fastshare
Battlefield V
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 30 říj 2020, 00:27





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Battlefield V 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Registrován: 10 kvě 2009, 16:58
Příspěvky: 81
Příspěvek Battlefield V

Ukládá se vám hra ?


Naposledy upravil Sammael dne 17 pro 2018, 10:50, celkově upraveno 1
Rozděleno z Topicu s DW Linky


16 pro 2018, 20:46
Profil
Private
Private

Registrován: 14 srp 2009, 20:25
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Battlefield V (2018)

Taky se mi neukládá, při každém vypnutí hry znova od začátku


16 pro 2018, 21:38
Profil
Private
Private

Registrován: 08 čer 2009, 10:43
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Battlefield V (2018)

Zkuste to spustit jako správce.


17 pro 2018, 09:37
Profil
Private
Private

Registrován: 14 srp 2009, 20:25
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Battlefield V

Nepomáhá, pořád to samé


17 pro 2018, 15:43
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Battlefield V

Ukládá ale zase pro změnu teď jedu za černocha a začalo to permanentně umírat, před tim padala hra jen po dokončení aktu. :( asi dobattlefieldováno.. No což la dobře CPY
máte někdo taky tak

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


17 pro 2018, 19:43
Profil
Private
Private

Registrován: 14 srp 2009, 20:25
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Battlefield V

Problém s ukládáním je spojený s názvem uživatele windows.

Savy se ukládají do C:\Users\*xxxxxxxx*\Documents\Battlefield V\settings


Pokud váš user name login do windows obsahuje diakritiku nebo jiné speciální symboly tak savy nebudou fungovat.


19 pro 2018, 18:54
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: Battlefield V

Mě to taky neukládá a to jsem změnil jméno , tak nevim má ještě nikdo jiné řešení? díík


22 pro 2018, 11:23
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Battlefield V

Pokud vám hra neukládá nastavení a pozici ve hře, tak bych vyzkoušel 3 věci, které by na to mohly mít vliv:
1. Ověřit si, že vaše uživatelské jméno na PC neobsahuje žádnou diakritiku (pokud ano, přejmenovat nebo vytvořit nový účet bez diakritiky).
2. Instalovat hru zásadně na disk C, pokud máte v PC další disky a rádi instalujete hry jinam (někteří vývojáři s tím nemusí počítat a myslí si, že všichni používají jenom dísky C).
3. Tohle je docela zajímavé - ve složce settings (C:\Users\Vaše jméno\Battlefield V\settings) najděte soubor PROFSAVE_tmp a odstraňte tu příponu _tmp z názvu. Prý to musíte udělat po každé, když hru vypnete, ale pak by mělo uložení nastavení a pozice fungovat.
Re: Battlefield V

Co jsem tak hledal, tak některým pomohlo změnit uživatelské jméno nebo odstranit tu _tmp příponu.

Pokud jste hráli Battlefied 1 a dívali jste se do stejné složky, tak tam žádný takový soubor není, jenom soubor PROFSAVE bez přípony.


27 pro 2018, 08:21
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 10 kvě 2009, 16:58
Příspěvky: 81
Příspěvek Re: Battlefield V

Ta přípona funguje.
Dík.


27 pro 2018, 18:21
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Battlefield V

Super, akorát bych ještě otestoval, jestli se ten soubor vážně zase zpátky přepíše a bude mít znovu příponu _tmp, když hru vypneš. Aby ses neradoval předčasně, že všechno funguje, pak zapnul hru podruhé a byl na tom stejně jako předtím. :D


27 pro 2018, 19:34
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: Battlefield V

S tou příponou jsem to našel také , ale uložené je jen nastavení ( grafiky a podobně) jinak příběh hraju od začátku . Vyřešil jsem to tím že jsem v dokumentech udělal novou složku s názvem PC, bez diakritiky a savy jsem zkopíroval a ejhle všechno v pohodě i s příponou tmp. Je pravda, jak se tad píše, že to nechce háčky a čárky :)


28 pro 2018, 11:05
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Battlefield V

Tak jsem se taky už dostal konečně k Battlefieldu V a sám jsem byl zvědav, jak mi to pojede. Výsledek je ten, že nastavení s uloženou pozicí se normálně ukládá - zapnu hru a nejen, že jdu rovnou do menu, ale můžu i pokračovat přesně tam, kde jsem skončil (u prologu mám fajfku, že je splněn a u prvního příběhu mám napsáno Resume). A to jsem pro to nemusel nic udělat, jenom vždycky spouštím hru jako správce, nemám uživatelské jméno s diakritikou, hru mám nainstalovanou na dísk C a žádný soubor s příponou _tmp se mi nikdy nevytvoří (stejně jako se nevytvářel v Battlefieldu 1).

Teď už jenom otestovat, jestli hra bude v pozdějších fázích taky padat jako v případě Huga12317...


