fastshare
Grand Theft Auto 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3381
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 21 led 2018, 11:16





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Grand Theft Auto 5 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 21:55
Příspěvky: 2
Příspěvek Grand Theft Auto 5

Zdravím
měl jsem problém spustit GTA V, protože se ukázala jenom v procesech a pochvilce zase zmizela. Vyřešil jsem to zakázáním integrované grafiky od intelu a konečně jsem jí spustil. Jenomže, teď mám další problém a to ten že mám strašně malý FPS typuju tak kolem 4 FPS. Načítání hry v pohodě ale pokud se spustí první mise začne to takhle blbnout.
Snad mi někdo dokáže pomoci.


23 dub 2015, 10:34
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2009, 20:17
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: GTA V - přepínatelná grafika

V grafickém nastavení si přepni directX,snad to ti pomůže :)


23 dub 2015, 15:49
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 21:55
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: GTA V - přepínatelná grafika

Zkoušel jsem, jak directX 10, 10.1, 11 - všechny verze dělali to samý :?


23 dub 2015, 20:16
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 12 říj 2009, 19:56
Příspěvky: 29
Příspěvek GTA 5 nelze spustit

Zdravím tak stáhl jsem GTA cracknul jsem to a jak mile to spustím chvíli to nabíhá a poté program přestal pracovat. co s tím ? díky


24 dub 2015, 07:18
Profil
Private
Private

Registrován: 11 pro 2009, 13:32
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: GTA V - přepínatelná grafika

standa9.4 píše:
Zdravím
měl jsem problém spustit GTA V, protože se ukázala jenom v procesech a pochvilce zase zmizela. Vyřešil jsem to zakázáním integrované grafiky od intelu a konečně jsem jí spustil. Jenomže, teď mám další problém a to ten že mám strašně malý FPS typuju tak kolem 4 FPS. Načítání hry v pohodě ale pokud se spustí první mise začne to takhle blbnout.
Snad mi někdo dokáže pomoci.



hele měl jsem to samé ..... vyřešil jsem to tak, že jsem v nastavení(ovladači) GPU dal, aby se to spustilo přes tu integrovanou GPU a né přes lepší .... a spustilo se mi to přes tu lepší (a teďka cos řikal tak i když si ji zakázal tak se to spustilo v ní) .... záleží jakou máš GPU .... já AMD Radeon 8750M 2GB a v AMD to šlo nastavit dobře a v NVIDIA by taky mělo ...... dál mám ale problém v tom, že když už končím prolog a vycházím ze dveří, tak se ti dva zaseknou a já můžu normálně pokračovat, ale má přijet policie a ta nikde .... jen ti dva, co jsou se mnou jsou bugnutí .... nevíte někdo?


24 dub 2015, 12:57
Profil
Private
Private

Registrován: 10 dub 2009, 19:56
Příspěvky: 15
Příspěvek GTA V problém s postupem ve hře

Zdravím lidi,
mám menší problém, jak jsem kdysi psal mám GTA verzi Corepack udělal jsem misi Repossession a oběvil se mi na mpě u Franklinova domu zelený otazník, ale když k němu dojdu, tak ta Tonya, nebo jak se jemnuje tam vůbec není. Tak sem se propracoval tedy až k misi
Father and Son, tu jsem taky splnil, ale vůbec teď neví jak dál, prostě tam nemám nic co by mi naznačovalo nějakou další misi.

Jinak co jem četl, tak ta chyba s tou Tonyou je prý i u origo verzí.
Používám crack od 3dm V4 Update 3. Bude se muset čekat na nějakou další záplatu, nebo tak něco?
Budu rád za všechny Vaše postřehy, bohužel jak jsem již psal nevím si rady jak postoupit dál.
Předem díky.


28 dub 2015, 18:26
Profil
Private
Private

Registrován: 19 úno 2008, 22:34
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: GTA V - přepínatelná grafika

Čau, stejný problém jsem vyřešil jinou verzí ovladačů ATI a odinstalováním ovladače Intel grafiky. Musíš mít však Intel povolenou v systému, jen jí odinstaluj ovladač.


14 kvě 2015, 12:08
Profil
Private
Private

Registrován: 10 bře 2010, 21:25
Příspěvky: 2
Příspěvek GTA 5 - Mise s MARTINEM MADRAZO - SESTRELENI LETADLA - pomoc

Ahoj, prosim Vas nemate nekdo reseni jak udelat misi Mz - Martin Madrazo - jak se setreluje letadlo s jeho synem ? Celou misi odjedu, vsechno splnim, pri zaverecnem prehozeni postav uz po "mission passed" a jeste pred autosavem se hra proste KOUSNE a nejde to preskocit... Zkousel jsem vsechny cracky, vsechno proste... a nemuzu se pres to dostat !! Zasrany crashe !!

Diky za rady pokud ma nekdo podobnej problem.

Sorry ze to davam do main stream tady, ale proste ve slozce GTA 5 je asi 140 stranek a v zivote to tam nikdo nenajde.


17 kvě 2015, 13:55
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2008, 12:13
Příspěvky: 10
Příspěvek GTA 5 social club

Zdravím,

jak se mám přihlásit do SC? V průběhu hry? Před?

Hledám a zatím marně...

díky

_________________
i_m_a_g_e


19 čer 2015, 18:14
Profil
Private
Private

Registrován: 05 bře 2007, 22:07
Příspěvky: 4
Příspěvek GTA5 - Zásek v misi kde kradu zlato...

Ahoj,
v misi kde kradu zlato z banky se mám přepnout z vrtulníku na jiného člena party a tam se mi hra sekne. Nevíte někdo jak na to?

Dík.
Michal


22 čer 2015, 13:35
Profil
Corporal
Corporal
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2009, 20:17
Příspěvky: 52
Příspěvek GTA V PC Endeavour mod Trainer V2

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


GTA V PC Endeavour mod Trainer V2


03 srp 2015, 10:16
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2010, 22:47
Příspěvky: 1046
Příspěvek GTA 5 padání

Ahoj hra padá jen při misi hraju za Michaela a jsem v nemocnici on hraje mrtvého pokaždé když vyskočím oknem z nemocnice a chci nasednout do auta tak hra spadne,
měl někdo stejní problém? myslím že mám crack V5 a update V5


18 srp 2015, 14:48
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 13 led 2010, 22:47
Příspěvky: 1046
Příspěvek Re: GTA 5 padání

poradí prosím někdo?


20 srp 2015, 09:23
Profil
Private
Private

Registrován: 09 zář 2008, 06:28
Příspěvky: 3
Příspěvek GTA V přestal pracovat !!! Poradte prosim :(

Cau vim ze to je stary problem ale chci se zeptat jestli ho nekdo uz nevyresil. Problem stahnul sem si GTA V a po zapnuti hned asi u druhe mise kdyz nasedam do auta sekera a GTA V prestal pracovat vzdy na stejnem miste :(. Vyzkousel jsem snad vse patche, navody od ostatnich ale tenhle problem ma vic lidi tak jestli by se nenasel nekdo kdo se stimto problemem setkal a nak ho vyresil at prosim poradi. Jinak PC je nove a zvlada to i na nejvyssi nastaveni predem diky za odpoved


Naposledy upravil Sammael dne 21 srp 2015, 18:14, celkově upraveno 1
Téma přesunuto + sloučeno...


21 srp 2015, 17:38
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2010, 19:45
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Grand Theft Auto 5

delete

_________________
--------------------------------------------------------
OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


07 říj 2015, 21:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download