fastshare
Pro ty co mají Windows 10
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3383
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 23 lis 2017, 08:42





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Pro ty co mají Windows 10 
Autor Zpráva
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 568
Příspěvek Pro ty co mají Windows 10

Zdravím, mám takovej problém mám windows 10 pro x64bit origo a neukládá se mi nastavaní ikon na ploše když si je chci porozhazovat po ploše jak se mi zachce tak po restartu či vypnutí se mi všechny ikony opět vratí zpět čili do leva....to stéjný je i ve složkách chci si nastavit zobrazení na dlaždice ale vždycky se to vrátí zpět na vychozí což jsou PODROBNOSTI....má s tím někdo také potíže???

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


02 srp 2015, 10:34
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2009, 23:22
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Mám ty samé Winy a mě to žádnej problém nedělá vždycky to přesunu a pak dám pravým na myši kolonku aktualizovat.


02 srp 2015, 13:58
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 568
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

tak to je zajímavé jedině zkusit přeinstalovat znova, ale to se mi moc nechce...jo a máš vytvoření učet microsoft nebo offline učet(místní)

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


02 srp 2015, 15:16
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2009, 23:22
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

t.h.i.n.g píše:
tak to je zajímavé jedině zkusit přeinstalovat znova, ale to se mi moc nechce...jo a máš vytvoření učet microsoft nebo offline učet(místní)



Mám normálně Microsoft učet


02 srp 2015, 18:17
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 182
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

t.h.i.n.g píše:
Zdravím, mám takovej problém mám windows 10 pro x64bit origo a neukládá se mi nastavaní ikon na ploše když si je chci porozhazovat po ploše jak se mi zachce tak po restartu či vypnutí se mi všechny ikony opět vratí zpět čili do leva....to stéjný je i ve složkách chci si nastavit zobrazení na dlaždice ale vždycky se to vrátí zpět na vychozí což jsou PODROBNOSTI....má s tím někdo také potíže???

To je normální. Windows 10 ti doma už řídí přímo z Redmondu :D
t.h.i.n.g píše:
tak to je zajímavé jedině zkusit přeinstalovat znova, ale to se mi moc nechce...jo a máš vytvoření učet microsoft nebo offline učet(místní)

Jaký vliv má vytvoření účtu na tvou migraci ikon na ploše? :)

Sorry za tyhle mé blbé poznámky, ale už dva dny testuji windows 10 ve virtuálu a je to ještě horší než jsem čekal. Ani se nedivím, že tyhle mršby dávájí zadarmo. Nad některými věcmi kroutím hlavou a uvažuji zda se v MS nezbláznili.
Komu fungují staré win7 či win8.1, tak ať je rozhodně nemění. Ušetří si bolení hlavy.
Na MDL foru už ze zoufalství nabízejí na rychlo vyrobené prográmky, kterými se odstřelí ty stupidní metroidní aplikace a přestřihnou se virtuální dráty z vašeho systému do microsoftu, aby vás nešmírovali od a do z.
Třeba taková drobnost, fotky ve formátu jpg či jpeg už třeba neotevřete v běžném windows prohlížeči fotografií kdy vám oznámí, že tato aplikace nemůže běžet ve vašem počítači :D. Podporované formáty jsou jen tif a tiff. Proč? Upředňostnování metro aplikací.
Přitom ještě ve windows 8, 8.1 kde to metrem začalo, tak bez problému se dalo tyhle sračky nepoužívat. V současné desítce si řekli, že bude všechno jinak - blbě a zejména pro blbce :D


02 srp 2015, 22:43
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 271
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

..Tak to je mi novinka..:-) ty fotky jdou úplně v pohodě otevřít v klasice-Windows prohlížeč fotografií -stačí nastavit !! A co se týče "šmírování,tak stačí blbé nastavení a vypnout vše,máš to v nabídce !! A některé doplňky se dají klasicky odebrat.

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


03 srp 2015, 09:13
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 182
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Sorry Prdelčo, ale zřejmě píšeš o jiném windows :). To, že jde vše nastavit, aby systém nekomunikoval, či odstranit některé doplňky samozřejmě je obecně známé. Jenže to lze udělat jinak - jednodušeji a lépe.
Co se týče fotek tak ti tu asi musím hodit názorný příklad, že to nelze tak jak píšeš, a nebo jsi v systému windows 10 nikdy nedělala!

Re: Pro ty co mají Windows 10

Tady je vidět jaké formáty windows prohlížeč fotografií podporuje.

Re: Pro ty co mají Windows 10

Pokud chci otevřít fotku s příponou jpg jiným programem než je metroidní "fotky", tak zjistím, že windows prohlížeč fotografií vůbec nefiguruje v přehledu. Ok, dám najít jinou aplikaci.

Windows prohlížeč fotografií není klasický program, ale dll knihovna.

Re: Pro ty co mají Windows 10

Takže jsem to musel udělat trochu nestandardně.

Re: Pro ty co mají Windows 10

Pak v nastavení přidružení to vypadá ok, ale za chvíli se uvidí, že v redmondu mají jiný názor.

Re: Pro ty co mají Windows 10

Aha, bohužel jpg nelze otevírat windows prohlížeč fotografií.

