fastshare
DOOM: Eternal
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 říj 2020, 22:10





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 DOOM: Eternal 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 31 črc 2009, 15:08
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

tato hra je jeden velky chaos stale v pohybe a strielat...len nechapem ked urobia takuto strielacku a daju tam minimum nabojov a hromadu nepriatelov...a nechapem ako robili tie obtiaznosti ked hram druhu najlahsiu obtiaznost a nepriatel ma zostreli na par zasahov


22 bře 2020, 18:02
Profil
Private
Private

Registrován: 09 srp 2008, 15:23
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

jardol píše:
tato hra je jeden velky chaos stale v pohybe a strielat...len nechapem ked urobia takuto strielacku a daju tam minimum nabojov a hromadu nepriatelov...a nechapem ako robili tie obtiaznosti ked hram druhu najlahsiu obtiaznost a nepriatel ma zostreli na par zasahov


Hra vypada mega dobre na mojem PC jede uplne plynule na max detaily. Zadny zasek proste parada. Nateseny jak nikdy po dlouhe dobe.
Nakonec zklamani. Hra az prehnane rychla ani si nevychutnam pohled pri zabijeni v kombu a chaoz kolem toho. Naboju az bida dochazeni porad.To si je mam mot. pilou porad ziskavat :( tohle me stve nejvic. Na coje me plamenomet granatomet kdyz v chaosu sotva strilim a snazim se trefit protivnika.Tohle je moc na me.
Doom 2016 je lepsi prehlednejsi a vyvazeny hlavne v bojich kombach atd. Doom Eternal je rychla prehnana a chaoticka hra u ktere se to neda vse usledovat.
Vidim ze nejsem sam ;-)


22 bře 2020, 18:55
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Já se taky přidávám. Jsem sice teprve v první misi, ale těch nábojů je žalostně málo... Furt musím motorovkou někoho přefiknout, abych dostal aspoň těch blbých 10 nábojů do brokovnice, kde 16 je maximum (to jako vážně?). Pak jsem dostal těžký kulomet a ten má jenom 60 nábojů, což sotva stačí i na jednoho Arachnotrona (a to ho vždycky střelím do slabého místa, jak mi to hra radí)...


22 bře 2020, 19:35
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 31 črc 2009, 15:08
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

pripada mi to s tymi nabojmi akoby sme hrali hru typu Resident Evil ...naozaj nerozumiem preco v takejto strielacke je tak malo municie ked podstata hry je vlastne o strielani...a pritom ta hra vypada dobre aj bezi plynule aj na nightmare nastavenie grafiky


22 bře 2020, 20:35
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Asi si vývojáři myslí, že musíme neustále každého zblízka dorazit, jakmile je na pár sekund omráčen. Tak s tímhle ať jdou někam - FPSky jsou o tom, že má hráč střílet, střílet a ještě jednou střílet a občas někoho sejmout nějak jinak (třeba granátem nebo zblízka nožem). A i v téhle hře chci prostě střílet z bezpečné vzdálenosti a ne furt každého řezat jako nějakej magor závislej na násilí...

Každopádně pokud to takhle půjde dál, tak na ně kašlu, stáhnu si trainer na neomezené množství munice a budu si to hrát po svým.


23 bře 2020, 06:04
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 405
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Trainer ak by niekto chcel.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


23 bře 2020, 11:07
Profil
Private
Private

Registrován: 08 pro 2008, 17:06
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Bude někde k získání ten meč?


23 bře 2020, 17:57
Profil
Private
Private

Registrován: 11 kvě 2009, 01:30
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

tak sem tu zase
codex verze funguje (relativne) dobre
pri nacitani 8 mise - sentinel prime spadne hra pri 92 proc loadingu a pak pada od 4.Doom hunter base mise vejs stejnym spusobem kdyz dam new game/select mission
cista instalace hra/gk drivery
logfile 2 console prikaz nepomohli
jestli nekdo nasel nejakej jinej zpusob jak to rozchodit krom reinstalace win rad bych to vedel :)




win 10
gtx 1070 8gb
16gb ram
i7-6700k


23 bře 2020, 23:47
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Hm, že by i CODEX verze měla s tímhle problémy? Už jsem ty diskuze přestal sledovat, ale pár lidí taky tvrdilo, že se nedostanou dál než přes 7. misi (ještě se starou verzí). Já jsem zatím na začátku 3. mise, protože se snažím nespěchat a hru si i vychutnávat navzdory tomu, že má takové šílené tempo, tak uvidíme, až tam dorazím.

Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo jako u Borderlands 3, že někomu hra padala v Athenas a v Lectra City, ale když jsem tam byl já, tak ani jeden crash a úplně v pohodě. :D


24 bře 2020, 06:04
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 99
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Verze od hardwarejiri dohrána bez jediného pádu tak vesele stahujte :)


24 bře 2020, 14:29
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Paráda, díky za info. :)


24 bře 2020, 16:58
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 26 čer 2009, 08:11
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Zdravím komunito. Měl bych menší prozbu. Už po3 dělam 2 misse dokola ale jak u druhe mise vyčistím věznici a teleportne mě to zpatkyna zakladnu tak se mi neukaže další chatpoint pro další missi. Vubec netuším co mam dělat? a mam verzi od CODEX. Děkuji za jakoukoli radu


26 bře 2020, 21:08
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1035
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Tak už mám taky hotovo a ani jeden pád na Windowsu 10 s CODEX verzí. :) A beru zpátky to, že hra je moc krátká - všechny ty mise na Zemi (je jich 8) zaberou normálním tempem asi hodinu a potom to po přesunu do "pekla" už jenom nabere grády a je to víceméně rychlovka (za 2 hodiny jsem dokončil poslední 4 mise).

naftalen - aktualizuj ovladače grafické karty.


27 bře 2020, 06:35
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2008, 10:04
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

naftalen píše:
Zdravím komunito. Měl bych menší prozbu. Už po3 dělam 2 misse dokola ale jak u druhe mise vyčistím věznici a teleportne mě to zpatkyna zakladnu tak se mi neukaže další chatpoint pro další missi. Vubec netuším co mam dělat? a mam verzi od CODEX. Děkuji za jakoukoli radu

Nepodváděj Trainerem. Edit Praetor Suit Points - Před použitím této možnosti musíte dokončit démonskou vězeňskou misi, jinak ji musíte nastavit zpět na nulu.(Nejdřív získej první Praetor Suit Points bez podvádění v traineru nebo resetni na nulu - než vejdeš do démonského vězení tím výtahem.)

_________________
OS Windows 10 64bit | MB Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
CPU Core i5-4690 Turbo 3,9GHz | GPU Gigabyte R9 290 OC 4GB
RAM Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133 MHz | SSD Crucial MX100 128GB
HDD 2x Seagate Desktop HDD 1TB | PSU Seasonic FOCUS GX-750 Gold


27 bře 2020, 11:40
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 16 kvě 2008, 20:26
Příspěvky: 68
Příspěvek Re: DOOM: Eternal

Takže trainer a infinite ammo. Díky za upozornění, než by mě to stihlo nas*at osobně... :D Farmit náboje? Max. 16 broků? To je výsměch...


27 bře 2020, 15:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download