fastshare
Samovolne prepnuti AHCi na IDE
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 25 lis 2020, 23:45





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Samovolne prepnuti AHCi na IDE 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Registrován: 19 úno 2008, 17:12
Příspěvky: 53
Příspěvek Samovolne prepnuti AHCi na IDE

Je mozne aby se samovolne preplo v biosu AHCi na IDE? muze to způsobit nejaky vir? Je to na PC kde je modlej bios a Win7 zde z fora na desce GA-B75M-HD3 (Rev. 1.0). A ještě ke vsemu se objevila hlaska o nelegalnosti W7..................

_________________
Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator


07 dub 2014, 13:05
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 19 úno 2008, 17:12
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Samovolne prepnuti AHCi na IDE

Updatu se trochu bojim, uz jsem jednu desku zrusil, ale nastesti byla uznana reklamace, zkusim az bude trochu vic casu projet nejakym antivirem.

_________________
Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator


07 dub 2014, 20:42
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 08 dub 2011, 23:27
Příspěvky: 35
Příspěvek Re: Samovolne prepnuti AHCi na IDE

Na desce se nic samovolně nezmění s původních hodnot (pokud není vybitá systémová baterie, a PC odpojeno od proudu). Zkus v biosu vrátit hodnoty do defaultu.

"modlej bios" nevím co si pod tím mám představovat... Pokud si dělal update novější verzí, a není stabilní, tak vrať zpět starší bios.

Na ty win seven si najdi aktivátor, je jich plnej net. Nevím jestli se ale nebudeš muset nejdřív zbavit Windows Windows Genuine, který ti tu warez verzi os odhalil...

_________________
i_m_a_g_e
CPU: i7-4770K
DESKA: GIGABYTE Z87-HD3
RAM: Corsair 4GB Vengeance Low p.
VGA: ASUS EN GTX470
AUDIO: Creative SB X-Fi mx Xtreme Audio
HDD: 2TB
ZDROJ: Corsair TX750-750W


07 dub 2014, 21:20
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 19 úno 2008, 17:12
Příspěvky: 53
Příspěvek Re: Samovolne prepnuti AHCi na IDE

Modlej bios myslim zde od mejblse nebo bandoliera, zadnej update jsem nedelal proste to samo, asi :) , az bude cas mrknu na to.

_________________
Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator


10 dub 2014, 21:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download