fastshare
origin
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2209
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 28 bře 2024, 13:31





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 origin 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 135
Příspěvek origin

takze moj pribeh je smutny a pravdivy po reinstale windowsu som si nainstaloval origin kde mam cca 11 hier problem je v tom ze v game library ich nemam a nie je tam ani filter ale zase ako sa prihlasim na origin bodka com tam sa my zobrazuju vsetky,no tak som pisal na podporu kde my vlastne poradily iba reinstal origin a ten filter.Dik za pomoc.Rad by som si bf1 este zahral a nekupoval ho este raz.Dodavam ze vetsinu hier pouzivam elektronicke kluce cez internet.


14 črc 2018, 15:04
Profil
Lieutenant
Lieutenant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 210
Příspěvek Re: origin

Já sice origin nepoužívám, ale určitě si někde ukládá data o nainstalovaných hrách. Takže, origin jsi měl - máš nainstalovaný kde, hry defaultně instaluješ kde? Používáš stejné adresáře jako předtím? Defaultně origin nabídne adresář program files. Pokud jsi i před reinstalem měl hry na stejném místě, tak jsou pryč, ale to nevadí. Klient by si je měl opět stáhnout a zadarmo, protože jsi registrovaný a přihlášený. Jestli je problém jen v instalaci originu, těžko odhadnout, musíš zkoušet. Odinstalovat a znovu instalovat. Možná to chce jen nechat déle spuštěný. Bohužel nemám jak nasimulovat, tak snad se ozvou ti co ho používají.

Osobně bych ho (origin) poprvé nasměroval na nějaký jiný oddíl, třeba D kde ukládám data a velké instalace her. Já takhle mám ošetřený Steam, takže ani po reinstalu systému není problém. Spustím exe soubor od Steamu, který akorát postahuje nějaké sračky a pak se přihlásím. Všechny hry jsou tam kde měly být a vše funguje na 100%. Předpokládám, že u originu to bude podobné.


14 črc 2018, 16:53
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 10 črc 2009, 20:17
Příspěvky: 135
Příspěvek Re: origin

dik za odpoved problem je v tom ze ak sa prihlasim na prehliadac a ich stranky teda origin tak ich mam v knihovne ale v programe origin je kniznica prazdna,inac som niekde cital ze origin niekedy maze hry ktore boly kupovane cez internet a nie priamo cez nich a ak to nie je tato chyba tak chyba je mezi zidli a pc,takze medzi tim co to tu pisem som si vymazal vsetko v regedit a appdata nainstaloval a nechal spravit aktualizaciu originu.Vsetko ok /) /) zacinam si instalovat bf1 a zajtra shadow of war na steame.Este raz Dakujem.


14 črc 2018, 18:27
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru








Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze