fastshare
RAGE 2
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 30 říj 2020, 00:21





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 RAGE 2 
Autor Zpráva
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 418
Příspěvek Re: RAGE 2

Mannoroth píše:
Sensor píše:
Nemáš třeba něco špatně v tom settings.ini? Zkus ten můj.. akorát tu obtížnost si tam pak v menu přecvakni. Nahrál jsem to ještě s tou malou než jsem si jí přenastavil.
Pod tím Display to mám takto a ty? :D

Re: RAGE 2


Tak v souboru settings.ini chyba asi nebude. Použil jsem ten tvůj soubor a je to pořád stejné - přepínám ty menu a najednou opět crash. :D


Otevřete Rage 2
Vedoucí do jeho nastavení a vypnout VSync úplně
Ukončete hru
Hlavu do ovládacího panelu Nvidia a vynutit VSync vypnout Rage 2
Znovu otevřete Rage 2 , zahrajte na chvíli, uložte a ukončete
Přejít zpět do ovládacího panelu Nvidia a vynutit VSync

Read more at https://www.gamerevolution.com/guides/539921-rage-2-menu-screen-crash-to-desktop-error-bug-fix-vsync-drivers-gpu-0xc0000005#VldhgejoWUTHJ6eC.99

Tohle jsem našel na netu, nevím jestli ti to pomůže , ale vývojáři prý o tom vědí......


18 kvě 2019, 21:43
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Jo, tak tohle jsem našel taky, ale jak to mám udělat, když jsem zaprvé uživatel grafické karty od AMD a ne od NVIDIE a zadruhé tam nikde žádné RAGE 2 nemám? :D Navíc tohle může mít něco společného s Vsync, ale hlavně jde o to rozlišení. Když není nastaveno full HD, všechno funguje. Když ne, začne ti to padat, jakmile do těch menu vlezeš.


19 kvě 2019, 04:27
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Jo tak tohle jsem našel taky na Nvidii tak jsem to sem ani nedával. Stejně je to jen takový hokus pokus který stejně nejde. :D
Ta hra má problémy i s cpu 2 core i některými 4 jádrovými a bez pořádnýho update se to asi neobejde.
Mě to pořád vše jede krásně, ale už je pomalu čas přejít na 6-8 jádro nějaké nové generace než se ty problémy objeví. :D :shock:
Od roku 2012 co mám tuhle sestavu tak je nesmrtelná. Kromě 2x HDD, 2x grafiky a jednoho SSD disku vše pořád žije. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


19 kvě 2019, 10:19
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

Ano, toho jsem si už taky všiml, že někteří uživatelé se silnými dvoujádrovými procesory i3 nemůžou hru spustit. A co se týče čtyřjáder, tak to je zase klasika u AMD, že jim něco nejede. :D

Nesmrtelná, jo? Tak to hlavně nezakřikni, jinak můžeš pak snadno už začít vyměňovat. :D A co myslíš tím 2krát grafiky? Jako že ti už od té doby dvakrát odešla a musel jsi ji vyměnit?


19 kvě 2019, 11:39
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Edit/

Měl jsem vždy GPU od AMD a nikdy nevydržela dýl jak 4,5 roku v kupě. Naposled jsem měl 7970 ghz edition.
Ta makala dobře a tu jsem i stihnul prodat a pak r9 290x 4† roky a chvíli r9 390x od někoho použitou a ta chcípla po 4† měsících. :( :D
Tak jsem se rozhodl, že už to v pc nechci a zkusím Nvidia. :) Ty s tou HD 7700 musíš mít taky velký štěstí na pořádný kousek.
Teď jsem si koupil 1660ti od msi s 6 letou zárukou, že už nebudu nic riskovat. :D
Dobře se i taktuje. Jádro má v boostu vždy okolo 2070mhz a paměť jsem dal z 12 na 14000 mhz a šlape jak hodinky.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


19 kvě 2019, 15:10
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

To je zajímavé, protože já na grafiky od AMD nedám dopustit. Před vydáním GTA 4 na PC v roce 2008 jsem měl nějakou grafiku od AMD, co měla jen 128 MB. Jenže to na GTA 4 nestačilo, tak jsme tehdy kupovali NVIDIU GeForce 9800 GT 1 GB a to bylo víc než dost pro tu hru. Jenže to tehdy na XPčkách pořád neskutečně padalo a pořád byl nějaký problém, tak jsem GTA 4 nakonec dohrál na notebooku a ta grafika byla prostě celý rok 2009 de facto nevyužita v PC. Zkraje roku 2010 jsem potom na PC nainstaloval Windows 7 a to pak byla radost hrát všechny možné hry s tou grafikou, jenže mi koncem roku 2011 odešla (prostě přestala fungovat). Naštěstí měl strýc volnou grafickou kartu ATI Radeon HD 4600 512 MB, tak mi ji dal a až do upgradu v roce 2013 jsem s ní hrával a úplně v pohodě. Potom si ji vzal táta, má ji dodnes v PC a pořád v pohodě funguje (je ale pravda, že on na ní hry moc nehraje). A já mám od roku 2013 AMD Radeon HD 7700 2 GB a nemůžu si stěžovat. :D

