fastshare
Grub rescue
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3359
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 13 pro 2018, 14:13





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Grub rescue 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 10 srp 2008, 10:10
Příspěvky: 12
Příspěvek Grub rescue

dobry, mam taky problem, po zapnuti notebooku vy vyhodilo takuto hlasku, ani po formatovani a naistalovani win 10 sa nic nezmeni, akonahle ma nabehnut win, vyhodi toto: error: no such device : ostree. error: unknow filesystem error : unknow filesystem error : unknow command 'probe' error : unknow command 'export' error : unknow filesystem entering rescue mode grub rescue notebook v zaruke, bol bez operačného systemu, pol roka siel bez problemov, asus


17 bře 2018, 15:48
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 226
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Grub rescue

Nemáš Win zavaděč...potřebuješ Win MBR.
Opravit zavaděč.Linux-Ubuntu nahradí win zavaděč jiným, který umí spustit jak ubuntu tak Win. Část toho zavaděče je v oddílu Ubuntu, takže pokud oddíl zničíš zavaděč nefunguje. To co je v grubu vidět,je HDD,mechanika a oddíly-primární i logické.Tam Grub není. Takže nabootovat instalační disk win do rescue modu a opravit zavaděč.Dle mého jsi divně formátoval,nebo jsi neodstranil všechny oddíly po nějakém Linuxu-Ubuntu atd....:-)

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


17 bře 2018, 16:55
Profil
Private
Private

Registrován: 10 srp 2008, 10:10
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Grub rescue

praveze ja som hdd neformatoval, len externy hdd cez win, hdd v notebooku som formatoval az ked som zapal notebook a hento mi vyhodilo, co som sa pokusal preinstalovat win a priznam sa, neviem ako sa bootuju win disk cez rescue mode


18 bře 2018, 02:15
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 226
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Grub rescue

Možná jsi už sám přišel na to kde je chyba.Protože si myslím,že chceš jen Windows-nepotřebuješ Grub,tak..odpoj ext HDD,v Biosu nastav botování z místa kde bude instalační médium-DVD,USB,atd.A ulož.Vlož -připoj instalačku a začneš..... při instalaci "odstraň všechny oddíly" na hlavním HDD,kde bude systém,všechny znamená,že i ten malinkej,který normálně není vidět! Pokud nebudeš HDD dělit,pokračuj v instalaci :-)

Pokud by jsi chtěl jen opravu..podívej se sem--http://martinhruzik.cz/2011/03/08/problemy-se-zavadecem-ve-windows-7-rucni-oprava-to-jisti/ . Mělo by to platit i pro Win 10.

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


18 bře 2018, 07:22
Profil
Private
Private

Registrován: 10 srp 2008, 10:10
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Grub rescue

tak vymazal som vsetky oddiely ale ozaj vsetky,ktore tam boli a vznikol mi jeden,teda cely HDD, rozdelil podla potreby a nainstaloval win a kedze pisem z toho notebooku,tak to fungovalo :)) ale lepsie by bolo,keby som to nemusel cele formatovat:) tak ak sa to stane,tak bud instalovat novy win a pri nej zmazat vsetky oddiely a .....alebo vlozit instalacne cd,namiesto naistalovat,dat oprava pocitaca v lavom dolnom rohu -"v menu pak vyberte opravit nikoliv instalovat. Program by vám měl nabídnout automatickou opravu zavaděče." myslel tym ten pan toto? chapem to spravne??


18 bře 2018, 13:18
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 črc 2009, 11:48
Příspěvky: 226
Bydliště: ..zelená je louka..
Příspěvek Re: Grub rescue

Ano přesně tak.

_________________
Zelená je trááááva...kdo nehulí je krááááva....hi hi hi

DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
MSI K9AGM3
4.GB DDR2-800 DDR2
GeForce GT430
BenQ G2010W
320 GB, 7200 RPM, SATA-II
500 GB, 7200 RPM, SATA-II
HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H58N


18 bře 2018, 16:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download