fastshare
Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 01 pro 2020, 22:09





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE ! 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 02 čer 2008, 16:50
Příspěvky: 13
Příspěvek Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Ahoj muj problem je v tom že mi to vždycky po intru spadne !!! Nevíte někdo co s tím ?? !!


NOTE : problem vyrešen musíte mít stahnutý UPDATE !


18 kvě 2011, 09:59
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 05 črc 2009, 14:05
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Pls poradte stahnul jsem si hru nainstaloval patch cracknul a vložil češtinu když hra najede do menu je to anglicky a ve hře rusky pls help diky


20 kvě 2011, 05:51
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2009, 18:38
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Spusti configurator.exe (nebo tak nějak) ve složce witcher2/bin. Tam si nastavíš i grafiku atd.

_________________
*** ******* ***** ************


20 kvě 2011, 07:01
Profil
Private
Private

Registrován: 27 dub 2008, 21:11
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

nainstalovano, patch, crack...a při pokusu o spištění hlásí, že nenašel: mfc100u.dll

stalo se to nekomu taky? Je reseni? (verze skidrow EN)


20 kvě 2011, 08:27
Profil
Private
Private

Registrován: 27 dub 2008, 21:11
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

tak uz se to hnulo, jeste tam nafackat cestinu...


20 kvě 2011, 08:45
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 12 bře 2009, 19:03
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Hra mi v poho naběhne, ale když chci spustit novou hru, tak se to začne načítat a takhle klidně půl hodiny a nic se neděje, neví někdo co s tim? Předem dík.


20 kvě 2011, 20:31
Profil
Private
Private

Registrován: 31 črc 2009, 20:36
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

bumpak píše:
nainstalovano, patch, crack...a při pokusu o spištění hlásí, že nenašel: mfc100u.dll

stalo se to nekomu taky? Je reseni? (verze skidrow EN)


nainstaluj vcredis_X86 mělo by to být na druhým disku


20 kvě 2011, 21:17
Profil
Private
Private

Registrován: 31 črc 2009, 20:36
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

jo mám taky takovej problém hra mi padá asi tak cca po 40 minutách nevíte co s tím děkuju za každou odpověď


20 kvě 2011, 21:19
Profil
Private
Private

Registrován: 06 zář 2009, 14:38
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Mám podobný problém jako avakirk, akorát mi hra celá zamrzne a pomůže jen tvrdý restar, stává se to klidně i po 10 minutách hraní :( .


21 kvě 2011, 07:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 led 2009, 15:53
Příspěvky: 72
Bydliště: Temný Vesmír
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Tak mě hra padá většinou po 20 až 30 minutách skoro vždy při rozhovorech nebo vyjímečně zamrzne při načítání(ale to se stalo jen jednou a navíc jsem měl zaplý trainer). Snad to vyřeší patch, ale přesto nevíte jestli to nejde spravit? Hraju na střední detaily a jede to plynule, na vysoký se to někdy seká a ultra jsem nezkoušel.

_________________
I am the Harbinger of your destiny.
i_m_a_g_e


21 kvě 2011, 15:30
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 12 bře 2009, 19:03
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Koukám, že těch problémů sou desítky, myslíte, že to tak je i s originálkama? Doufám, že to ten patch spraví nebo si už asi hodim mašli :D


21 kvě 2011, 16:52
Profil
Private
Private

Registrován: 31 črc 2009, 20:36
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

takže hoši už mi to nepadá kvůli originálním souborům tady je když tak link na stažení prostě to nahrajte do složky bin a hrajte :) a prý že to i zvyšuje fps atd :)
http://czshare.com/1748899/c83R/Zkl2-orig.rar


21 kvě 2011, 23:47
Profil
Private
Private

Registrován: 22 lis 2008, 18:16
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

cau kluci mam stejnej problem...ukaze se hlava vlka a po chvili skoci zase launcher....uz to nekdo se stejnym rpoblemem rozchodil??diky moc..


22 kvě 2011, 00:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 led 2009, 15:53
Příspěvky: 72
Bydliště: Temný Vesmír
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Hmm ty origoš soubory už jsem je tam ted hodil. Jdu to vyzkoušet potom tu napíšu své poznatky:D.
edit: tak funguje ale jelikož mi na něm nefunguje trainer tak to ted předělám zpátky. A potom ho tam dám až dokončím hru což bude asi pozítří.

_________________
I am the Harbinger of your destiny.
i_m_a_g_e


22 kvě 2011, 06:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download