Takže moje skóre je 3:1 pro AMD a to ta svinská NVIDIA ještě zdechla... Ale podle mě určitě záleží na tom, jak často hraješ a já zkrátka nejsem ten typ, co každý den paří třeba CSko či GTA Online. PC je totiž pro mě univerzální nástroj, na kterém dělám všechno možné kromě hraní a i moje koníčky jsou díky němu vlastně propojené.


19 kvě 2019, 18:29
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Je to tak. Člověk musí mít štěstí na dobrý kousek a taky záleží jak moc hraje. Já nemám moc rád online hry. Takže na nich jsem to neutavil.
Jediný co jsem hrál byl Rust (350 hodin) a chvíli Escape from Tarkov (cca 50 hod.), který jsem pak zase prodal dál. Ostatní byl jen čistě singl a po dohrání příběhů to mažu.
Většinou jsem každý rok hrál jen ty největší AAA hry a občas něco vedlejšího co se zrovna povedlo. Tak toho nebylo zase tak moc. :D


Tady se budu trochu opakovat, ale chtěl jsem ještě dodat. :) HD 5770 umřela v záruce u hraní prvního Alan wake, dostal jsem novou a tu pak prodal po roce a půl. Chtěl jsem HD 7970, která vydržela a prodal jsem jí kvůli r9 290x. Tu jsem měl skoro 5 let a odešla přes noc při nočním stahování. Ráno jdu k pc a LCD černý bez signálu. :D Tak si tam dávám starou kartu od nvidia 128mb, protože nemám na desce integrovanou a hledám na aukru jinou než si koupím. Našel jsem tam r9 390x a ta asi už byla načatá a po 4 měsících začla dělat artefakty až to vzdala úplně. Stihnul jsem si na ní zahrát akorát jednu hru.. toho nejnovějšího Tomb Raidera a to jsem jí ještě před tím rozdělal a vyměnil pastu a zjistil, že v ní už někdo byl a chyběl tam i polštářek na jedný z pamětí. Vše jsem dodal a vydržela jen tak krátce a už nikdy GK z bazaru bez záruky nebrat. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


19 kvě 2019, 19:37
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1043
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: RAGE 2

To by mě v životě nenapadlo kupovat si komponenty do PC z bazaru. Vždycky prostě buď osobně, nebo si to nechat doručit, ale zásadní je to, aby byly úplně nové a netknuté.

Každopádně taky moc pěkná story a asi to fakt bude i o štěstí. Jinak když mi komponenty vyrobené v roce 2012 stále umožňují hrát hry z roku 2019, tak nemíním na tom nic měnit, dokud něco neodejde. Jako nějaký ultra detaily jsou sice super, ale pokud je někdo prostě nenáročný, tak mu stačí, aby hra fungovala. :)

A ještě dodám, že už se začínáme trochu oddalovat od tématu tohoto topicu, tak toho asi nechme. Řešení na všechny problémy už stejně známe, hlavně na ten můj s tím přepínáním menu. :D


20 kvě 2019, 10:36
Profil
Private
Private

Registrován: 11 říj 2008, 09:34
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: RAGE 2

Nemam problem s grafikou, ale s ovladanim. Nemohu převrátit osu y u mysi. Respektive mohu , ale nemá to zadny vliv. A zvykat si na obracenou mys nemá cenu.
Nejake napady? At si otocim mys neberu.
Diky za info


13 čer 2019, 17:24
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Upneš mi settings.ini?

cesta : C:\Users\tvoje jméno\Saved Games\id Software\Rage 2

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


13 čer 2019, 18:06
Profil
Private
Private

Registrován: 11 říj 2008, 09:34
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: RAGE 2

