fastshare
RAGE 2
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 30 říj 2020, 00:02





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 RAGE 2 
Autor Zpráva
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek RAGE 2

Zdravím, chtěl bych se zeptat , mám u hry grafiku na ultra, ale připadá mi jako na low , není někde nějaký háček? děkuji


16 kvě 2019, 18:51
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Podle mě si jenom musíš pořádně pohrát s nastavením. Něco jsi pravděpodobně přehlédl a proto ti to připadá, že to nevypadá tak, jak by to mělo vypadat. :)

To já mám trochu jiné problémy - hra funguje bezvadně (ty nové ovladače grafiky pro AMD uživatele zlepšily výkon dokonce o 16 %, takže se 2 GB VRAM hraju úplně plynule ve full HD, což bych podle minimálních nároků neměl, ale můžu :D ), jenže když s full HD a vypnutým Vsync vstoupím do těch menu, kde jsou zbraně, mapa, vylepšení atd., tak hra prostě spadne. Ale pokud vypnu full HD (dám druhé nejlepší rozlišení) a zapnu Vsync, tak je najednou všechno v pořádku a hra normálně funguje. WTF? :D Zkoušel jsem už i full HD a všechny 3 režimy Vsync, ale taky to pořád padá.

Normálně bych se asi zeptal, co s tím, ale ani mě to moc netrápí, protože tohle je jenom taková prkotina. Hra normálně funguje a zatím ani jeden pád kromě toho případu, který jsem uvedl.


17 kvě 2019, 08:19
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: RAGE 2

Tak mě to jede jako dobře ,to jo, ale na videích to vypadá prostě ostřeji než to mám já . jakoby kostrbatá grafika mám GeForce GTX 1060 AERO 6gb , to by mělo jít super ne? V menu to je na ultra a ani v menu mi to nepadá.


17 kvě 2019, 14:42
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

No oproti tomu, co mám já (AMD Radeon HD 7700 2 GB, vyrobeno v roce 2012), tak rozhodně. Ale i já jsem zkrátka schopen hrát ve full HD i s 2 GB VRAM a správně bych podle minimálních nároků neměl, protože ty říkají, že potřebuješ aspoň 3 GB VRAM. :D Asi holt kouzlo ovladačů grafiky, co přidávají až 16 % výkonu (a je to fakt znát).


17 kvě 2019, 15:11
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 02 led 2010, 10:41
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: RAGE 2

Me zase hra pada kdyz zkousim fast travel zustane to jako v nacitani.Dela to taky nekomu?

_________________
asus z87-k
intel i5 4670k 3.40GHz
ram 10gb 1333MHz
gtx 970 4gb
hdd 1tb
corsair cx750 watt


17 kvě 2019, 21:12
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

emueue píše:
Tak mě to jede jako dobře ,to jo, ale na videích to vypadá prostě ostřeji než to mám já . jakoby kostrbatá grafika mám GeForce GTX 1060 AERO 6gb , to by mělo jít super ne? V menu to je na ultra a ani v menu mi to nepadá.


Tady je moje nastavení. Tak ho zkus a napiš. Mělo by to být to nejlepší co je. Akorát nevím jestli není potřeba i Settings.sav. :)
Proč tam dávají ty kravinky na rozmazání? Nedělám poslední dobou nic jiného než hledám co vypnout a nastavit jinak aby to vypadalo aspoň trochu tak jak by mělo. :D

settings.ini
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


cesta : C:\Users\tvoje jméno\Saved Games\id Software\Rage 2

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


17 kvě 2019, 21:33
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

radek8181 píše:
Me zase hra pada kdyz zkousim fast travel zustane to jako v nacitani.Dela to taky nekomu?


Jednou mi to při rychlém cestovaní spadlo a pak už dobrý po celou dobu hraní. Mám to s updatem 1.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


17 kvě 2019, 21:42
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Je pravda, že jsem rychlé cestování využil zatím jenom jednou, ale nic se během toho nestalo a hra nespadla. Ale taky zatím ani omylem nemám dohráno, udělal jsem teprve 3 z 8 příběhových misí (The Ranger, Blackout a Wasteland Celebrity), takže co není, může být. :D A taky mám Update 1 + Hotfix, ale ten mi ani trochu nepomohl s těmi problémy při přepínání těch menu.


