fastshare
Call of Duty: Black Ops Cold War
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2219
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 23 úno 2024, 18:53





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Call of Duty: Black Ops Cold War 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Call of Duty: Black Ops Cold War

Nainštaloval som verziu od Seraphim a spusti sa len rozbehová obrazovka a ďalej nič. Skušal niekto a ide to? Nainštaloval som aj Battle net vtedy sa hra rozbehla, ale keď došlo na menu hra padla a už sa znovu nerozbehla


05 lis 2023, 14:01
Profil
Private
Private

Registrován: 01 bře 2014, 12:22
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: CALL OF DUTY- Cold war

Mě to jede normálně jen to chvíli trvalo než to najelo


05 lis 2023, 15:54
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1252
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: CALL OF DUTY- Cold war

Mně ta hra funguje úplně v pohodě, ale ten crack se občas chová dost zvláštně. Když hru spustíš, nejdřív se ti otevře příkazový řádek a až pak se objeví logo Call of Duty - Black Ops Cold War a hra se spustí. Může to chvíli trvat, ale pak by se mělo ukázat úvodní video s autory a pak může nastat menší kámen úrazu. Hra totiž pokaždé kompiluje shadery a může se zdát, že se nic neděje. V tom případě použij ALT + TAB a v tom příkazovém řádku uvidíš, že máš na výběr, jakou část hry chceš spustit (kampaň, multiplayer, zombies). Použij klávesovou zkratku pro kampaň, vrať se do hry a po chvilce by se ti měla ukázat chybová hláška s nějakým kódovým označením (to je v pořádku, má to tak být). Chvíli počkej a pokud začne v pozadí hrát hudba, tak tu hlášku zavři a měla by se ti ukázat úvodní obrazovka s Call of Duty - Modern Warfare, Call of Duty - Black Ops Cold War, Call of Duty - Vanguard a Call of Duty - Warzone. Jediné, co můžeš vybrat, je to Black Ops Cold War, protože od ostatních Call of Duty nemáš soubory a navíc ani zatím nejsou cracknuté. A pak už by sis měl normálně v klidu projít nastavení a spustit novou hru.

Občas se mi ale stane, že hra sama od sebe z ničeho nic zamrzne a je nutné ji vypnout přes správce úloh a znova zapnout. A taky se mi stává, že v tom příkazovém řádku nemusím nic vybírat, hra se načte rovnou do menu Black Ops Cold War (s krásnou televizí z 80. let, kde Ronald Reagan skládá prezidentský slib :D ), ale jakmile dám Pokračovat ve hře, hra se po chvilce zasekne a musím ji ručně vypnout. Jinak je ale celá kampaň úplně v pohodě hratelná od začátku až do konce, takže r4v3n odvedl fakt moc pěkný kus práce s tím crackem a myslím, že nejsem sám, kdo je stále v šoku, že se mu povedlo z online-only hry udělat hezky pěkně offline hru, jak by správně měla být. :) Teď to stejné ještě s Modern Warfare, Vanguard a Modern Warfare II a III a bude to boží. :D


05 lis 2023, 17:10
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Dík za odpovede, ale už som vyskúšal asi všetko a stále sa hra nevie spustiť. Prístup na net zakázaný a antivir nevypadá že by odstranil alebo zablokoval nejaké položky. Bolo by možno zaujímavé použiť only campain verziu od DODI. Nikdy som nemal problém s hrami od Seraphimm až teraz. Ak mate niekto ešte nejaký nápad alebo možnosť zavesiť na fórum tu only campain verziu tak poteší.


15 lis 2023, 15:48
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1252
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Ještě dodám, že já zkoušel tu campaign-only verzi od Dodiho, protože je o dost menší, multiplayer se zombíky fakt nepotřebuju a i když to zní zvláštně, tak u Call of Duty mi stejně jako u ostatních her jde vždy jen o kampaň pro jednoho hráče. Tak ji když tak zkus a uvidíš.


