fastshare
Call of Duty: WWII
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3367
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 18 čer 2018, 16:36





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Call of Duty: WWII 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 01 črc 2009, 19:50
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ahoj, to ja mel asi trosku jinaci problem... Hru jsem stahl a nainstaloval (1. verze od Seraph.).. Hru jsem po instalaci spustil nastavil dle parametru meho NB (starsi MSI Ge60, i7, Nvidia 650M... Vicemene hodne slaby na dnesni dobu.. Ale druhy den jsem chtel hru spustit a zasek... Nikde mi nic nepsalo, nevyskocilo, NB jakoby zamrznul... Ale slo klikat mysi na slozky, na internet, atd.. Jenze jakmile jsem otevrel slozku, zaaekla se i ta... Neslo nic delat, cekal jsem 10 min a nic.. NB jsem natvrdlo vypnul a zapnul... Bohuzel se mi nechtel vubec rozbehnout, posleze se zasekl i HDD... Nastesti se pak chytnul, ale hru jsem radsi odinataloval... Neni na to nejaky patch? Nebo proste jen NB nezvlada a budu muset setrit v prasatku? :D dik


16 lis 2017, 22:08
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ve tvém případě bych co nejrychleji našetřil na něco rychlejšího. Na to ti nebude ani to prasátko stačit. :D

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.1 RS4 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


16 lis 2017, 22:22
Profil
Private
Private

Registrován: 21 kvě 2015, 13:33
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Dobry den. Poprosil by som Vas o radu s hrou- Konkretne s DLC obsahom Nazi Zombies. Samotna hra funguje bez problemov ale ked zapnem Nazi Zombies hra sa vypne vrati na plochu a vypise hlasku - Na overenie tohto prepojenia (steam) budete potrebovat novu aplikaciu. - Vedeli by ste mi stym pomoct. Mam WINDOWS 10. A aplikaciu steam mam nainstalovanu. DAKUJEM


Naposledy upravil dereck35 dne 19 lis 2017, 00:33, celkově upraveno 1

17 lis 2017, 23:59
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2010, 19:45
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Čau , muže někdo poradit jak se zbavit hlašky viz.níže . Hra chvíli jede a pak spadne . Hru spouštím jako správce a stejně spadne . Hru mam instalovanou na oddílu D . Už jsem na nervy :?

http://www.imgup.cz/image/LJaO

_________________
--------------------------------------------------------
OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


18 lis 2017, 13:51
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ahoj, vypni ve windowsech virtuální paměť a zkus to znovu. Nebo naopak trochu zvětšit kdyby to nepomohlo..Nemáš podle systému dostatek paměti, takže možná pomůže tahle druhá možnost až. :-)
Některé aplikace nebo hry můžou po vypnutí virtuální paměti blbnout. Tak sleduj kdyby něco nešlo znovu jí zapni.

Návod
Re: Call of Duty: WWII

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.1 RS4 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


18 lis 2017, 14:07
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2010, 19:45
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

spadlo to zase :?

_________________
--------------------------------------------------------
OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


18 lis 2017, 14:43
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Tak nastavíme větší hodnoty virtuální paměti. Já jí teda nikdy nepotřeboval a mám jí vypnutou, ale můžeme zkusit nastavit počáteční velikost a největší velikost na 4096MB.
Pak třeba 5120MB a dál po 1GB dokuď to nepřestane blbnout. :)

EDIT..//
Brácha má taky 8GB a musel jsem mu nastavit 11264/11264. 7800MB max mu to bere RAM a virtuální okolo 8-9GB. (Má taky SSD-systém)
Zlepšilo se mu načítání map např. v Escape From Tarkov. Takže možná bude lepší nastavit hned tuhle hodnotu. To nechám na tobě :)

Návod
Re: Call of Duty: WWII

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.1 RS4 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


18 lis 2017, 18:45
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4207
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

NEON78 píše:
spadlo to zase :?


Dej mi sem vědět jak jsi dopadl. Mohlo by to pomoct i dalším. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Windows 10 Pro x64 17134.1 RS4 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.500MHz Turbo 4.750MHz | RAM Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 1666Mhz
GPU Sapphire R9 290x 4GB TRI-X | HDD WD Black 1TB SATA3 64MB | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W


18 lis 2017, 18:48
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Jo toto jsem řešil už u jedné hry. 8GB RAM. Stránkovací soubor jsem nastavil na 12255 na klasickej plotnovej HDD. Neboli doporučené nastavení a bylo po problému. CoD bez pádu
Win 7


18 lis 2017, 19:40
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 10 dub 2010, 19:45
Příspěvky: 185
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Sensor píše:
NEON78 píše:
spadlo to zase :?


Dej mi sem vědět jak jsi dopadl. Mohlo by to pomoct i dalším. :)


jj pomohlo navýšit MB a šlape . Už i dohráno . Díky za pomoc

_________________
--------------------------------------------------------
OS WIN 8 / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


18 lis 2017, 21:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download