fastshare
ramky problem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3381
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 19 úno 2018, 20:31





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 ramky problem 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 124
Příspěvek ramky problem

zdravim a pekny novy rok,som u znameho,zohnal si starsiu dosku aj s prislusenstvom,doska je MSI MS-7597,Win 7 64,no a problem je ten ze tam ma 2 pamete 4GB dohromdy a zobrazuju sa mu len 2,doska ma maximum 8gb a frekvenciu ma dobru,pc normalne funguje,skusal som ich vymenit nepomohlo,a v biose neviem kam mam ist,Este som mu vravel ze to teoreticky moze byt windowsom,je tam najnovsia verziu biosu,a zistil som,su tam 2x2GB,pc ich nacita ale iba 1gb z kazdej takze dohromady 2gb.Dakujem za novorocne odpovede.


01 led 2018, 20:33
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 134
Příspěvek Re: ramky problem

Skusal si niektore navody z tadialto ?
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2714898/win-half-installed-ram.html
Pripadne tie, ktore su v related resources ?


04 led 2018, 10:59
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 124
Příspěvek Re: ramky problem

MAXXIS4 píše:
Skusal si niektore navody z tadialto ?
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2714898/win-half-installed-ram.html
Pripadne tie, ktore su v related resources ?


najprv sa chcem ospravedlnit ze som ti neodpovedel ano skusal,tak alebo tak to nemalo zmisel ako som neskor zistil.skor som nadaval na vyrobcov alebo dodavatelov ramiek,je pravda ze som mal 2x2GB ramky ale mali iba 1 kit takze ich windows bral ako 1GB tak som si dokupil ine a uz to v pohode slape.

AK to niekomu pomoze a maa ten isty problem co ja pozrite sa pre istotu cii su 1 alebo 2 kitove nenechajte sa odrbat ako som to spravil ja.


24 led 2018, 11:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download