fastshare
Cyberpunk 2077
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 01 bře 2021, 14:57





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Cyberpunk 2077 
Autor Zpráva
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4284
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Musím jet pryč. :D Pokračovaní až dorazím..

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.804 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU MSI GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz Driver 461.40| HDD WD Black 1TB SATA3 DATA | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 WIN | SSD Samsung 970 EVO NVMe 500GB GAMES
PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


11 pro 2020, 14:53
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Sensor píše:
Tak jsem na to přišel aby vám zůstala nastavená čeština. Ve složce se hrou otevřete v texťáku soubor goggame-1423049311.info a upravte takto...
3x vyzkoušeno vypnutí a zapnutí a vždy v CZ! Zkusil jsem registry.. vše a pomohlo až toto. GOG verze.. :)

Nastavovat šipky jsem nezkoušel.. hraju jen na WASD, ale zkusit to můžu.

Re: Cyberpunk 2077


Jinak nemam stahlou GOG verzi ,ale codex a to je myslim steam verze, tak kde tam zmenim prosim tu cestinu ?


11 pro 2020, 16:06
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

A sipky jsem jiz vyresil


11 pro 2020, 16:07
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 428
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

ssjimbou píše:
Sensor píše:
Tak jsem na to přišel aby vám zůstala nastavená čeština. Ve složce se hrou otevřete v texťáku soubor goggame-1423049311.info a upravte takto...
3x vyzkoušeno vypnutí a zapnutí a vždy v CZ! Zkusil jsem registry.. vše a pomohlo až toto. GOG verze.. :)

Nastavovat šipky jsem nezkoušel.. hraju jen na WASD, ale zkusit to můžu.

Re: Cyberpunk 2077


Jinak nemam stahlou GOG verzi ,ale codex a to je myslim steam verze, tak kde tam zmenim prosim tu cestinu ?



Steam nastavení konfigurace .... a tam změníš language na czech a uložíš


11 pro 2020, 18:15
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Jeste mam dotaz, kdyz chci zmenit VZIT, ktere je klavesou F na klavesu enter , tak nikde v nastaveni neni moznost zmeny, proste to nelze zmenit, poradi nekdo ?


11 pro 2020, 19:09
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

ssjimbou píše:
Jeste mam dotaz, kdyz chci zmenit VZIT, ktere je klavesou F na klavesu enter , tak nikde v nastaveni neni moznost zmeny, proste to nelze zmenit, poradi nekdo ?



Tak jsem to vyresil :)


11 pro 2020, 19:36
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 211
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Kua vy se máte, dnes mi vrací peníze v RMA mojí AMD RX 5700XT od XTX ''requiesca di pače bič' nejhorsi grafika co jsem kdy měl ku*da JEDNA a sem v píči, nic rozumnýho teď nekoupim. mr*dat nejhorsi Vanoce za posledni roky nemyslim KOKOTVIDšarádu19 to je jen proč to tak je a uměle udělanej humbuk a podvod na lidi. Na ps 4 pro si to kazit nebudu asi no:( nevypadá to zrovna cool na PS4 FAT a starej X box One:) je to velkej pruser na PS4PRO to nevypada o moc lépe a chtít za to 1800 tfuj tfuj, PS5 koupit nejde, grafika koupit nejde tak jedině ňákej nesmysl na bazaru na rychlo, ja nevim kua ted mam NV GTX 770 MSI Twin frozr 2 gb VRAM a to da sotva tak piškvorky a full HD film:) CS GO pohoda aspoň že tak. 13.11. sem poslal grafu do reklamace v domeni ze to snad klapne a na Vanoce a dovču bude nahráda doma vcera sem nspal o info a bum vracej penize kurwaa to sem presne nechtel teda A vono HOUNO přátelé BECAUSE za ten měsíc v reklamaci se to tak posralo celosvětově že si pomalu nekoupíte ani smradlavou fusekli na zeleným zmrdovi z vesmíru /protože ta malá zelená kurwaskřetsvině si sežral i NV RTX 3060Ti do svejch mamomrdích sestav se starejma procákama na starým chipsetu HAJZLOMRDMMALEJZELENEJ, mr*dat mr*dat mr*dat:) Zavidím všem kdo teď má na čem hrát já mám prachy teď i na přescapleřenou ASUS Radeon ROG-STRIX-LC-RX6800XT-O16G-GAMING, 16GB GDDR6 nebo aspoň ASUS Radeon TUF-RX6800XT-O16G-GAMING, 16GB GDDR6 NIC JINÝHO NEHCI s cenovku uplně v píči na CZC a všude 20 klidně dám nemáte jí někdo?. Faaaaaaaaaaaaaak

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
Asus Rog Strix AMD RX 6800 OC NEW beast a je to nářez jak hajzl

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


11 pro 2020, 20:14
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4284
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

ssjimbou píše:
ssjimbou píše:
Jeste mam dotaz, kdyz chci zmenit VZIT, ktere je klavesou F na klavesu enter , tak nikde v nastaveni neni moznost zmeny, proste to nelze zmenit, poradi nekdo ?



