fastshare
Gears 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 říj 2020, 23:19





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Gears 5 
Autor Zpráva
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Gears 5

To je nesmysl - v oficiálních požadavcích je uvedeno jako minimum 2 GB VRAM. A co takové RAGE 2, které mělo v minimálních požadavcích dokonce 3 GB VRAM a mně hra stejně fungovala i se 2 GB VRAM a to ještě o poznání líp, když jsem aktualizoval ovladače grafické karty? Ale na druhou stranu je fakt, že tahle série je totálně zmršená na PC, takže je to fakt možná tím. Každopádně já to testovat nebudu, dokud nebudou i ostatní díly na PC - odmítám hrát cokoliv bez předešlého pokračování.


24 zář 2019, 16:32
Profil
Private
Private

Registrován: 28 úno 2019, 18:26
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Gears 5

Taky jsem měl tuto hlášku,mě stačilo stáhnout nejnovější ovladače k mé grafické kartě a od té doby to je OK.


24 zář 2019, 17:04
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Gears 5

Tak to vypadá, že 2 GB VRAM stále ještě stačí. :D


25 zář 2019, 16:26
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 577
Příspěvek Re: Gears 5

SaintGeorge píše:
Mám verzi seraphim a ovladače nvidia 436.15
a po spuštění sice se hra zapne a když kliknu na kampaň
tak se hra sekne a pokaždé vyskočí okno windows error gw502.
Nějaké řešení??

Stáhni si nejnovější ovladače na graf. kartu myslím že to je verze 436.30 jsou i doporučeny pro hraní Gears 5

_________________
CPU Intel Core i5 9600K 3,7 - 4,6 GHz NZXT Kraken X52
GPU MSI RTX 2080 Gaming X Trio
MB MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon
RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


25 zář 2019, 19:10
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2009, 21:35
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: Gears 5

Tak nainstalovány ovladače nvidia 436.30, karta 1070
a hra stále padá, pořád chyba gw502.
Osobně si myslím, že je to asi verzí w10.
Nemám nejnovější verzi w10, ale
starou verzi 1703. A kvůli hře nebudu
znova odbordelizovávat windows 10.

Prostě si tuto hru nezahraji
a budu se těšit na borderlands 3.


25 zář 2019, 19:56
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Gears 5

A pak se můžeme divit, proč ti to nefunguje. Pokud máš Windows 10, potřebuješ ten nejnovější build, tedy 1903. :D


26 zář 2019, 16:22
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 23 lis 2009, 11:08
Příspěvky: 136
Příspěvek Re: Gears 5

A to je jeden z dôvodov prečo stále frčím na Win 7.
Okrem tých pár hier Win10 only mi tam šlape úplne všetko bez problémov.
Podla mna najstabilnejšia platforma. A tie hry Win10 only ma nejako nezaujímajú.

Podla štatistík stále okolo 50 percent hráčov ide na Win7.




:-)

_________________
Média nám klamú, poznávajme zakázanú pravdu:

www.aeronet.cz / www.ac24.cz / www.hlavnespravy.sk/ www.tadesco.org
http://svobodnenoviny.eu/usa-nejvetsi-svetovy-zlocinec-valecny-stvac-a-terorista/
z USA trollmi nediskutujem, tych rovno posielam do ....


27 zář 2019, 06:31
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 195
Příspěvek Re: Gears 5

ja mam widle 10 a jsem s nima maximalne spokojen, gears mi jede uplne na pohodu a neni treba ani ten build 1903 , neni duvod na desitky nadavat


27 zář 2019, 08:03
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 405
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Gears 5

ssjimbou píše:
ja mam widle 10 a jsem s nima maximalne spokojen, gears mi jede uplne na pohodu a neni treba ani ten build 1903 , neni duvod na desitky nadavat

Okrem toho že každý nový build dojebe polku už opravených vecí a že to nie je Softvér ako taký ale je to Služba. Ale kto chce kam ... :D