28 pro 2018, 12:12
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: Battlefield V

Mě padala vždycky po dokončení každé mise. Znovu jsem to musel rozjet a zapnout si další, ale ta mise předtím byla odškrtnutá a hotová.
Poslední misi jsem už ale nedohrál dokonce. V půlce mě to už tak nudilo jak se vše opakovalo, že to šlo do koše. :D
Bráška má mulťák a ten je super. Za singl-odpad. Už ani nelituji toho, že v COD letos nebyl žádný pokuď by dopadl stejně.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


28 pro 2018, 12:25
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Battlefield V

Aha, tak to se u mě neděje - dohrál jsem 2 mise prvního příběhu a úplně v pohodě, žádný pád hry. Ale i tak mě to pořád znervózňuje, když se tohle děje dvou uživatelům, co tu regulérně píšou příspěvky a nejsou to žádní "amatéři", co napíšou, až když mají problém. :D

Edit: Beru zpátky. Právě jsem dokončil první příběh a taky mi to na konci spadlo (to stejné s druhým i třetím). :D A jak už bylo zmíněno, hře to asi nijak nevadí, protože je u toho příběhu fajfka, že byl dokončen. A ani úplně nejnovější ovladače grafiky nepomáhají - je to prostě nějaká chyba hry, ale tzv. tolerovatelná, protože nijak neovlivňuje možnost hru dohrát do konce.

Každopádně zase taková obrovská hrůza to není - ty příběhy jsou docela dobré a nejlepší na tom je, že není všechno nadabováno anglicky jenom proto, aby se šetřilo, ale tvůrci si sehnali rodilé mluvčí britské angličtiny, norštiny, francouzštiny a němčiny, kteří pěkně vypráví ty své příběhy. Třeba já vůbec nevěděl, že černoši pomáhali Francii ve válce... A myslím, že jsem ještě nikdy neslyšel v žádné hře norštinu a tady je tímto jazykem dokonce vyprávěn celý příběh Astrid a Solveig. :) Ale občas je to i nevýhoda, protože nestíhám číst všechny titulky. :D

Edit 2: Velmi zajímavé - hra sice vždycky spadne, když dokončíte nějaký příběh, ale tohle neplatí pro DLC The Last Tiger a Epilog. Hra se normálně vrátila na výběr příběhů. :D


28 pro 2018, 17:01
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Battlefield V

Mannoroth píše:
Aha, tak to se u mě neděje - dohrál jsem 2 mise prvního příběhu a úplně v pohodě, žádný pád hry. Ale i tak mě to pořád znervózňuje, když se tohle děje dvou uživatelům, co tu regulérně píšou příspěvky a nejsou to žádní "amatéři", co napíšou, až když mají problém. :D

Edit: Beru zpátky. Právě jsem dokončil první příběh a taky mi to na konci spadlo (to stejné s druhým i třetím). :D A jak už bylo zmíněno, hře to asi nijak nevadí, protože je u toho příběhu fajfka, že byl dokončen. A ani úplně nejnovější ovladače grafiky nepomáhají - je to prostě nějaká chyba hry, ale tzv. tolerovatelná, protože nijak neovlivňuje možnost hru dohrát do konce.

Každopádně zase taková obrovská hrůza to není - ty příběhy jsou docela dobré a nejlepší na tom je, že není všechno nadabováno anglicky jenom proto, aby se šetřilo, ale tvůrci si sehnali rodilé mluvčí britské angličtiny, norštiny, francouzštiny a němčiny, kteří pěkně vypráví ty své příběhy. Třeba já vůbec nevěděl, že černoši pomáhali Francii ve válce... A myslím, že jsem ještě nikdy neslyšel v žádné hře norštinu a tady je tímto jazykem dokonce vyprávěn celý příběh Astrid a Solveig. :) Ale občas je to i nevýhoda, protože nestíhám číst všechny titulky. :D

Edit 2: Velmi zajímavé - hra sice vždycky spadne, když dokončíte nějaký příběh, ale tohle neplatí pro DLC The Last Tiger a Epilog. Hra se normálně vrátila na výběr příběhů. :D


Tak to jsem asi vyjímka, mě to dohrát nešlo vždy spadlo za černocha na stejným místě, skouěel jsem Win 10, Win7, nový ovladače atd. atd. Vždy to spadlo na tom samým místě, a když sem se vrátil i na předchozí misi v ní to po chvilce spadlo taky. Pak jsem se tomu už nevěnoval, ale skusím ještě jednou přeinstalit ale ukládání není problém. vše v PC mám zaktualizované tak nevím, ale může to být i nějaká výjmečná nekompadebilita v hardwaru už fakt nevím ale dík za info, že to dohrát šlo, mám brouka v hlavě vždy sem rozjel a pořešil vše, a tímdle bch si nerad kazil skóre i když by bylo celkem bezvýznamné, ale neměl sem na to dál tentokráte prostě nervy:) Asi stárnu hh , měl sem to na SSD na systémovým disku, skusím to dát ještě jinam, účet mám bez diakritiky:) Ale na obyč hdd je to porod, skusím základní cestu co hodí instalák mám na syst. disku složku HRY a tam hazím co aktuálně jedu, pak mi jeětš napadla poslední věc skusit to oddělit od syst. HDD a víc mě už teď nenapadá no. Díkes za info Ale do černouška to padalo vždy jen na koni mise, pak jak prvně spadla už u černouška nebylo ani resume. Pak ještě máznu jeden save, zda není problém tu

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


01 led 2019, 09:28
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download