fastshare
Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 01 pro 2020, 22:52





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE ! 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 04 pro 2009, 11:41
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Ahoj,
mám problém se zaklínačem, stáhl jsem ho, nainstaloval, na konci instalace vypnu tu aktivaci ale když chci hru patchnout tím patcherem co je součástí cracku tak se mi zavře s hláškou že hra je poškozená nebo nekompletní.. přeinstalovával jsem jí několikrát ale pořád to nejde..
je špatnej ten patcher nebo dělám někde chybu já?
dík za odpověď


22 kvě 2011, 09:21
Profil
Private
Private

Registrován: 22 lis 2008, 18:16
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

korkan píše:
Ahoj,
mám problém se zaklínačem, stáhl jsem ho, nainstaloval, na konci instalace vypnu tu aktivaci ale když chci hru patchnout tím patcherem co je součástí cracku tak se mi zavře s hláškou že hra je poškozená nebo nekompletní.. přeinstalovával jsem jí několikrát ale pořád to nejde..
je špatnej ten patcher nebo dělám někde chybu já?
dík za odpověď


mam stejnej problem ...nainstaluj ten vcredist_x86.exe...mas ho na druhem DVD...pak to patchnout jde...ale kdyz spustis launcher, tak se ti na chvilku objevi ta ikonka vlka na obrazovce a pak zase jenom ten launcher a do hry to neskoci:-(...poradte nekdo pls..dikes.


22 kvě 2011, 09:58
Profil
Private
Private

Registrován: 04 pro 2009, 11:41
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Dík za odpověď ale ani to nepomáhá :-(.. fakt nevím co s tím..


22 kvě 2011, 11:34
Profil
Private
Private

Registrován: 27 dub 2008, 21:11
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

odpoj od sítě a vypni antivirák po dobu hraní, blbý, ale funguje to....problem dela soubor paul.dll, nektery antiviry ho vidi jako škodliváka....


22 kvě 2011, 14:33
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 04 čer 2008, 06:43
Příspěvky: 28
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Zdravim potreboval bych poradit. Stahnul sem Zaklinace rozsirenou verzi a pise mi to ze me dal nepusti bez nejaky registrace. Nevim nak co s tim zkousel sem ruzny cracky i ten mini imaga a nic.. Dekuju za radu..:) jo a mam WIN 7 64bit


25 kvě 2011, 14:52
Profil
Private
Private

Registrován: 02 čer 2008, 16:50
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

tini24 píše:
Hra mi v poho naběhne, ale když chci spustit novou hru, tak se to začne načítat a takhle klidně půl hodiny a nic se neděje, neví někdo co s tim? Předem dík.



To mi dělalo taky ;-) nnesmíš dát obtižnoust lehkou ale střední ;-)


28 kvě 2011, 14:47
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 16 led 2011, 21:21
Příspěvky: 33
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

taky mam problém nainstaluju opatchuju vložim crack a když chci zapnout witcher.exe tak to chce něakej kod ten opisu a zase neakej kod a newim co stim..


06 čer 2011, 15:59
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2009, 18:38
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Postup je jednoduchý. Spusť instalačku (pokud možno čistý cloneDVD), případný kód nech prázdý a jen potvrď OK, nech automatiticky stahnou a nainstalonat patch (1.1), odpoj DVD. Spusť luncher a nech aktualizovat na 1.2, jelikož patch 1.1 odstraňuje ochranu a patch 1.2 přidává veškeré DLC tak stačí jen hrát. Žádný crack NEPOTŘEBUJEŠ.
Teneto postup mám odskoušen ne Českém clone DVD a hraju asi týden bez nejmenších problémů.

_________________
*** ******* ***** ************


07 čer 2011, 12:37
Profil
Private
Private

Registrován: 06 čer 2009, 11:38
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Vojtczek píše:
tini24 píše:
Hra mi v poho naběhne, ale když chci spustit novou hru, tak se to začne načítat a takhle klidně půl hodiny a nic se neděje, neví někdo co s tim? Předem dík.



