fastshare
Fallout 4
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3359
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 pro 2018, 15:11





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Fallout 4 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 23 úno 2010, 16:13
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Fallout 4

Na problem se zvukem me pomohlo preinstalovat DirectX...


30 lis 2015, 18:28
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 196
Příspěvek Re: Fallout 4

Neskutečně na tu hru drbou,nebo chystaj velký update nevím ale je druhý patch od vydání a navíc beta (pouze origoše když si ve steamu povolíte bety)
Předprodeje jim zaplatili 60x vývoj tak proč se snažit že jo.

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD
Samsung Galaxy Note II /Repair LCD
AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

i_m_a_g_e


03 pro 2015, 17:44
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 574
Příspěvek Re: Fallout 4

Fallout 4 Update v1.2-CODEX

Zippyshare
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


07 pro 2015, 20:06
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 14 úno 2009, 16:25
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Fallout 4

t.h.i.n.g píše:
Fallout 4 Update v1.2-CODEX

Zippyshare
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


Je nejake info co te up meni a jestli to ovlivni sejfy ???


07 pro 2015, 20:55
Profil
Private
Private

Registrován: 13 čer 2013, 17:51
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Fallout 4

Shlédám na YT videjka z téhle hry a vůbec se jim to neseká,jak je to možné? Mám našlapanou herní sestavu dva měsíce starou za 40 litrů a v některých pasážích proste nehratelné FPS 8,v menu 350/450 a průběžně během hraní 20 na víc to nedám.Přitom GTA5 napohodu 60 FPS.
Budu rád za každou radu,díky
Je možné že to dělá cracknutá hra?


09 pro 2015, 11:15
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 14 úno 2009, 16:25
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Fallout 4

JáPes píše:
Shlédám na YT videjka z téhle hry a vůbec se jim to neseká,jak je to možné? Mám našlapanou herní sestavu dva měsíce starou za 40 litrů a v některých pasážích proste nehratelné FPS 8,v menu 350/450 a průběžně během hraní 20 na víc to nedám.Přitom GTA5 napohodu 60 FPS.
Budu rád za každou radu,díky
Je možné že to dělá cracknutá hra?

Aktualizuj ovladace ...... a napsat mam masinu za 40 litru je nic nerikajici jako kavce ti za tu cenu mohli klidne prodat nejakou plecku :)))


10 pro 2015, 21:02
Profil
Private
Private

Registrován: 13 říj 2015, 18:08
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Fallout 4

Opět se zde obracím s prozbou o radu, když vlezu do Power Armoru tak se mi HUD rozšíří že nevidím stav Power Armoru, stav HP, naboje apod.
díky za pomoc


12 pro 2015, 20:05
Profil
Private
Private

Registrován: 28 zář 2010, 11:48
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Fallout 4

Mám onen problém s padáním ... najede intro dostanu se max do menu a okamžitě spadne zpět do WIN bez jakékoli hlášky ať zkoušim co zkoušim nemužu s tim hnout :-( vyhozený prachy za hru :-(


20 pro 2015, 13:18
Profil
Private
Private

Registrován: 31 bře 2010, 18:42
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Fallout 4

je už čeština ?


21 pro 2015, 22:04
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 157
Příspěvek Re: Fallout 4

bono50 píše:
je už čeština ?


cestina nebude bude rustina


22 pro 2015, 17:49
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 330
Příspěvek Re: Fallout 4

Ahoj ,mám problém, dělám úkol že mám chip jít k doktorce a pak aktivovat robota (to jsem našel na videu) ale já mám sice chip ale doktorka semnou nechce mluvit a když dojdu k robotovi tak ten nic mačkám tlačítko a nic ta svině robot se předemnou zavře :(....nevíte prosím co dělám špatně?? AJ moc neumím ....děkuji moc


13 led 2016, 10:58
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14137
Příspěvek Re: Fallout 4

Si dělají prdel už ale ne?!

