fastshare
Assassins Creed Origins
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 říj 2020, 21:40





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
 Assassins Creed Origins 
Autor Zpráva
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1040
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Tam nejsou žádné závěrečné titulky? Já teda nevím, jak hra končí, ale každá příběhová hra by je měla mít poté, co zabiješ finálního bosse či jakmile se dostaneš na konec hry.


11 led 2018, 15:46
Profil
Private
Private

Registrován: 28 led 2007, 19:02
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

no tak vlastně proběhlo tam video s logem Assassins, ale titulky ne, prostě hra jede dál, podobně jak třeba Far Cry...


11 led 2018, 16:11
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1040
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Zajímavé. No, asi je to fakt tak...


11 led 2018, 17:14
Profil
Private
Private

Registrován: 05 čer 2009, 21:19
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Zdravím, můžete mi poradit, jak bych měl nastavit detaily ve hře? Hlavně Vsync, stabilní FPS (jestli vůbec) a antialiasing...

Mám: MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1, 6GB GDDR5, Intel Core i5-7600K, MSI B250 PC MATE - Intel B250, Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 2400.

Jako nej mi vyšlo nastavení na ultra na full HD rozlišení, Vsync vypnutý, nastavený stabilní FPS na 60 snímků a ten chytrý antialiasing. Ale i tak mi obraz občas trhne a hlavně jsou tam vidět hnusné předěly. Plynule to jede, ale ty předěly mě ničí.

Umíte nějak poradit?

Díky všem za případnou radu.


28 bře 2018, 12:15
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 271
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Vertiklani předěly resi prave vertiklani synchronizace V-sync :D

_________________
CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB
MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC
RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz
HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G
PSU: Corsair RM750i
CASE: Be quiet! Dark Base 700


28 bře 2018, 17:55
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 129
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Tiež mi to trhalo a išlo sekavo hoci ukazovalo 60fps na podobnej zostave a pomohlo mi presunúť hru na rýchlejší hdd.


28 bře 2018, 18:13
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 271
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Hra se hraje z RAM, rychlost HDD je podstatna pouze pro nacitani novych urovni nebo nacitani obecne.

_________________
CPU: Core i7 8700 + Corsair H115i Pro RGB
MB: MSI MPG Z390 Gaming Edge AC
RAM: HyperX Predator RGB 16GB DDR4 3600Mhz
HDD: SSD Samsung 850 EVO 250GB + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce 8G
PSU: Corsair RM750i
CASE: Be quiet! Dark Base 700


28 bře 2018, 18:42
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 129
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Mne to prišlo tiež divne ale aj project cars 2 sa mi zasekaval kvôli HDD.


28 bře 2018, 18:53
Profil
Private
Private

Registrován: 05 čer 2009, 21:19
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Nj, ale když zapnu Vsync, tak mi to sice nedělá předěly, ale FPS jsou na 60 snímcích a jakmile je nějaká náročnější scéna, tak mi to začne škubat a snižovat FPS. Nejde mi u toho nastavit neomezené FPS, aby to mohlo jít i výš.
Naopak, když vypnu Vsync, tak můžu nastavit omezení FPS, ale ve hře mi to stejně jede různé FPS dle náročnosti scény.

Jako by ta hra dělala to obrácené nastavené, které dám.

Není možné, že mi chybí patch? Je vůbec nějaký?


28 bře 2018, 23:01
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 129
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Skus v hre vypnut vsync a ist do nvidia 3d nastaveni a zapnut tam vsync. Niekde som cital ze to pomaha.


29 bře 2018, 01:48
Profil
Private
Private

Registrován: 05 čer 2009, 21:19
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Zkusím. Díky. Malinko mne napadlo, že by to mohlo být něco v nastavení ovladačů.


29 bře 2018, 07:46
Profil
Private
Private

Registrován: 05 čer 2009, 21:19
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Zkouším to potlačit v nastavení ovladače.
Vsync zapnutý v ovladačích, ve hře zkouším různé variace, ale vždycky to skončí tak, že mám stabilní FPS na 60 snímcích. Ať to nastavím nebo ne.
Tak já nevím s čím si ještě pohrát...:/


29 bře 2018, 21:32
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 07 dub 2009, 18:47
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Nevite jak to je s tema dlc? Uz vsechny vysly (crackle) nebo se na neco ceka?


01 dub 2018, 21:44
Profil
Private
Private

Registrován: 25 srp 2009, 14:08
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Myslíte, že do konce roku vyjde aktualizace cracku, nebo že třeba až přestanou hru updatovat(posledni update byl 15. května) tak že vyjde novej crack, nový dlc už nebude takže na to se už nečeká.


27 kvě 2018, 15:52
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Ahoj lidi, nevíte nevyšel nějaký ten fix na dědečka amd phenom ii x6 1090t black edition. Dcera ho zdědila a má problém s SSE 4.2, DĚKUJI MOC :D


12 črc 2018, 19:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 123 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download