fastshare
GTA 5 Chyba - program přestal pracovat
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3379
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 dub 2018, 23:02





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 GTA 5 Chyba - program přestal pracovat 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 19 zář 2008, 23:16
Příspěvky: 1
Příspěvek GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Zdravím v misi kdy jedete na první loupež jakmile se dostanu do části kdy hra přepne z Franklina který vyjíždí z tunelu na Michaela mi hra po chvilce vždycky spadne. Netušítě čím to může být?


20 dub 2015, 09:37
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 bře 2010, 20:18
Příspěvky: 31
Bydliště: Valdebebas, Madrid
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Sakra, mám to samé, Win8.1. Zřejmě s tím, ale mají problém i lidi s originálkou

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
Intel Core i5 3230M @3.20 GHz
GeForce GT 740M
8 GB RAM 1600 MHz.

i_m_a_g_e


20 dub 2015, 11:19
Profil
Private
Private

Registrován: 21 pro 2009, 11:43
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Bury the Hatchet (Zakopání válečné sekery)

na konci mise kdy Michael má nastoupit do auta hra vždycky spadne, mám poslední update v1.0.350.2
už mám odehráno všechno a dál se nedostanu, kdyby někdo věděl dejte vědět
p.s.: win 8.1


06 kvě 2015, 17:11
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 12 říj 2009, 19:56
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Zdravím
Jaké máte verze ? já jen že já jsem se nedostal dál jak první mise po chvilce hraní mi to spadne tak že nemám za sebou ani jednu misi díky za rady .


06 kvě 2015, 21:13
Profil
Private
Private

Registrován: 21 pro 2009, 11:43
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

já mám asi poslední update a to :
3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.Update.5(v1.0.350.2).and.Crack.v4-3DM
a jak jsem psal výše mám dohráno asi třičvrtě, ale přes tu misi jak Trevor letí na hrob kde je fiktivně pohřbený Michael tak po tom co se pMichael prostřílí ke
svému autu a má nastoupit tak hra spadne, jina normálně běží můžu dělat psí kusy, ale jakmile jdu na tuhle misi tak to padá


08 kvě 2015, 13:38
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 12 říj 2009, 19:56
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

mikeridik píše:
já mám asi poslední update a to :
3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.Update.5(v1.0.350.2).and.Crack.v4-3DM
a jak jsem psal výše mám dohráno asi třičvrtě, ale přes tu misi jak Trevor letí na hrob kde je fiktivně pohřbený Michael tak po tom co se pMichael prostřílí ke
svému autu a má nastoupit tak hra spadne, jina normálně běží můžu dělat psí kusy, ale jakmile jdu na tuhle misi tak to padá

mám stejnou verzi a hru ani nespustím. máš ten social club nainstalovanej ?


10 kvě 2015, 21:46
Profil
Private
Private

Registrován: 19 úno 2008, 22:34
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Čau, nastavil jsme si menší detaiily a hra přestala na cvíli padat. Na určitých místech ale i tak padá. Díky za nějaký tip jak opravit.


14 kvě 2015, 12:04
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 11 srp 2008, 15:07
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Mně zase hra padá po uptade 5 v první misi za Trevora, jak pronásleduje tu dodávku s motorkářema. Spadne mi to vždy v jiném úseku mise, ale nemůžu se přes ní dostat. :/

_________________
Je hezké vidět děti lézt po trávě...do té doby, než ji začnou kouřit.
Nač chodit a jezdit , když můžete lítat.
Roll it up , Light it up , Smoke it up ! :)
[/size]


17 kvě 2015, 14:59
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 07 bře 2011, 20:45
Příspěvky: 159
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Ahoj, Nevíte někdo jak mám spustit Gta 5? vždy mi normálně najede ale pak tam skočí Sociál club a přes něj se nedostanu dál, nevíte jak se přes ten sociál club dostanu?

_________________
i_m_a_g_e


17 čer 2015, 11:14
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 16 kvě 2008, 20:26
Příspěvky: 59
Příspěvek Re: GTA 5 Chyba - program přestal pracovat

Origo verze, hraju online a padá to furt.

BEX64 (stackhash_7a10), APPCRASH (gtav.exe) = to jsou mí největší kámoši. Smazal jsem a znovu nechal stáhnout všechny .rpf soubory a nic. Tak jsem smazal zbytek a právě stahuju. Pokud to nepomůže, je to doje*aný ze strany R*. V tomhle ohledu jsou konzole k nezaplacení. Hrál jsem to jak to vyšlo na PS3 a taky tam něco nahrál a problém žádnej. Hrál jsem tak dlouho, jak jsem chtěl. Tady jsem rád za hodinu v kuse. :shock:


07 črc 2015, 14:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download