Tak jsem to vyresil :)


Tak paráda a čeština se teda taky vyřešila i pod steam verzí? Já jdu taky zahrát.. ještě jsem ani nevylezl z té garáže. :D
Mimochodem začínají být doporučovány ssd disky na hraní her tak jsem si udělal radost a koupil NVMe od Samsung a to je teda jízda.
Kupoval jsem to teď hlavně kvůli Cyberpunk. První zkušenost zatím ok. Připojil jsem to přes PCIe x16.
Tímto : https://www.czc.cz/axagon-pcem2-s-radic-pcie-x16-m-2-nvme-m-key-slot-adapter-pasivni-chladic/242521/produkt
Pokuď by o tom někdo taky přemýšlel a neměl slot na desce tak doporučuji. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.804 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU MSI GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz Driver 461.40| HDD WD Black 1TB SATA3 DATA | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 WIN | SSD Samsung 970 EVO NVMe 500GB GAMES
PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


11 pro 2020, 20:51
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Sensor píše:
ssjimbou píše:
ssjimbou píše:
Jeste mam dotaz, kdyz chci zmenit VZIT, ktere je klavesou F na klavesu enter , tak nikde v nastaveni neni moznost zmeny, proste to nelze zmenit, poradi nekdo ?



Tak jsem to vyresil :)


Tak paráda a čeština se teda taky vyřešila i pod steam verzí? Já jdu taky zahrát.. ještě jsem ani nevylezl z té garáže. :D
Mimochodem začínají být doporučovány ssd disky na hraní her tak jsem si udělal radost a koupil NVMe od Samsung a to je teda jízda.
Kupoval jsem to teď hlavně kvůli Cyberpunk. První zkušenost zatím ok. Připojil jsem to přes PCIe x16.
Tímto : https://www.czc.cz/axagon-pcem2-s-radic-pcie-x16-m-2-nvme-m-key-slot-adapter-pasivni-chladic/242521/produkt
Pokuď by o tom někdo taky přemýšlel a neměl slot na desce tak doporučuji. :)



Cestinu jsem nevyresil, jelikoz nevim kde to najit a prepsat to tam, mam stahlou verzi od pod150 ,codex, ale to me nijak ani netrapi, holt ji vzdy nastavim manualne, vice me sra...o to ovladani a to je jiz vyresene, jinak me to zatim bavi a grafika je super


11 pro 2020, 21:03
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 211
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Sensor píše:
ssjimbou píše:
ssjimbou píše:
Jeste mam dotaz, kdyz chci zmenit VZIT, ktere je klavesou F na klavesu enter , tak nikde v nastaveni neni moznost zmeny, proste to nelze zmenit, poradi nekdo ?



Tak jsem to vyresil :)


Tak paráda a čeština se teda taky vyřešila i pod steam verzí? Já jdu taky zahrát.. ještě jsem ani nevylezl z té garáže. :D
Mimochodem začínají být doporučovány ssd disky na hraní her tak jsem si udělal radost a koupil NVMe od Samsung a to je teda jízda.
Kupoval jsem to teď hlavně kvůli Cyberpunk. První zkušenost zatím ok. Připojil jsem to přes PCIe x16.
Tímto : https://www.czc.cz/axagon-pcem2-s-radic-pcie-x16-m-2-nvme-m-key-slot-adapter-pasivni-chladic/242521/produkt
Pokuď by o tom někdo taky přemýšlel a neměl slot na desce tak doporučuji. :)

ano nwme je hodne velka jizda a je to Kurewsky znát, kazdopadne me je to ted k hovnu ikdyz mam sloty na desce 2 nemam kurwa grafiku na cem to parit, DEPRESE jak hajzl.
Nejdriv odlozeni KOKOTI Jedny - kdyz sem grafiku v klidu mel a ted kdyz je to venku grafike je v piče:) a co prodavaj a je skladem sou samy pice nevykonny:( Dzenkujem bardzoo:) za odlozeni hry na 10.12. mamrdos. Ale cyberfuck mam nainstalenej ted jen pul roku cekat na grafiku.rekt:)

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
Asus Rog Strix AMD RX 6800 OC NEW beast a je to nářez jak hajzl

