fastshare
Call of Duty: WWII
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 23 črc 2018, 03:23





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Call of Duty: WWII 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Mannoroth píše:
Ale dá - na druhou stranu máš zase víc času na reakci (obraz je možná pomalejší, ale tvoje myšlení a schopnost rozhodování ne). A ten pocit toho, že to vůbec můžu hrát, to bylo k nezaplacení. Nějaký HD, pche...



Mno nevim nevim, tohle možná opravdu funguje,když se snažíš hrát hru stylem diapozitivé promítání, ale když hraješ na hraně kousání v přestřelce a pak se začne obraz zasekávat a hýbeš myší a nic a pak to najednou ustřelí úplně jinam...když se obraz trošku vzpamatuje a ležíš v kaluži krve, protože se nevykreslila aktuální scéna je teda spíš naprd, než čas na rozhodování.

Jen jestli si to neobhajuješ :D


05 lis 2017, 18:22
Profil
Private
Private

Registrován: 31 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

no nejde mi to rozjet....error coldn't write a file......hard drive is full --- mi ti pise


05 lis 2017, 18:33
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Dohrano, behem hry ani problem, ani bug.

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD.
Intel Core i5-3570K 3,[email protected]
Asus P8Z77-V LE
Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING
ProJect Debut Carbon DC+2MRed+ProJect PhonoBox
YAMAHA HTR 3063+HECO MUSIC STYLE 500


i_m_a_g_e


05 lis 2017, 18:44
Profil
Private
Private

Registrován: 31 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

reinstalace a jede......plne funkcni...diky.....


05 lis 2017, 18:56
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Hugo12317 píše:
Dohrano, behem hry ani problem, ani bug.


Utáhne ti CPU na té GK hry ? Nebo už je CPU brzda pro takovou grafiku ?


05 lis 2017, 19:52
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Začínám slintat, ale zítra už to taky rozjedu hned jak budu mít chvilku čas. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.165 RS4 | MB ASUS TUF X299 MARK 1 | CPU i7-7820X | RAM Corsair 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX
GPU ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti 11GB | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


05 lis 2017, 19:55
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Julinaa píše:
Hugo12317 píše:
Dohrano, behem hry ani problem, ani bug.


Utáhne ti CPU na té GK hry ? Nebo už je CPU brzda pro takovou grafiku ?


Ano, na full HD při 60FPS to stačí určitě. :-)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.165 RS4 | MB ASUS TUF X299 MARK 1 | CPU i7-7820X | RAM Corsair 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX
GPU ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti 11GB | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


05 lis 2017, 20:01
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

No, měl jsem na mysli jestli tvé cpu už není brzda pro GK. Jestli z ní dokáže dostat max, nebo už jí nestíhá nakrmit na její maximum.


05 lis 2017, 20:08
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 21 říj 2008, 12:09
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Nevite jak zapnout zamerovac ve hre? Vcelku me stve ze tam neni..


05 lis 2017, 20:15
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

jak není ? při střílení ho tam máš, to nestačí ?


05 lis 2017, 21:03
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 21 říj 2008, 12:09
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Prave jenom v momente vystrelu se zobrazi. Chtel bych ho tam furt jako u ostatnich her.


05 lis 2017, 22:10
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

A to nejde nastavit ve hře aby nemizel? Budu se moct podívat až zítra, ale taky to jít nemusí.. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.165 RS4 | MB ASUS TUF X299 MARK 1 | CPU i7-7820X | RAM Corsair 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Vengeance LPX
GPU ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti 11GB | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


05 lis 2017, 22:19
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

To asi nejde, mě to teda taky zarazilo,ale stačí to. No odehrál jsem 2 mise a už mě to přestává tak nějak bavit. Znovu nainstaluju COD1 a COD2 pro porovnání příběhu a akce.


05 lis 2017, 23:01
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 838
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Julinaa píše:
Mannoroth píše:
Ale dá - na druhou stranu máš zase víc času na reakci (obraz je možná pomalejší, ale tvoje myšlení a schopnost rozhodování ne). A ten pocit toho, že to vůbec můžu hrát, to bylo k nezaplacení. Nějaký HD, pche...



