fastshare
Star Wars Jedi: Fallen Order
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 27 říj 2020, 13:40





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Star Wars Jedi: Fallen Order 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 29 led 2007, 20:33
Příspěvky: 12
Příspěvek Star Wars Jedi: Fallen Order

Zdravím, fungují vám klávesy na klávesnici? Kávesa 1 Slow, klávesa 2 Push, klávesa 3. Pull. Pokud ne kam jste si je přiradili na klávesnici.


20 lis 2019, 13:51
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2009, 14:01
Příspěvky: 163
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Zdar,

Musíš si přepnout klávesnici na anglickou poté ti to půjde. :)


20 lis 2019, 15:09
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 12 kvě 2009, 07:58
Příspěvky: 103
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Naprosto klasický problém her stavěných na Unreal 4 enginu.


20 lis 2019, 16:52
Profil
Private
Private

Registrován: 23 lis 2009, 17:48
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Mám problém s celkovým spuštěním hry. Dal jsem si nové pravidlo do Antiviru i Firewallu, aby se celé složce vyhnuli a po spuštění .exe jako správce běží hra na pozadí, ale jinak se nic neděje. Nějaká rada jak na to?

EDIT: Tak dobrý, smazal jsem OrangeEmu.dll a hra se rozjede. S ní i Origin, ale to snad nevadí.


20 lis 2019, 17:03
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Čau, nedá se nějak obejít to přepínání klávesnice? dík


22 lis 2019, 22:45
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Dá, já si to nastavil na num 1 až 3 a vše jede.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19041.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


23 lis 2019, 22:25
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Super, díky vyzkouším :D


24 lis 2019, 12:41
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 13:35
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

giZmaR píše:
Mám problém s celkovým spuštěním hry. Dal jsem si nové pravidlo do Antiviru i Firewallu, aby se celé složce vyhnuli a po spuštění .exe jako správce běží hra na pozadí, ale jinak se nic neděje. Nějaká rada jak na to?

EDIT: Tak dobrý, smazal jsem OrangeEmu.dll a hra se rozjede. S ní i Origin, ale to snad nevadí.




Ahoj, mám asi stejný problém hra se mi nechce "načíst" jen visí v procesech :-( zkusil jsem vymazat ten orangeemu.dll a stále nejde rozjet.

Díky za tipy


28 lis 2019, 17:30
Profil
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 15:43
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Nevi nekdo co stim ? Hru jsem hral normalne asi tak do 50 procent a kdyz ji nejednou spustim tak jen kratce cerna obrazovka a spadne.


03 led 2020, 06:53
Profil
Private
Private

Registrován: 16 črc 2009, 11:27
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Musíš posunout hodiny dozadu. Dej tam třeba 3.12.2019 a hra by se měla normálně spustit.


03 led 2020, 11:33
Profil
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 15:43
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

hejda111 píše:
Musíš posunout hodiny dozadu. Dej tam třeba 3.12.2019 a hra by se měla normálně spustit.


Diky :D a ja idiot to cele reinstaloval snad ty savy co sem zalohoval pujdou .


04 led 2020, 15:32
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 196
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Je mozne to hodin na nojvejsi verzi? Jelikoz na tuto nejde slovenstina, dekuji


04 čer 2020, 13:46
Profil
Private
Private

Registrován: 27 zář 2009, 15:22
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

Slovencina ide. Len treba pri jej instalacii, pri zadavani adresy, zmazat povodny nazov “jedi fallen order” a instalovat to priamo. Kto to ma sosnute od serafina tak instalovat do polozky z cislami. Uz si nepametam presny nazov.


04 čer 2020, 19:39
Profil
Warrant
Warrant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 196
Příspěvek Re: Star Wars Jedi: Fallen Order

jo jo dekuji za info, uz jsem na to potom prisel sam, ale presto dekuji za odezvu


05 čer 2020, 09:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download