Lze jen metroidním programem "Fotky" :?

Re: Pro ty co mají Windows 10

Nějaký návrh Prdelčo? :D Nic ve zlém, ale zkus poradit jinak.

Pokud by šlo o rady typu proč chceš používat zrovna windows prohlížeč fotografií, tak tyhle neberu. Chci se svobodně rozhodnout co budu používat na to či ono. Když ve starém systému to jde a v novém ne, byť programový obsah je stejný, tak je něco hodně špatně.

Osobně mi přijde nový systém totalitní. Všechno co děláte a myslíte si je v rukách MS v Redmondu.

A pokud někdo nevidí v aktualizacích nastavení jako ve starých windows, tak vězte, že od windows 10 jedou aktualizace jen automaticky! :) GL


03 srp 2015, 09:53
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 271
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Tady máš screen : http://uloz.to/x2tjFUkr/bez-nazvu-png
http://uloz.to/xjPpicxC/bez-nazvu1-jpg
..a jak sám vidíš dle lišty jedná se o Win10 !!
Jinak jsem šla z Win7 Ultimate na Win10 Pro upgradem se zachováním nastavení !
A co se týče aktualizací..mám dojem,že i komunikace s microsoftem se dá bloknout externím firewalem-tedy pokuď ti to tak hrozně vadí !! Nehledě na to,že má být umožněna volba nastavení aktualizací..tedy ze strany majkrosoftu.. :D :D ..jen trochu číst na netu... :D :D

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


Naposledy upravil Prdelča dne 03 srp 2015, 14:59, celkově upraveno 1

03 srp 2015, 12:26
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 15:02
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Tak jak to tady čtu tak se nestačím divit,ve Windows 10 je asociace koncovek a tam si připojím jaký koliv program který to zvládá.Třeba videa VLC nebo jpg ACDSE,je tam velmi bohatá nabítka.Jen to chce trochu se s tím seznámit.Windows mám na 10 let starém PC a o proti 7 - proti kterým nic nemám - tak se to znatelně zrychlilo a práce se urychlila.Toť můj osobní názor.


03 srp 2015, 13:09
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 182
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Prdelča píše:
Jinak jsem šla z Win7 Ultimate na Win10 Pro upgradem se zachováním nastavení !

Uz z prvniho screenshotu je patrne, ze pri upgrade z win7 na win10 se zachovanim nastaveni zustanou urcite knihovny ze stareho systemu.
Zkus pak nekdy udelat cistou instalaci win10 a pak napis sve zkusenosti. Takhle to je jen naroubovany novy system na starem.
Tuhle skutecnost by meli vedet vsichni pred upgradem ci cistou instalaci.
Sorry za pravopis, pisu z mobilu.


03 srp 2015, 15:09
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 182
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Prdelča píše:
A co se týče aktualizací..mám dojem,že i komunikace s microsoftem se dá bloknout externím firewalem-tedy pokuď ti to tak hrozně vadí !! Nehledě na to,že má být umožněna volba nastavení aktualizací..tedy ze strany majkrosoftu.. :D :D ..jen trochu číst na netu... :D :D

Jojo blokovat se da ledacos :). Myslis, ze si neumim poradit, cist na netu a nebo mi to dokonce vadi :D.
Kazdeho vec jak osefuje svuj system. Ja jen napsal jaka je skutecnost.
Sorry za pravopis, pisu z mobilu.


03 srp 2015, 15:29
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 271
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Pro ty co plánují budoucí změnu hardware ve Win-10.!!
Vzhledem k tomu,že většina z nás má tyto "vidle" stažené a nemá k ním svůj "Product Key",protože tento Win si jej sám při upgradu sám najde-není běžné jej získat.V tomto případě bude případná změna HDD..atd a nová aktivace,pro běžné uživatele obtížná.
Zde je syntaxe pro vyhledání Product Key v systému Win-10 !!! slmgr.vbs /ato -spustit v příkazovém řádku... :D

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


03 srp 2015, 15:32
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 568
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Svůj problém vyřešen přeinstalování win a už vše funguje jak má :)

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


03 srp 2015, 16:16
Profil
Private
Private

Registrován: 16 čer 2009, 05:17
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

ROSÍM MĚ TY IKONKY TAKY NEPOSLOUCHAJÍ.JE NĚJAKÉ ŘEŠENÍ.ANI NÁHLEDY VELKYCH IKON TŘEBA VE FOTOGRAFIÍCH.VŽDY SE VŠE VRÁTÍ ZPÁTKY.mÁM LEGÁLNÍ ČISTOU INSTALACI WIN 10.


06 srp 2015, 11:24
Profil
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class
Uživatelský avatar

Registrován: 06 zář 2009, 15:48
Příspěvky: 568
Příspěvek Re: Pro ty co mají Windows 10

Jak jsem psal znova jsem win 10 preinstaloval a uz to je v poradku

_________________
CPU Intel Core i7 7700K 4,2 - 4,5 Ghz NZXT Kraken X52
GPU Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 6GB GDDR5
MB Gigabyte Aorus z270x gaming
RAM Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz XMP
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD Western Digital Caviar Black 1TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window


06 srp 2015, 12:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download