fastshare
Batman: Arkham City
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 17 pro 2017, 14:46





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Batman: Arkham City 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 15:43
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Podle všeho by opravdu čeština měla být dneska večer Zhilian ji už má hotovou.


22 čer 2012, 18:40
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4203
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

no a kde je ? :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 16299.125 RS3 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X OC [email protected] +150mV | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


22 čer 2012, 20:13
Profil
Private
Private

Registrován: 27 bře 2010, 18:32
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Jo to by mě taky zajímalo.


22 čer 2012, 20:20
Profil
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 15:43
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Tady. Ale než ji zveřejní tak to potrvá :(
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


22 čer 2012, 20:32
Profil
Private
Private

Registrován: 27 bře 2010, 18:32
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Tak to at jdou do pr...To nechápu proč teda tvrděj že to dneska vyjde když se to nedá stáhnout.
To postrádá logiku.


22 čer 2012, 20:43
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 29 zář 2009, 16:50
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Tady je ;)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


23 čer 2012, 12:53
Profil
Private
Private

Registrován: 28 úno 2010, 19:57
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

ehm, čeština zatím funguje jenom na originálky, jak krabicové tak steam, na BlackBox verzi to jde pouze někomu (údajně více verzí), na Fightclub verzi nejde spoustit hra s patchem 1.2 který je pro češtinu púotřebný, ....takže asi tak


23 čer 2012, 14:05
Profil
Private
Private

Registrován: 14 srp 2008, 06:58
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

ReDegge píše:
ehm, čeština zatím funguje jenom na originálky, jak krabicové tak steam, na BlackBox verzi to jde pouze někomu (údajně více verzí), na Fightclub verzi nejde spoustit hra s patchem 1.2 který je pro češtinu púotřebný, ....takže asi tak


Mozna mala rada pro ty, kterym to pise, nezname verze souboru atd... Soubory, ktere jsou tam oznaceny presunte nachvili jinam nebo do kose a nasledne je po instalaci cestiny vratte zpet. Takto to fungovalo aspon u mne. A fightclub verze by teoreticky taky mohla jit, chce to vyzkouset:

http://tehparadox.com/forum/f43/batman-arkham-c-ty-patch-1-2-a-4001185/


23 čer 2012, 23:47
Profil
Private
Private

Registrován: 15 kvě 2009, 16:40
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Díky moc za radu. Už jsem u toho proseděl skoro 3 dni a nemohl jsem tam dát ani patch 1.2 ani stáhnout nic jiného co by fungovalo. Akorát jsem teď dočasně odstranil 3 soubory a funguje. Ještě jednou díky moc, už jsem skoro i uvažoval že si to budu muset koupit :D


24 čer 2012, 09:41
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 02 úno 2010, 01:59
Příspěvky: 81
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

ja mam fightclub verziu hry, hru som nainstaloval, crackol a hra isla v pohode..(bola to verzia hry 1.0), potom som dal patch 1.2 (kedze je potrebny pre cestinu), chcel som vyskusat ci hra pôjde, no nespustila sa (takze cestinu som uz potom ani neinstaloval), takze tento navod ako to rozchodit sa tyka akej verzie hry?? (aj ja uz som uvazoval o kupe, ale na steame hra nieje)


24 čer 2012, 09:59
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 12 říj 2011, 07:47
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Hru si nainstaluj nesmiš to crecknut nainstaluj patch 1.2 nebo skopiruj do hry kam si ji nainstaloval skus pustit hru jak pojede pak ji zase vypni a nainstaluj tam kde maš nainstalovanu hru češtinu. Ja instaloval češtinu bez steamu tu prvni co vydaly v dokumentech sem mnel složku WB Games kterou sem přesunul do koše po nainstalovani češtiny obnov z koše tu zložku WB Game spět odkad si ji vymazal spust hru a hrej mne to tak funguje jo a hru mam fightclub třeba timto navodem nekomu pomužu mne to takhle facha.


24 čer 2012, 10:38
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 22 pro 2009, 10:11
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Čeština mi normálně funguje, ale když mám vedlejší misi v budově soudu, kde musím osvobodit rukojmí a dostanu tu Hádankářovu krabičku mi to nebere "Tajemství" jako správnou odpověď. Chci se zeptat jestli má někdo stejný problém?


24 čer 2012, 16:17
Profil
Private
Private

Registrován: 14 srp 2008, 06:58
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

popopki píše:
Čeština mi normálně funguje, ale když mám vedlejší misi v budově soudu, kde musím osvobodit rukojmí a dostanu tu Hádankářovu krabičku mi to nebere "Tajemství" jako správnou odpověď. Chci se zeptat jestli má někdo stejný problém?


Jedná se o chybu češtiny, kterou opravuje verze 1.1. Nicméně než novou verzi admin na idnesu nahodí, je možno si stáhnout pouze opravu:
http://uloz.to/xDumpiJ/oprava-bac-rar

Cestina udelala ve hre trochu neplechy - mise za catwoman v muzeu (hra prestala odpovidat), a tak byla vydana oprava chyby + dalsich drobnosti jako hádanka, fonty , Jokerova 1 nahrávka a větší množství překlepů

http://uloz.to/xuPFTHE/oprava-bac-1-1-rar


24 čer 2012, 20:56
Profil
Private
Private

Registrován: 17 říj 2010, 11:42
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

Pánové sice nevim jestli to ještě funguje ale asi je hotová právě jdu jí zkusit jestli půjde napíšu to jinak tady je stránka

http://cestiny.idnes.cz/batman-arkham-city-038-/Hry.aspx?c=A120622_224708_bw-cestiny-hry_zel


30 čer 2012, 08:07
Profil
Private
Private

Registrován: 17 říj 2010, 11:42
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Batman: Arkham City

lidi poraďte čeština mi nejde nainstalovat když jsem to spustil tak jsem zadal cest ukde tu hru mám a pak mi to napsalo chybu


Program nemůže češtinu do hry aktualizovat z následujícíh důvodů:
D:\BATMAN ARKHAM CITY\Binaries\Win32\BmLauncher.exe: neznámá verze

co s tím


30 čer 2012, 18:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download