fastshare
Mass Effect: Andromeda
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 říj 2020, 22:21





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Mass Effect: Andromeda 
Autor Zpráva
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 414
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Je to začarovaný, taky nevim jak to rozjet Musíme čekat až někdo neudělá "normální" CZ


12 srp 2019, 09:35
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 72
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Nevím, mám Andromedu, pirátskou verzi 1.10. S češtinou jede normálně a musím konstatovat, že jsem se u ní zabavil více než u Shepardové trilogie.


12 srp 2019, 13:47
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 414
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Hmmm, je to divný a nemůžeš třeba někam hodit ty složky už s tou češtinou, nebo jiný , ale ne ty co se dají tady stáhnout. Nebo nevim prostě to co se tam kopíruje , ale od tebe , nebo od někoho co mu to funguje , já už nevím . Dělám to stále a stále a nic. Hrozně rád bych si jí zahrál, ale v češtině,


12 srp 2019, 13:58
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 72
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Ahoj, nevím jaké složky čeština přepisuje:-( Stáhl jsem si pirátskou Andromedu opatchoval na verzi 1.10 a stáhl ten přiblbej "LocNetManager" ze stránek výrobce češtiny a aplikoval češtinu přes ten program a vše fachá.


12 srp 2019, 21:06
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 414
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Já dělám do detailu to samé....ale bohužel mám to bez textů

a dával jsi tam ty dodatečný soubory co údajně ta hra nemá??? nebo ne? já je tam kopíruju.


13 srp 2019, 10:25
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 72
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Ahoj, o žádných "dodatečných souborech" nic nevím. Hra + Update(pokud není verze 1.10) + čeština.
Ve hře v nastavení HRA, povolit titulky, toť vše.


13 srp 2019, 11:59
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 414
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Aha já tam stále cpu ty soubory "files for CZ" zkusim to bez nich, každopádně dík za radu a že se snažíš pomoct :)

Jo a ještě, odkud máš tu crecklou verzy hry? Já od Seraphima ...dik


13 srp 2019, 12:42
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 72
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Mass Effect: Andromeda

Měly by fungovat všechny i od Seraphima. Já mám od "T_ONG_BAK_J" z RuTrackeru.


13 srp 2019, 13:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download