1
Co je dulezite tak zmenit rozliseni tak aby bylo o jednu hodnotu nizsi nez je vase ktere pouzivate ve hre.
Priklad u me. Ja hraji normalne v 1600x1200 takze v configu nastavim konkretne
iSize W=1599
iSize H=1199
Nejsem si jisty jestly musite pouzivat vase nativni rozliseni ktere pouzivate treba ve win. Vyzkousejte.
Doporucuji i vypnout Vsync. Da to nejaky ty fps navic.
v configu zmente iPresentInterval=1 na hodnotu 0 a pokud chcete i zrusit fps lock tak bForceIgnoreSmoothness=1
Po uprave toho cfg nastavte soubour jako pouze pro cteni !!!! Jinak vam to launcher pokazdy rozhodi
Vam kterym to pada po spusteni. Popripade mate cernou obrazovku. Nemam bouzel vyzkouseno na codex verzi.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

nakopirujte do Fallout 4\Data\Strings
Radeji si zalohujte puvodni soubory.

JInak optimalizace neni zla. Presny FPS vam nereknu nemam zmereny ale skubani bych si vsiml. Na to jsem hodne citlivej.
Jedu na high + fxaa vyhlazovani na mem dedeckovi Phenom II 4x 945 na 3.6 Ghz 6GB ram a HD 7870 2gb toxic.


13 lis 2015, 15:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 úno 2008, 18:57
Příspěvky: 247
Příspěvek Re: Fallout 4

Někdo stejný problém při spuštění a následném pádu do win ?

Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: Fallout4.exe
Verze aplikace: 1.1.30.0
Časové razítko aplikace: 563b8ba7
Název chybného modulu: Fallout4.exe
Verze chybného modulu: 1.1.30.0
Časové razítko chybného modulu: 563b8ba7
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 0000000002178806
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: 29da
Další informace 2: 29da8cf9d0d59de4a0f10a3e004d2153
Další informace 3: a6a5
Další informace 4: a6a5c7bb5a88d72ebc80ea0647233fb9

_________________
i_m_a_g_e

Pravidla:
Hry - Akce
Filmy - novinky
Ostatní - melouchy

Hledáte titulky?


15 lis 2015, 15:08
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Fallout 4

kde najdu gear ? potrebuji ho na vybudovani generatoru a nevim kde ho najit , dekuji


15 lis 2015, 19:33
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 01 kvě 2012, 16:48
Příspěvky: 112
Příspěvek Re: Fallout 4

StalinM píše:
Cau. Vy co mate problem s lockpickem.
Jdete do C:\Users\****\Documents\My Games\Fallout4
Otevrete Fallout4Prefs.ini
Upravte na tyto hodnoty : bFull Screen=0 bBorderless=1
Co je dulezite tak zmenit rozliseni tak aby bylo o jednu hodnotu nizsi nez je vase ktere pouzivate ve hre.
Priklad u me. Ja hraji normalne v 1600x1200 takze v configu nastavim konkretne
iSize W=1599
iSize H=1199
Nejsem si jisty jestly musite pouzivat vase nativni rozliseni ktere pouzivate treba ve win. Vyzkousejte.
Doporucuji i vypnout Vsync. Da to nejaky ty fps navic.
v configu zmente iPresentInterval=1 na hodnotu 0 a pokud chcete i zrusit fps lock tak bForceIgnoreSmoothness=1
Po uprave toho cfg nastavte soubour jako pouze pro cteni !!!! Jinak vam to launcher pokazdy rozhodi
Vam kterym to pada po spusteni. Popripade mate cernou obrazovku. Nemam bouzel vyzkouseno na codex verzi.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

nakopirujte do Fallout 4\Data\Strings
Radeji si zalohujte puvodni soubory.

JInak optimalizace neni zla. Presny FPS vam nereknu nemam zmereny ale skubani bych si vsiml. Na to jsem hodne citlivej.
Jedu na high + fxaa vyhlazovani na mem dedeckovi Phenom II 4x 945 na 3.6 Ghz 6GB ram a HD 7870 2gb toxic.



TAK BOHUŹEL NA CODEX VERZI MI TO NEZABRALO...........


15 lis 2015, 20:56
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 20:48
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Fallout 4

ssjimbou píše:
kde najdu gear ? potrebuji ho na vybudovani generatoru a nevim kde ho najit , dekuji


v předmětěch co používájí mechanické součástky - ozubená kolečka a podobně


16 lis 2015, 09:57
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Fallout 4

RAF píše:
ssjimbou píše:
kde najdu gear ? potrebuji ho na vybudovani generatoru a nevim kde ho najit , dekuji


v předmětěch co používájí mechanické součástky - ozubená kolečka a podobně


dekuji


16 lis 2015, 15:22
Profil
Private
Private

Registrován: 12 čer 2011, 19:17
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Fallout 4

cau nevíte někdo náhodou proč mám postavy ve hře kostičkované? grafika okolí a všech předmětu je ok ale postavy jsou všechny jakoby po obvodu kostičkovaný


17 lis 2015, 05:17
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Fallout 4

pospisil80: Posly me do PM screeny slozek data\strings a data\video

Patch mas? k tomu i crack?


17 lis 2015, 11:43
Profil
Moderátor
Moderátor

Registrován: 24 úno 2009, 16:12
Příspěvky: 110
Příspěvek Re: Fallout 4

O CZ:
http://warcenter.cz/viewtopic.php?f=156&t=1528579


18 lis 2015, 22:56
Profil
Private
Private

Registrován: 10 dub 2010, 15:25
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Fallout 4

Ahoj,

hraji Fallout 4 na ultra a jede mi to plynule tak 20 minut pak se to začne neskutečně sekat. A musím hru vypnout a zapnout a zase tak po 20-30 minutách. Ve městě mi to dělá více, ale výkon mám ok, jede prostě i čistě v městě nějakou chvíli.
Vím že to bude optimalizací, ale nenašel jsem co s tím mohu já udělat :/

Napadá vás něco?


19 lis 2015, 23:38
Profil
Private
Private

Registrován: 13 říj 2015, 18:08
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Fallout 4

Zdravim,
Já mám pro změnu problém s Pip-boyem, jakmile ho spustim mám ho moc přiblížený tzn. že vidím jen jeho polovinu, nevíte jak to vyřešit ? dík


20 lis 2015, 23:11
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 02 dub 2009, 14:57
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Fallout 4

nevím proč ale když spustím hru, první video ukazky atd funguje zvuk ale sotva se dostanu do hlavního menu už zvuk nefunguje ani ve hře nefunguje

_________________
i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


24 lis 2015, 12:22
Profil
Private
Private

Registrován: 18 dub 2008, 14:40
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Fallout 4

vetrojmezi píše:
Zdravim,
Já mám pro změnu problém s Pip-boyem, jakmile ho spustim mám ho moc přiblížený tzn. že vidím jen jeho polovinu, nevíte jak to vyřešit ? dík


Otvor console vlnovkou a zadaj FOV 100 alebo 90,80.
Skús pravým tlačítkom myši či nemáš zapnuté približovanie.


26 lis 2015, 09:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download