fastshare
Sniper: Ghost Warrior 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 pro 2017, 08:29





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Sniper: Ghost Warrior 3 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 131
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3

raf bych se zeptal zda-li ma nekdo stejny problem, hra mi po druhem spusteni po loadingu hodi hlasku, ze program prestal pracovat, vi nekdo co s tim ? dekuji

a ted mi dokonce zacala i zamrzat po uvodnim loadingu


Naposledy upravil Sammael dne 10 kvě 2017, 22:30, celkově upraveno 1
Téma přesunuto...


10 kvě 2017, 22:07
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 9484
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Ujisti se, že Ti Antivir něco neblokuje případně manuálně .exe blokni ve FireWallu...


10 kvě 2017, 22:31
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 131
Příspěvek Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

ta hra nakonec po spusteni se strasne seka a to mam vse nastavene na low a stahnute posledni ovladace na grafarnu, ma nekdo stejny problem a vi jak to poresit ?


Naposledy upravil Sammael dne 11 kvě 2017, 01:37, celkově upraveno 1
Téma přesunuto + sloučeno!!!


11 kvě 2017, 00:28
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3 (2017) CZ

Neviete niekto kde sa mení jazyk titulkov na češtinu? Ako hľadám v menu tak hľadám, ale nikde to tam v nastaveniach nevidím. Hru mám spustenú cez SSEmulátor, takže by sa jazyk mal dať meniť a hra by sa mala ukladať. Za pomoc dík.


11 kvě 2017, 01:18
Profil
Private
Private

Registrován: 31 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

hra se mi naistalovala v rustine...verze od hp620......stacilo pouze rustinu vymazat {v souboru location} a cestinu prejmenovat na rustinu......tedy v jakem jazyku to mas naistalovane na ten prejmenuj cestinu a orig vymaz.
ja mam zase problem s ukladanim hry ...nuti me hrat od zacatku...nevite nekdo? dik


14 kvě 2017, 19:57
Profil
Colonel 5 th class
Colonel 5 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 782
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Sniper: Ghost Warrior 3

Musíš dokončit prolog, poté se už bude hra normálně ukládat. :)


15 kvě 2017, 06:34
Profil
Private
Private

Registrován: 04 zář 2016, 11:10
Příspěvky: 3
Příspěvek sniper ghost warrior 3

zdravim mam takovy problém stahl jsem si hru ale kdyz si ve hre chci nastavit klavesnici nic se mi tam neobjevi.mate někdo stejny problém?


Naposledy upravil Sammael dne 06 čer 2017, 17:11, celkově upraveno 1
Téma sloučeno...


06 čer 2017, 16:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download