fastshare
Datový proud s video knihovnou
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3379
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 26 dub 2018, 01:11





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Datový proud s video knihovnou 
Autor Zpráva
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2009, 17:35
Příspěvky: 221
Příspěvek Datový proud s video knihovnou

Zdravím,

mám problém... Nainstaloval jsem přehrávač XBMC a vysílám přes domácí wifi siť svojí knihovnu filmů a seriálů (dá se to i přes VLC a media center to vím). Přes PS3 se připojím a vidím všechna videa, spustím a všechno funguje bezvadně... Ale mám problém s titulky, které tam prostě PS3 nevidí. Tyhle "streamovací" programy vysílají datový proud jen s videem ale bez titulků.

Nechci pokaždé odpojovat HDD a připojoval k televizy a pak znovu odpojovat a připojovat k PC.

Je nějaký způsob jak vysílat přes domácí wifi síť seriály a filmy s titulky? Opakuji, že videa přehrávám bez problémů ale titulky prostě ten program nevysílá takže je PS3 ani nevidí.

_________________
i_m_a_g_e
PC CPU: i5-3570K @ 3,4 GHz GPU: AMD HD7950 Tahiti Pro 3GB RAM: Kingston HyperX Beast XMP 8GB 1600MHz
NTB CPU: i7-5500 @ 3GHz GPU: NVIDIA GeForce 840M 2GB RAM: 8GB 1600MHz


20 kvě 2014, 19:25
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 srp 2009, 16:58
Příspěvky: 265
Příspěvek Re: Datový proud s video knihovnou

Zdravím,
asi bude potřeba se kouknout do nastavení:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Aspoň podle toho, co píšou, by to mělo jít.

_________________
Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.


20 kvě 2014, 19:55
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 20 zář 2009, 17:35
Příspěvky: 221
Příspěvek Re: Datový proud s video knihovnou

Tohle je právě nastavení titulků na PC, když na PC spustím video a mám k tomu titulky (nebo si je xbmc stáhne) tak se zobrazí, ale na PS3 se nezobrazí protože se vysílá jen video

_________________
i_m_a_g_e
PC CPU: i5-3570K @ 3,4 GHz GPU: AMD HD7950 Tahiti Pro 3GB RAM: Kingston HyperX Beast XMP 8GB 1600MHz
NTB CPU: i7-5500 @ 3GHz GPU: NVIDIA GeForce 840M 2GB RAM: 8GB 1600MHz


20 kvě 2014, 20:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download