Difficulty=1
CameraCentering=1
ArmorStyle=0
TextLanguage=256
AudioLanguage=256
SubtitleEnabled=1
ShowHUD=1
ReticleStyle=0
ShowDualShockGamepadButtons=0
[Graphics]
MotionBlur=1
Aniso=3
GeometryLodFactor=3
PlayerSelfShadow=1
ShadowedLights=0
ShadowResolution=3
PostEffects=1
TextureDetail=2
WaterDetail=3
SSAOQuality=0
EdgeFade=1
GlobalIllumination=1
SSReflection=1
BokehDOF=0
AntiAliasing=1
LightShadingQuality=0
SoftParticles=0
ChromaticAberration=1
TerrainAnisotropic=1
Gamma=50
FrameScaleMode=2
FrameScaleMinimum=100
FrameScaleTargetFPS=60
MinScale=0
TargetFPS=0
VSync=0
AsyncCompute=1
DriverVersionCheckCounter=1
HasGuessedGraphicsPreset=2
[Display]
Fullscreen=2
FullscreenWidth=1920
FullscreenHeight=1080
WindowedWidth=1920
WindowedHeight=1080
WindowPosX=0
WindowPosY=0
SelectedMonitor=0
RefreshRate=0
[Controller]
Vibration=1
InvertAimingY=0
InvertAimingX=0
FlightYAxis=0
FireButton=0
SensitivityPitch=20
SensitivityYaw=35
CrouchToggle=0
DisableInputWhenOutOfFocus=0
VehicleLayout=2
OnGroundLayout=3
[PCGamepad]
UseGamepad=0
ExclusiveLockControllerMode=0
[Mouse]
InvertAimingX=0
InvertAimingY=0
SensitivityX=35
SensitivityY=35
AimDownSightSensitivityMultiplier=99
[Chroma]
Enabled=0
[Game]
QTEDifficulty=1
LoadAndSaveEnabled=1
ProfileSignInEnabled=1
ReducedGore=0
[Controls]
ToggleableADS=0
ToggleableSelectionWheel=0
ToggleableFocusMode=0
[Sound]
MasterVolume=90
GameplayVolume=90
MusicVolume=90
VoiceVolume=90
DualShock4ControllerSpeakerEnabled=0
DynamicRange=0
SpeakerOptimization=2
ChannelOutput=0
[Camera]
HFOV=85


13 čer 2019, 18:50
Profil
Private
Private

Registrován: 11 říj 2008, 09:34
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: RAGE 2

Dekuji za inspiraci. Jiz jsem to nasel v *.ini . Prepsal jsem hodnotu v nastaveni.
Dekuji moc. Diky, Diky, Diky.


13 čer 2019, 19:13
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4270
Příspěvek Re: RAGE 2

Upraveno/

Nemáš zač. :D Já to teď zrovna zkoumal a taky mě to napadlo ti napsat. U mě ale fungují správné hodnoty.. Občas to má někdo opravdu začarovaný. :shock:

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.572 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W

i_m_a_g_e


13 čer 2019, 19:55
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: RAGE 2

Jako nevim ale me se to seklo az tady u tohodle bastarda a porad dokola se te sekalo z a uplne spadla s nakym troubleshooting oknem a nazdar s updatem 1:( vzdy kdyz sem ho skoro sundal pak sem zapnul bandicam jinak to nejde nicim nahravat vzdy to spadne takze jen screen ale hra me spadla vzdy na stejnym miste co sem prepinal nahravani ve win 10 pomoci Win+G nebo Win+Alt+R **tim taky nejde nahravat ale hra me uz nespadla a sundal sem tohodle hajzla lol rychle save a uvidime dal - zacina me ta hra pekne srat nepochopitelny zajeby i na nwme disku jako masakr-AMD RX480 ka to uz taky dost dobre nedava no faktme uz brzdi mr*ka na new grafiku se me teda nechce cekam na novy AMD :) NVidii nechci a vega nema ted smysl i za ty penize co jited davaj.
Asi skusim koupit orig Rage2 na gamivu za 650 to de. Jenze jak tam pujdou CODEX savy od znova hrat se me nechce no co to je ted za releasy nikdy sem nemel problemy jako v posledni dobe hruza CODEX byl vzdy pohoda a zaruka.
Dalsi vec jedete uz nekdo na Win 10 build 1903 porad nejak neni duvera-maka to Ok ma nekdo otestovane na podobne sestave :
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

video
https://www.youtube.com/watch?v=1Oc_NzpNePg&feature=youtu.be
update:
vse na High a uz to vali lepe a porad vypada OK
Re: RAGE 2
a po chvilce hrani zase a u stejneho mamrda LoL
Re: RAGE 2
jinak win 10 build 1903 pěknej záprdek no
https://www.youtube.com/watch?v=uYpW9f30UNo&feature=youtu.be

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


30 čer 2019, 16:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download