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


11 pro 2020, 21:17
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4284
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Hugo12317 píše:
ano nwme je hodne velka jizda a je to Kurewsky znát, kazdopadne me je to ted k hovnu ikdyz mam sloty na desce 2 nemam kurwa grafiku na cem to parit, DEPRESE jak hajzl.
Nejdriv odlozeni KOKOTI Jedny - kdyz sem grafiku v klidu mel a ted kdyz je to venku grafike je v piče:) a co prodavaj a je skladem sou samy pice nevykonny:( Dzenkujem bardzoo:) za odlozeni hry na 10.12. mamrdos. Ale cyberfuck mam nainstalenej ted jen pul roku cekat na grafiku.rekt:)


Já mám už stařičkou od asus a to ještě tyto disky neletěli jako dnes. Jinak by už to určitě měla taky. :D
Tak to fakt naštve.. cítím s tebou. :/

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.804 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU MSI GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz Driver 461.40| HDD WD Black 1TB SATA3 DATA | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 WIN | SSD Samsung 970 EVO NVMe 500GB GAMES
PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


11 pro 2020, 21:27
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4284
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

ssjimbou píše:
Cestinu jsem nevyresil, jelikoz nevim kde to najit a prepsat to tam, mam stahlou verzi od pod150 ,codex, ale to me nijak ani netrapi, holt ji vzdy nastavim manualne, vice me sra...o to ovladani a to je jiz vyresene, jinak me to zatim bavi a grafika je super



No a ve steam_emu.ini z english na czech nepomohlo? Hra opravdu parádní.. taky mě baví. Jede krásně na HW co mám. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.804 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU MSI GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz Driver 461.40| HDD WD Black 1TB SATA3 DATA | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 WIN | SSD Samsung 970 EVO NVMe 500GB GAMES
PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


11 pro 2020, 23:09
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Vysiel novy patch co mal pomoct vo vykone a upravit jazyk ale stale mi to nefunguje. Aj ked to zmenim cez ini subor tak stale mam na zaciatku anglictinu. Neviem ci to neberie podla GOG galaxy. Ale aspon to fixlo vykon, hoci stale mi hra pada :/


11 pro 2020, 23:30
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 428
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Sensor píše:
ssjimbou píše:
Cestinu jsem nevyresil, jelikoz nevim kde to najit a prepsat to tam, mam stahlou verzi od pod150 ,codex, ale to me nijak ani netrapi, holt ji vzdy nastavim manualne, vice me sra...o to ovladani a to je jiz vyresene, jinak me to zatim bavi a grafika je super



No a ve steam_emu.ini z english na czech nepomohlo? Hra opravdu parádní.. taky mě baví. Jede krásně na HW co mám. :)



Pomohlo , už jsem to psal steam emu (nastavení konfigurace a přepsat) :D


11 pro 2020, 23:32
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4284
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

MAXXIS4 píše:
Vysiel novy patch co mal pomoct vo vykone a upravit jazyk ale stale mi to nefunguje. Aj ked to zmenim cez ini subor tak stale mam na zaciatku anglictinu. Neviem ci to neberie podla GOG galaxy. Ale aspon to fixlo vykon, hoci stale mi hra pada :/


na GOG a steam verzi tu už bylo napsáno jak to změnit.. u mě zatím i na verzi 1.4 GOG v pohodě a jak padá? Píše ti to nějakou chybu? Jestli máš starší procesor tak ti pomůže tohle.

death1223 píše:
AVX CRASH FIX BELOW

Credit: User from Reddit

Original Post/Manual Method:
Citace:
If you happen to have an old CPU you maybe having this crash:

Expression: EXCEPTION_ILLEGAL_INSTRUCTION (0xC000001D)

The game is trying to use a feature you don’t have: AVX.

At the beginning playing corpo when you sit it crashes. A possible temporal solution while they fix this issue is to remove this part of code:
Edit Cyberpunk2077.exe with a hexadecimal editor and search for

554881ECA00000000F2970E8

Change the first byte to C3 (return from the function):

C34881ECA00000000F2970E8

Please note this fix is extremely simplistic and naïve. Moreover, it could crash the game later. This change seems to fix this crash and you can continue playing the game. I have only tested a few minutes more.

FAQ: Why are they using AVX?

They are not doing it on purpose, it is probably the default configuration of the compiler.


Here's a hex-edited executable below if you don't want to do it yourself.
Just add it to 'Cyberpunk 2077\bin\x64\' and run it.
CODEX VERSION 1.03 Mirrors
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


GOG VERSION 1.03 Mirrors
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


GOG VERSION 1.04 Mirrors
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.804 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU MSI GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz Driver 461.40| HDD WD Black 1TB SATA3 DATA | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 WIN | SSD Samsung 970 EVO NVMe 500GB GAMES
PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


12 pro 2020, 00:01
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download