To mi dělalo taky ;-) nnesmíš dát obtižnoust lehkou ale střední ;-)


Dělá mi to stejný problém, ať dam jakekoliv nastavení grafiky nebo obtížnost. Prostě menu a při načítání do hry jen hudba ve a točící se had. Nepovedlo se to již někomu vyřešit? (mám 1.2)


11 čer 2011, 15:24
Profil
Private
Private

Registrován: 18 kvě 2009, 19:16
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

zdravim hosi,
take mam jeden problemek s hrou. Instalace vpoho, vsechno slape krome jedne veci a sice problemem zobrazeni. Mam hru zuzenou dvema pruhy (jak v menu tak i v samotne hre) a kdyz menim rozliseni tak stale zustavaji na obrazovce a meni se rozliseni pouze v prostrednim obraze. Drivery grafiky nainstalovany, ale nepomohlo. Mel by nekdo prosim napad jak se pruhu zbavit? :-)

nemuzu najit, kam se ukladaji screeny. Skratka neco takoveho: http://2i.cz/02040d27f4


12 čer 2011, 07:13
Profil
Private
Private

Registrován: 18 zář 2010, 13:32
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Každej říka jak mu to šlape a mě ne :(( když nainstaluji hru,tak chci dat přibalenej patch co je origo Skidrow a tam mi to rekne ze instalace nejni kompletni a nato nainstalovani toho Patchu me to nepusti, Patch se jakoby rozjede v instalatoru ale pak to hodi tuto hlasku. co delam spatne nevite? uz sem stahl 3 ruzne verze a stale nic. dekuji


14 čer 2011, 10:58
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 30 říj 2009, 18:38
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

Skus po instalu pustit hru na net ať si stáhne originál patch 1.1, který mimo jiné ruší DRM takže nepotřebuješ crack. Sériové číslo stačí nechat prázdné a jen klik na OK.

_________________
*** ******* ***** ************


14 čer 2011, 12:41
Profil
Private
Private

Registrován: 18 zář 2010, 13:32
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

gal píše:
Skus po instalu pustit hru na net ať si stáhne originál patch 1.1, který mimo jiné ruší DRM takže nepotřebuješ crack. Sériové číslo stačí nechat prázdné a jen klik na OK.



Tak sem to zkusil a piše to ze hra nejní uplně nainstalovana, a chce to aktivaci. Nejsem zase nějakej začatečník v hraní a crackovani :) ale toto mi opravdu nende :(


14 čer 2011, 13:12
Profil
Private
Private

Registrován: 19 dub 2008, 10:58
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

čau LIDI mám problém jako na předešlé stránce - hra mi po 20-30 min sama spadne ... nevím jak vám ale mě jen při Autosave(u) mezi těma 20-30 min ... dost mě to štve a hru si chcí užít naplno ... skusil jsem uplně všechno = nové ovladače, ATI fix na Witchera 2, dokonce jsem se hrabal i ve Windlech abych snížil výkon, NIC !!! HRA mi šlape jako Hodinky i na HIGH i na MEDIUM = skusil jsem prvně hrát na High ale myslel jsem že mi tím hra padá, že to asi nestíhá, ale na medium je to to samé, hra mi jede naprosto plynule, jen mi spadne při autosave ... mám patch 1.1 i 1.2

Díky za každou odpověd !!!!

Kdyby někoho zajímalo:

ATI redeon HD 3850 512Mb
AMD Athlon 64 X2 dual Core 2,61
RAM: 2 GB
WIN: Xp


06 črc 2011, 11:30
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 15 čer 2009, 09:51
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Zaklínač 2 - Všechyn probleme sem ! PORAĎTE !

zalda píše:
čau LIDI mám problém jako na předešlé stránce - hra mi po 20-30 min sama spadne ... nevím jak vám ale mě jen při Autosave(u) mezi těma 20-30 min ... dost mě to štve a hru si chcí užít naplno ... skusil jsem uplně všechno = nové ovladače, ATI fix na Witchera 2, dokonce jsem se hrabal i ve Windlech abych snížil výkon, NIC !!! HRA mi šlape jako Hodinky i na HIGH i na MEDIUM = skusil jsem prvně hrát na High ale myslel jsem že mi tím hra padá, že to asi nestíhá, ale na medium je to to samé, hra mi jede naprosto plynule, jen mi spadne při autosave ... mám patch 1.1 i 1.2

Díky za každou odpověd !!!!

Kdyby někoho zajímalo:

ATI redeon HD 3850 512Mb
AMD Athlon 64 X2 dual Core 2,61
RAM: 2 GB
WIN: Xp


Mě osobně by zajímalo, jak je možné, že ti hra šlape jako hodinky :-) Protože mě na 4850 radeon, 3,2 dual core, 6GB RAM cuka na stredni detaily :-)


06 črc 2011, 14:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download