17 lis 2023, 06:35
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Nemohol by si to zavesiť na webshare.? Na nete som našiel akurát kopu straniek plnú reklám a bez registrácie nekonečne sťahovanie. Apropo ide mi taktiež hlavne o kampaň takže by som bol rád


17 lis 2023, 07:45
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1252
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Nemohl, protože nejsem žádný uploader, ale tady máš link na ten Dodiho repack (campaign only):

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


A není zač, protože jsem se za tebe proklikal reklamami. ;-)


17 lis 2023, 10:54
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Moc dik. Ešte aby sa hrá spustila a bude to dokonale


17 lis 2023, 13:55
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Takže po vyskúšani všetkého z netu som hru rozbehol. Zaujímavosť je že hru musím spúšťať z exe súboru ktorý je priamo v súbore s hrou-odkaz na ploche hru nerozbehne (samozrejme ako správca). Na prvé spustenie nepotvrdit dismiss a počkať na hudbu druhý raz už po dismiss sa hra spúšťa štandardné. Teraz riešim prečo hra padá v kuse po čase späť do Windowsu Už mi zostáva iba spustiť v direct x11 ale v crackutej verzii neviem ako( ide to v batlenet ale nie priamo v hre) Budem vďačný za každý nápad. Je super že už je možné cracknut aj hru online only ale má to ešte veľa múch. Platí to hlavne o call of duty kde je campain krátka a ja to rad zahrám ale dať za to takéto sumy odmietam.


23 lis 2023, 10:29
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Hra pada do windows po spusteni vzdy v rovnakom čase 5 minut. Toto je nepochopitelné.


24 lis 2023, 00:38
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 19 úno 2010, 16:22
Příspěvky: 48
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Vyriešene. Hru treba hrať v admin mode. Potom už nepadá. Dík za každú radu a only campain repack.


26 lis 2023, 11:22
Profil
Private
Private

Registrován: 02 lis 2023, 19:58
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Ahoj nedaří se mi spustit hru . Mám staženo přes ISO připojeno . Spustil jsem přes zprávce Nahraje je stavový řádek a vyhodí chybu . Není někdo jak na to ?
Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

_________________
OS Windows 10 Pro / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


27 lis 2023, 17:12
Profil
Warman
Warman
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 1252
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Proto všechno zásadně vždycky spouštím jako správce, aby s tím nebyly zbytečné problémy. Každopádně jsem rád, že ti to funguje. Užij si hru. ;-)


27 lis 2023, 17:21
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4379
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

PARKRHANKA píše:
Ahoj nedaří se mi spustit hru . Mám staženo přes ISO připojeno . Spustil jsem přes zprávce Nahraje je stavový řádek a vyhodí chybu . Není někdo jak na to ?
Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Re: Call of Duty: Black Ops Cold War


Windows 8 není podporován protože neumí directx12 a hra ho požaduje. Také jede špatně nebo vůbec na windows 10 1709 a starších vydání.

Chce to tedy přeinstalovat nebo aktualizovat systém na novější verzi. :)

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB


27 lis 2023, 20:57
Profil
Private
Private

Registrován: 02 lis 2023, 19:58
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

Tak mažu no :D ja už hraji delší dobu pouze BF4 multi a nějak jsem zamrzl :rofl: Ja to testoval přes Can You RUN It a min požadavky to dalo . Proto jsem šel do toho .Dříve bych si to ošéfoval líp a netahal to . Děkuji za info (Senzor)

Re: Call of Duty: Black Ops Cold War

_________________
OS Windows 10 Pro / MB MSI B150 PC MATE / CPU Intel Core i5-7400 / RAM Kingston 8GB DDR4 / GPU MSI RADEON RX 480 GAMING X 4G /
HDD Seagate BarraCuda 7200 SATA lll 1TB / SSD Kingston Now UV400 SATA III - 120GB / PSU CORSAIR CX Series 550W


28 lis 2023, 05:37
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru








Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze