fastshare
Ztlumování jasu pomocí FN nefunguje(po přepnutí grafiky)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 říj 2020, 18:51





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Chovejte se slušně, nikoho neurážejte, tím myslím i národnostní menšiny, sexuální orientaci ap.
3. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
4. Při vkládání volte vhodný název příspěvku, žádné proooosííím, pls, pomoooc ale např.: Modrá smrt .
5. Zapamatujte si, že vhodný název řeší problém z 52% za vás.
6. Když je váš problém vyřešen, přidejte za název příspěvku tag [VYŘEŠENO] - čili: Modrá smrt [VYŘEŠENO]
7. Do sekce NEPATŘÍ prosby o nalezení softwaru (Software - Hledám), keygeny+serial (Ostatní - Serials & crack) či žádosti o rady s výběrem Hardwaru (Nákupní poradna).
8. Do této sekce NEPATŘÍ LINKY ! Jedná se o poradnu !



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Ztlumování jasu pomocí FN nefunguje(po přepnutí grafiky) 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 30 srp 2009, 14:34
Příspěvky: 30
Příspěvek Ztlumování jasu pomocí FN nefunguje(po přepnutí grafiky)

Dobrý den , ve spravci zařízení jsem zakázal grafickou kartu Intel která je v procesoru , aby jela ta GTX 1050 , ale poté již nefunguje ztlumovaní a zvyšování jasu pomocí tlačítka FN šipka doprava , doleva . Chci ze zeptat jak to vyřešit popřípadě když povolím grafický čip od intelu zda-li si počítač třeba při hraní her sám přepne na GTX1050 . předem děkuji za odpověď . Jedná se o tento notebook https://www.alza.cz/acer-nitro-5?dq=5316910&o=1#popis


20 led 2019, 14:23
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 223
Příspěvek Re: Ztlumování jasu pomocí FN nefunguje(po přepnutí grafiky)

A proč tu Intel grafiku zakazuješ? Však když jsi na ploše, tak se používá právě ona. Výkonná 3D grafika se zapne až při spuštění náročné hry. Mělo by se tak dít automaticky a nebo volbou v ovladačích. Prostuduj si lépe manuál toho noťasu.
Jinak se zkus podívat zde:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


21 led 2019, 16:54
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download