18 kvě 2019, 04:45
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Na to tvoje menu jsem koukal taky, ale na nic jsem nepřišel proč by to dělalo. :shock:

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


18 kvě 2019, 09:00
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Taky to prostě nechápu... Dám maximální možné rozlišení mého monitoru (1920 x 1080, tedy full HD) a pak už je jedno, jestli je Vsync On, Off, nebo poloviční. Prostě to při přepínání těch menu spadne. Ale jakmile dám druhé nejvyšší rozlišení (1650 x něco), tak už je najednou všechno v pohodě (nezkoušel jsem teda, jestli má na to vliv Vsync). A jak už jsem říkal, mně to asi moc nevadí, jen je to trochu otravné. Ale tahle hra se dá hrát i klasicky jako normální FPSska bez všech těch fantasmagorií, které postava umí díky třeba nějakým perkům. A samozřejmě můžu taky v klidu hrát ve full HD a prostě do těch menu vůbec nelozit a taky se nic nestane. :D

Ovladače mám nejaktuálnější stejně jako ostatní utilitky (vždycky je preventivně zkouším instalovat, kdyby se náhodou něco změnilo), jedu na Windowsu 7 a sestavou to fakt asi nebude, když mi hra funguje úplně v pohodě. Takže nevím, ale to je asi fuk - na tomto světě je spousta dalších věcí, které nikdy zcela nepochopím... tohle není žádná výjimka. :D


18 kvě 2019, 09:52
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Nemáš třeba něco špatně v tom settings.ini? Zkus ten můj.. akorát tu obtížnost si tam pak v menu přecvakni. Nahrál jsem to ještě s tou malou než jsem si jí přenastavil.
Pod tím Display to mám takto a ty? :D

Re: RAGE 2

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


18 kvě 2019, 10:06
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: RAGE 2

Sensor píše:
emueue píše:
Tak mě to jede jako dobře ,to jo, ale na videích to vypadá prostě ostřeji než to mám já . jakoby kostrbatá grafika mám GeForce GTX 1060 AERO 6gb , to by mělo jít super ne? V menu to je na ultra a ani v menu mi to nepadá.


Tady je moje nastavení. Tak ho zkus a napiš. Mělo by to být to nejlepší co je. Akorát nevím jestli není potřeba i Settings.sav. :)
Proč tam dávají ty kravinky na rozmazání? Nedělám poslední dobou nic jiného než hledám co vypnout a nastavit jinak aby to vypadalo aspoň trochu tak jak by mělo. :D

settings.ini
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


cesta : C:\Users\tvoje jméno\Saved Games\id Software\Rage 2



Hele dík , je pravda, že je to lepší to rozmazávání je fakt na ho*no. Vypadá to ostřejc :)


18 kvě 2019, 10:21
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Jojo, o dost líp než úplně na začátku. Když jsem měl vše na plno = dnes většinou nejhorší nastavení. No hru jsem teď dohrál a trvalo mě to i s nucenýma vedlejšíma úkolama 8 hodin. Celkový dojem ze hry nic moc. Přišlo mi to takový rychle uvařený. Mohlo z toho být daleko víc a hodnocení bych tomu dal tak maximálně 5/10 aspoň za snahu. Určitě né 7/10 apod jak dostala a id Software si přejou RAGE3? No tak to už je něco špatně. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


18 kvě 2019, 11:28
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Sensor píše:
Nemáš třeba něco špatně v tom settings.ini? Zkus ten můj.. akorát tu obtížnost si tam pak v menu přecvakni. Nahrál jsem to ještě s tou malou než jsem si jí přenastavil.
Pod tím Display to mám takto a ty? :D

Re: RAGE 2


Tak v souboru settings.ini chyba asi nebude. Použil jsem ten tvůj soubor a je to pořád stejné - přepínám ty menu a najednou opět crash. :D


18 kvě 2019, 19:07
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: RAGE 2

A ještě , nevíte nedělá se na češtině?? , Né že by byla kdovíjak potřeba, ale bylo by to fajn


18 kvě 2019, 21:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download