fastshare
Assassins Creed Origins
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 17 črc 2018, 18:32





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 Assassins Creed Origins 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 146
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

co rikate na tuto grafarnu?

https://www.alza.cz/zotac-geforce-gtx-1070-ti-amp-extreme-d5158736.htm?o=19


14 pro 2017, 22:55
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Re: Assassins Creed Origins

Jedu.. Pořád ještě nedohraný hlavní příběh. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.165 RS4 | MB ASUS ROG STRIX X299-E GAMING | CPU i7-7820X | RAM Crucial 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 Ballistix Elite
GPU ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080Ti 11GB | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


14 pro 2017, 23:54
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Teď, kdyz jsem si to koupil tak doufam, ze to hned tak necracknou :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


21 pro 2017, 12:36
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 838
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Nebyl by to zrovna špatný dárek, kdyby to crackli 24. prosince. :D


21 pro 2017, 12:39
Profil
Private
Private

Registrován: 28 led 2007, 19:02
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

chlapi, tady se točíte někde kolem 40 fps a výše, já někde kolem 40 fps a níže - ve městě tak 25 fps. Co se dá kde ještě změnit v nastavení? Grafiku mám na OC, procesor taky malinko taktovanej, teploty kolem / do 70 stupňů.
Zapnuté vsync, je to hratelné, ovšem jestli by z toho šlo ještě něco víc...

CPU: AMD FX 6300
GPU: ASUS ROG Strix Radeon RX 560 O4GB Gaming
RAM: 16Gb


23 pro 2017, 09:46
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2009, 14:01
Příspěvky: 162
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

amirinda píše:
chlapi, tady se točíte někde kolem 40 fps a výše, já někde kolem 40 fps a níže - ve městě tak 25 fps. Co se dá kde ještě změnit v nastavení? Grafiku mám na OC, procesor taky malinko taktovanej, teploty kolem / do 70 stupňů.
Zapnuté vsync, je to hratelné, ovšem jestli by z toho šlo ještě něco víc...

CPU: AMD FX 6300
GPU: ASUS ROG Strix Radeon RX 560 O4GB Gaming
RAM: 16Gb


Vypni Vsync, případně sniž rozlišení z FHD na 1600x900 a pojede ti to plynule všude z minimální ztrátou kvality obrazu.


23 pro 2017, 10:39
Profil
Private
Private

Registrován: 28 led 2007, 19:02
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

no já jsem původně z FHD nechtěl snižovat, myslíš, že 1600x900 budo OK? Vsync jsem zapnul, jelikož mi to přišlo jako nejlepší, jak podle "oka" tak i měření.


23 pro 2017, 10:43
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2009, 14:01
Příspěvky: 162
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

amirinda píše:
no já jsem původně z FHD nechtěl snižovat, myslíš, že 1600x900 budo OK? Vsync jsem zapnul, jelikož mi to přišlo jako nejlepší, jak podle "oka" tak i měření.



Jo sám hraji na 1600x900, ten rozdíl není až tak brutální. Nevím mě Vsync jenom škodí. V situacích kdy bych mohl mít i 50+ FPS mám jen 35FPS a v náročných situacích místo hratelných 35FPS mám 20-25FPS. Takže sem ten VSync vypnul.


23 pro 2017, 15:51
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 123
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Vsync skodi ked mas malo pamate na grafickej ale tam by to malo zaberat pri full hd len par mb


23 pro 2017, 15:58
Profil
Private
Private

Registrován: 28 led 2007, 19:02
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

tak jsem nechal FHD a vypnul Vsync a jde FPS 40 a výš - kolem 50 v průměru, tak to už je dobré.
No uvidím co po chvíli hraní, ale dík :-)

Edit: tak ne, je to lepší se zapnutým Vsync, i když míň FPS, tak je obraz lepší...


23 pro 2017, 17:29
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 11 pro 2009, 11:28
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Na Vánoce nějaké volné finance, tak že bych už nečekal...ovšem riskovat s mou i5-4460 a GTX970... teoreticky by to mělo stačit, ovšem prakticky...


24 pro 2017, 09:06
Profil
Private
Private

Registrován: 19 kvě 2008, 16:14
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Já to hraju na FX-6300 a taky mám GTX-970...je pravdou, že to debilní DRM mi vytěžuje procák na 90% a občas dochází k pěkným dropům FPS.
Někdy to padá i na nějakých 15-20, ale jinak se držím v průměru na 50.
Udělal jsem si radost a pořídil si před pár dny nový monitor s 2K rozlišením a G-Sync. Ve 2K to ale už není moc hratelný, takže to hraji "jen" ve Full HD s nejvyšším nastavením
a jede to dobře :)


24 pro 2017, 09:33
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Jako musim rict ze to je fakt dobry ta hra :D

Jen jak ten CPU jede porad na 99%, tak se mi dost hreje.

Max. teplota stanovena vyrobcem je 67 stupnu pro muj CPU na Ivy Bridge, pricemz normal temp je dle vyrobce 62 a ja mam konstatne po 4 hodinach hrani 65, mam tam nereferencni chladak, tak doufam, ze to maji kluci ze Scythe poreseny :D, jako celkove si myslim, ze 90 stupnu vydrzi vsechno :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


25 pro 2017, 06:35
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 123
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

65 ze ma byt vela ? :D Ja som procak na svojom notebooku piekol aj pri 90 :D


25 pro 2017, 15:46
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Assassins Creed Origins

Tak nektery procesory to takhle maji.

Treba Kaby Lake Core i7 nektery maji i maximalku 100, ktera je porad v pohode, ten muj i5 3570 ma ale jen 67, ale taky si rikam, ze to bude ok.

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


25 pro 2017, 15:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 120 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download