Mno nevim nevim, tohle možná opravdu funguje,když se snažíš hrát hru stylem diapozitivé promítání, ale když hraješ na hraně kousání v přestřelce a pak se začne obraz zasekávat a hýbeš myší a nic a pak to najednou ustřelí úplně jinam...když se obraz trošku vzpamatuje a ležíš v kaluži krve, protože se nevykreslila aktuální scéna je teda spíš naprd, než čas na rozhodování.

Jen jestli si to neobhajuješ :D


Ne, ty to nechápeš. To není jenom pomalý obraz - mám nastaveno, aby se všechno zpomalilo v případě nízkých FPS. A pokud znáš citlivost, umíš i při tak nízkých FPS zamířit a vystřelit. Nic si tady neobhajuju - na Call of Duty 3 jsem se neskutečně těšil, když jsem se dozvěděl, že lze na PC hrát, i když na něj nikdy nevyšlo. A jak jsem řekl, tohle je prostě pocit k nezaplacení a byl jsem pro to schopen přetrpět i nízké FPS.


06 lis 2017, 05:47
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Julinaa píše:
Hugo12317 píše:
Dohrano, behem hry ani problem, ani bug.


Utáhne ti CPU na té GK hry ? Nebo už je CPU brzda pro takovou grafiku ?

Ani nevím hele jak to porovnat ale nemám s žádnou hrou problém jet vše na max a s 60FPS ve full hd to fakt není problém 4K se už fakt nechytá něco s 30 fps makalo u kámoše na 4K monitoru tuším project cars ale 30 není zrovna cool ale hratelné to je, ale fakt netuším jak se dá objektivně zjistit na kolik grafika jede a zda ji CPU nějak brzdí ale myslím že ne-moc kámoš má na stejným CPU GTX 980Ti a to je si myslim stále více náročnější potvora na CPU *jede na monitoru 144Hz fulll HD podporující jak G-Sync tak FreeSync ovšem a zaklínače to fakt dtilo s 144fps. Všeobecně platí jen pravidlo vypínat v nastavení ty Nvidia věci**sračky jako soft shadows, HBAO+ a tak podobně třeba u Asasina Unity+Syndicate *po technnické stránce domrdané hry-optimalizace na ko*ot**zrovna bez toho jinak to de s tim na 35-40FPS a s microškubancema prostě NV věci off a je to OK. Jen AMD má nižší výkon v DX11 proti NV mi příde, měl sem NV GTX 980 Gaming od Gigabytu, DX12 věci jako Forza Horizon 3, Deus Ex Mankind Divided šli uplně příšerně ale DX11 a 4K zvládala o dost lépe a problémy s ovladači stále to dělalo děsný šílenosti ale dnes si asi myslím že to byl problém Windoows 10*do NV sem šel páč vždy měli best drivery** s Gigabyte sem byl vždy spokojen jen jedna deska mě odešla nepochopitelně a nečekaně do křemíkového nebe po 3 letech:( jinak na ten počet co sem toho měl je to směšný řikat JO Gigabyte je z toho levnějšího no a je to šmejd--není:), ale jak jsem zapojil AMD RX480 a pustil forzu a deuse tak jako stabilně 60FPS neskoušel sem bez Vsync ale možná by šlo 60+, vulkan je na AMD taky lepší, jako vždy sem měl ATI/AMD, podruhé jsem dal na Nvidii a bylo to drobné sklamaní karta za 15 000 no čekal bych mnohem více:(, ale dle toho co se všude píše AMDčku fakt async compute v DX12 a Vulkanu fakt jede lip dle mé zkušenosti. Takže za mě AMD prostě rulez ale neřikám že to nemá svý mouchy ale za poloviční cenu je to paráda a vždy mě u ATI/AMD přišlo že zraje jak dobré víno a na výkonu se přidává postupem času:) ber s nadsázkou. A vždy lepší poměr cena/výkon v tom bude asi AMD vždy lepčí. NEBRAT to tu jako reklamu. KAŽDÝ si najde to svý, proti NV nemám vůbec nic... Ale taky mi připadá že NV sou celkově náročnější na procák.

_________________
Samsung Galaxy J7(6) 16GB+64GB microSD.
Intel Core i5-3570K 3,[email protected]
Asus P8Z77-V LE
Kingston HyperX Fury Black 16GB (2x8GB) DDR3 1866
ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING
ProJect Debut Carbon DC+2MRed+ProJect PhonoBox
YAMAHA HTR 3063+HECO MUSIC STYLE 500


i_m_a_g_e


06 lis 2017, 22:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download