27 zář 2019, 08:59
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Gears 5

ssjimbou píše:
ja mam widle 10 a jsem s nima maximalne spokojen, gears mi jede uplne na pohodu a neni treba ani ten build 1903 , neni duvod na desitky nadavat


Trochu tě opravím - zatím jseš s nima maximálně spokojen, protože jsi ještě neobjevil něco, co na Windowsu 10 nefunguje. A věř mi, že minimálně jedna věc by se vždycky našla. :D Je to trochu smutné, protože ten systém je venku už 4 roky a pořád jsou s tím různé problémy. Oproti tomu Windows 7 tu je už 10 let (já sám jsem na něho přešel v roce 2010 z Windows Vista) a nikdy jsem nenarazil na nic, co by nefungovalo či nešlo nějak obejít, aby to fungovalo.

Jasně, taky budu jednou muset přejít na Windows 10, protože vývojáři nebudou dělat hry na Windows 7 věčně a pomalu se taky začnou přesouvat na Windows 10, ale bude mě prostě mrzet to, že některé věci z Windows 7 a starší nemusí fungovat.


27 zář 2019, 16:21
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 04:42
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Gears 5

Láskavo tu netárajte a nedrístajte na win.10, Ja ho už mám od chvíle ako vyšiel,stále ho aktualizujem najnovšími updaty a nestretol
som sa s nejakou závažnou chybou,aj vývojári sú len ludia ako my,aj oni sa môžu pomýliť,časom to všetko určite opravia a nikdy by
som sa už nevrátil k win. 7 !!!! Win 10 je jeden z najlepších operačných systémov aký som kedy mal a vyskúšal.. Ani najnovšie Hry s XBox
by Vám nešli,či? :D :D


07 říj 2019, 11:58
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 22942
Příspěvek Re: Gears 5

Nejseš z Microsoftu kde Tě pověřili agitací? :D

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


07 říj 2019, 13:30
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Gears 5

Samozřejmě, že vývojáři jsou taky jen lidi, jenže ti stejní lidi udělali už Windows XP či Windows 7 a ani omylem s nimi nebyly takové problémy jako s Windowsem 10... To je ten problém. Navíc ten systém je pěkně inkonzistentní viz série Gears of War - abys mohl hrát Gears of War 4, nesmíš mít ten nejnovější build, ale pokud chceš hrát Gears 5, tak ho mít musíš, jinak hra nepojede. Odkdy záleží na aktualizacích, co ti pojede a co ne? Na Windowsu 7 je to úplně jedno a pokud máš ty správné utilitky, tak ti jede naprosto cokoliv (za těch skoro 10 let, co ho mám, jsem nenarazil na jedinou věc, která by nefungovala či nešla nějak obejít, aby fungovala). Takže si můžu úplně v klidu zahrát originálního Pacmana z roku 1980, nějakou hru na MS-DOS díky DOSBoxu z 90. let, úplně první Half-Life či staré závodní pecky typu F1 Challenge nebo NASCAR Racing 2003 Season.


07 říj 2019, 16:26
Profil
Private
Private

Registrován: 31 led 2009, 15:41
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Gears 5

GameRuntime failed to initiate or get Title Id-this machine doesnt have Gaming Service or installed version is incompatible, or this version of the game needs to be reinstalled.

Tohle mi to napíše při spuštění hry.. neví někdo co s tím ? Díky


08 říj 2019, 17:16
Profil
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class
Uživatelský avatar

Registrován: 28 srp 2010, 17:23
Příspěvky: 464
Příspěvek Re: Gears 5

No ono v prvom rade nemal byt MS taky retardovany a mali vydat aj Gears 4 pekne na Steame, lebo takto je to uplne na hlavu, 1 na pc, 2 a 3 nic, 4 len PC Win 10 Store a preventivne 5 uz funguje aj na Win 7 a je na Steame

Uprimne ked som zapol 5 tak som bol uplne mimo z deja, ze co vsetko sa uz udialo, kedze naposledy som hral prvy diel, som si musel na youtube pozriet walkthroughy aby som sa dostal do obrazu


24 říj 2019, 11:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download