Fallout.4.High.Resolution.Texture.Pack-HI2U | cca 87 GB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Tak se mi zdá, že RELOADED jsou už opravdu zoufalý ze skutečnosti, že na Denuvo nemohou rozlousknou. V podstatě je v jejich RLS 58 GB dat které využijí jen uživatelé s 4K rozlišením. Špatný tah vydat to jako "Stand-Alone" RLS.

EDIT///

Ale že to jsou BRUTÁLNÍ změny :D :D
Re: Fallout 4
Re: Fallout 4
Re: Fallout 4

_________________
Nově Uploady i na Megaup & Nofile. Oba plně Free bez omezení...


06 úno 2017, 23:22
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 345
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Fallout 4

-Seraphim666- píše:
Si dělají prdel už ale ne?!

Fallout.4.High.Resolution.Texture.Pack-HI2U | cca 87 GB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Tak se mi zdá, že RELOADED jsou už opravdu zoufalý ze skutečnosti, že na Denuvo nemohou rozlousknou. V podstatě je v jejich RLS 58 GB dat které využijí jen uživatelé s 4K rozlišením. Špatný tah vydat to jako "Stand-Alone" RLS.

EDIT///

Ale že to jsou BRUTÁLNÍ změny :D :D
Re: Fallout 4
Re: Fallout 4
Re: Fallout 4



A na toto otrebuješ PC jak z Nasa ? LOL :D
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


//EDIT
Pre info

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Random facts:
- Cubemaps haven't been touched.
- There are many duplicate files that greatly increase the download size, there will probably be a list of them tomorrow.
- Duplicate means the size and format are the same, but the image content could still be different for some reason.
- Almost all BC5 (normal/specular) and BC3 (diffuse with alpha) are included.
- Only a little more than half of BC1 (diffuse without alpha) textures are included.
Number of texture files?
- Vanilla: 40963
- HD DLC: 36623
What percentage of dimensions are 1024x1024?
- Vanilla: 32.58%
- HD DLC: 10.54%
What percentage of dimensions are 2048x2048?
- Vanilla: 6.22%
- HD DLC: 28.46%
What percentage of dimensions are 4096x4096?
- Vanilla: 0.06%
- HD DLC: 5.10%
Distribution of the texture format?
Vanilla:
- BC1: 13628
- BC2: 2
- BC3: 15685
- BC5: 11314
- BC7: 1
- R8: 2
- B8G8R8A8: 330
HD DLC:
- BC1: 9642
- BC2: 2
- BC3: 15638
- BC5: 11054
- BC7: 1
- R8: 2
- B8G8R8A8: 283

//EDIT 2


Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=watch?v=YjVU91QEifk


07 úno 2017, 11:42
Profil
Private
Private

Registrován: 24 pro 2008, 15:36
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Fallout 4

Ahoj,
tak nám vyšla čeština.To je super a blahopřeji týmu k dokončení projektu.Jen jsem si říkal stáhnu si Fallout 4 a ejhle....většina linek je mrtvá (např. jeden ze souborů nefunkční).No a pak tady máme verzi Fallout 4: High Resolution Texture Pack 86 GB + patche ( v pořádku).Jen se chci zeptat má někdo zkušenosti s tímhle balíkem dat (80 GB), když se dá se dá stáhnout a neboo dala se stáhnout o objemu okolo (30GB) + patche.Ale teď se jedná o mrtvé linky a nebo je někde verze bez označení o jakou verzi se jedná.I -Seraphim666- nabýzel verzi 1.9.4 o velikosti cca 30 Gb, ale už na ní má mrtvé linky (které se stejně prezentují na warezu).Takže teď když vyšla čeština tak je v tom malinko guláš.No a já bych poprosil NĚKOHO z uplat...aby třeba se toho chopil a pro nás neschopné, přinesl verzi s označením (o jakou se jedná) a bez HIGH TEXTUR....je to možné.Díky moc PS: asi jsem pro někoho lama, ale myslím že v tom netápu sám


26 pro 2017, 09:11
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 330
Příspěvek Re: Fallout 4

Tak čeština mi nejde .... Soubor Fallout4Custom.ini nahrajte do ~/Dokumenty/My Games/Fallout4/ ...já v dokumentech nic nemám a hra nejde spustit


26 pro 2017, 10:40
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download