fastshare
Battlefield 1
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 18 říj 2018, 21:08





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Battlefield 1 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Battlefield 1

graal píše:
ssjimbou píše:
tak se zeptam jinak, ten kdo to hraje jak to ma nastavene ,aby to bylo plynulejsi
mam nvidia geforce gtx 750 ti , 8 gb ramku , procesor amd fx 4300 quad core

a vse mam nastavene na low


poradi mi nekdo, to obcasne trhani mi vcelku vadi


jo a mam stazenou verzi od GiGaByT


Mám FX 8320, GTX750Ti, 8GB RAM - hraju na ULTRA (cca 40 FPS)


A jakou verzi máš stazenou, od koho? A proč mi to jede tak mizerne, ještě jaké máš ovladače na grafarnu prosimte?


14 úno 2017, 13:47
Profil
Private
Private

Registrován: 26 srp 2010, 12:28
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Battlefield 1

jde hrát multiplayer i na stáhlé verzi? jaký je případný postup?


17 úno 2017, 16:56
Profil
Private
Private

Registrován: 15 črc 2008, 11:41
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Battlefield 1

Chlpapy pojede mi to na cpu Amd Phenom 2 X6 1055T?

Grafiku mam Nvidia X960 4GHz ram.

Pri načitání mi to spadne a černá obrazovka?

Kde mam hledat chybu??

Dik za odpoved.


17 úno 2017, 23:23
Profil
Private
Private

Registrován: 18 srp 2008, 14:44
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: Battlefield 1

Ahoj,tak jsem přišel na tu chybu 0xc000007b.OS přestal rozlišovat 32 a 64bit systém a vyřešila to reinstalace OS.Už to hraji a je to super,akorád u toho kostela nechoďte vpravo zákopama,je tam zřejmě bug a hra vám spadne.Jděte hlavním vchodem do kostela.Čabas


20 úno 2017, 18:35
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 12 dub 2011, 20:45
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: Battlefield 1

Mě osobně to padá už při načtení prvního videa první mise,ani se do hry pořádně nedostanu,vždycky to spadne s tím že program přestal pracovat,mám to na win 10,zkoušel sem i režim kompability a spouštět jako správce,a stále nic,neví někdo co stím?Verze CPY


26 úno 2017, 09:04
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2008, 13:37
Příspěvky: 501
Příspěvek Re: Battlefield 1

Čau jsou někde funkční linky na funkční hru ? Dík. ;-)

_________________
Doporučte mi nový PC do 25 000 Kč.
Všechny hry na MAX ve FullHD děkuji.


20 čer 2017, 18:26
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 13441
Příspěvek Re: Battlefield 1

^^ Jasně že »jsou«. ;-)

_________________
Nově Uploady i na Megaup & Nofile. Oba plně Free bez omezení...


20 čer 2017, 19:46
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2008, 13:37
Příspěvky: 501
Příspěvek Re: Battlefield 1

Ok potáham tedy od tebe díky. ;-)

_________________
Doporučte mi nový PC do 25 000 Kč.
Všechny hry na MAX ve FullHD děkuji.


21 čer 2017, 16:15
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download