fastshare
Špatné nastavení zobrazení
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 14 pro 2017, 03:20





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Špatné nastavení zobrazení 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 20 zář 2014, 13:26
Příspěvky: 3
Příspěvek Špatné nastavení zobrazení

Zdravím,
chtěl bych se Vás zeptat : na ntb acer aspire 5560 se mě z ničeho nic změnilo rozlišení,a z neznámého důvodu se strašně přiblížilo.
Tzn mám to blízko jako 70 ti letá babička co nevidí metr před sebe :-))
chtěl bych se optat jak to změním,co s tím udělat? Přes nastavení zobrazení jsem nepochopil,pouze když jsem nainstaloval od amd ovladač na grafiku tak se to dalo do kupy na 2 dny ... a je to tu zas.
otázka z ní co s tím? Poznámka : přes správce zařízení mi to hlásí chybu č 43 .
Děkuji za ochotu a rady:D


24 zář 2014, 20:36
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2009, 21:35
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

zkus si do google napsat:
error 43 / a typ tvé graf karty, asi/ AMD Radeon HD6480G
google najde několik různých možných problémů

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


myslím, že nejslepší by bylo úplně odinstalovat ovladače a nainstalovat znova čistou instalací


Naposledy upravil ExtremeIV dne 28 zář 2014, 20:37, celkově upraveno 2
CODE


26 zář 2014, 22:59
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 184
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

Ano, jedna z možností je odinstalovat ovladač a znovu ho tam nacpat. Ale mě spíše zajímá jak došlo k tomu poškození, nebo změně rozlišení. Daniel95 píše, že nainstaloval ovladače pro grafiku AMD a zůstalo to funkční 2 dny. A jake rozlišení ti to v systému vlastně ukazuje? Nestačilo by jen nastavit jiné rozlišení? :) Pokud ne, tak buď je poškozen ovladač zobrazení a nebo je "načnutá" grafika, což se mi moc nezdá.
Na pořádné odstranění starých grafických driveru z PC se mi nejvíce osvědčil "Display Driver Uninstaller"

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


Stáhnout, rozbalit, restart pc do nouzového režimu!!! a pak spustit Display Driver Uninstaller.exe jako správce!!!. Pak jen v okně klikneš na Clean and Restart - pak celý proces proběhne automaticky. Po restartu do normálního režimu jen nainstaluješ nové grafické ovladače.


27 zář 2014, 07:17
Profil
Private
Private

Registrován: 20 zář 2014, 13:26
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

orhore > Zkoušel jsem tvůj způsob,ale bohužel nič :D stále zůstává chyba č.43
Rozlišení bohužel můžu měnit jak chci,ale furt si příjdu jak o slepecké holi.
Grafárna : AMD RADEON HD 6520G
AMD RADEON HD 7400M SERIES.
Po smazání přes DDU se nic nezměnilo .. bohužel :D
Jinak sem tam mi to už před tím házelo že " vynechal ovladač zobrazení " a z ničeho nic se zhasl a rozsvítil monitor ...
Po chvilce mi to vyhodilo hlášku "Není instalován ovladač grafické karty AMD,nebo nefunguje správně "


27 zář 2014, 08:47
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 184
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

Daniel95: Pokud ani tohle nezabralo, tak se obávám, že je vadná grafická karta. Vypadá to, že budeš muset buď reklamovat a nebo si ji nechat vyměnit někde v servisu. Tam by ti rovněž nejdříve zjistili kde je skutečný problém. Akorát kdoví jaká bude cena. Více mě už nenapadá.


28 zář 2014, 12:30
Profil
Private
Private

Registrován: 20 zář 2014, 13:26
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

V poho díky za radu,notes mám již 4 tým rokem tak už asi na to má svůj věk,využívám ho už vzal za své i větráček :D.
Každopádně díky :-)


28 zář 2014, 16:50
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 18 srp 2009, 16:58
Příspěvky: 266
Příspěvek Re: Špatné nastavení zobrazení

No ještě můžeš zkusit nastartovat nějakou Live (tzn. nemusíš instalovat) distribuci Linuxu a jestli to bude i tam blbnout, je to jasné.
Třeba:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Buď vypálit na DVD nebo, pokud to notebook podporuje, zkusit vytvořit flashku, např. pomocí tohoto programu:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.


28 zář 2014, 20:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download