fastshare
Zoo Tycoon 2
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 01 pro 2020, 22:52





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Zoo Tycoon 2 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Zoo Tycoon 2

Zdravím, nikdy jsem neměla problém s instalací, ale teď jeden z datadisků nelze nainstalovat, protože se hlásí jako odinstalace celé hry. Už jsem vyčistila registry od hry, aby tam nic nezbylo, ale stejnak pořád to stejný, nevíte čím to může být?

Děkuji.


10 dub 2013, 18:51
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2009, 19:36
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Jiná verze datadisku nebo jiné relase třeba na gog verzi nelze naistalovat datadisky . Nejlepší je stahnout kompletní edici .

Odkaz mám ale stahuju jen torrenty a ty jsou tady zakázané takže budeš muset hledat :).


10 dub 2013, 20:18
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

mám ultimate kolekci, mě dostává, že před tím fungovala a teď ne :D jestli máš torent pošli prosím odkaz na [email protected], už jsem vyzkoušela těch datadisků po netu xy a pořád to hlásí odinstalaci, mě příjde, že problém bude jinde, ale nemůžu nic najít...


10 dub 2013, 20:30
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2009, 19:36
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Možná bude problém jinde ale pokud nejde jeden datač tak bych to neřešil :)

Jinak vyzkoušet podle navodu :

Follow the steps or game will no work
==========================
step 1) to install Zoo Tycoon 2 run setup from [Zoo Tycoon 2 folder]

step 2) to install African adventure mount the "rld-ztaa.iso" from [Zoo Tycoon 2 - African Adventure folder]

step 3) to install Zoo Tycoon 2 - Marine Mania mount "ZT2-MM.mds" from [Zoo Tycoon 2 - Marine Mania folder]

step 4) to install Zoo Tycoon 2 - Endangered Species mount "Zoo.Tycoon.2.Endangered.Species.cue" from [Zoo Tycoon 2 - Endangered Species folder]

step 4) to install Zoo Tycoon 2 Extinct Animals mount "rld-z2ea.cue" from [Zoo Tycoon 2 - Extinct Animals folder]

=================================================================
To run the game :-
mount the image "rld-z2ea.cue" from [Zoo Tycoon 2 - Extinct Animals folder]
=================================================================


10 dub 2013, 21:29
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

to už mám taky vyzkoušený, ale dík :) a já ho řeším, já potřebuju dinosaury :D :D jsem si chtěla připomenout pubertu a zablbnout a ono to na mě takhle :D vlastně přesně podle toho návodu, pak ten poslední to celý odinstaluje, místo aby nainstaloval poslední datadis a to řeším proooč ?? :D


10 dub 2013, 21:31
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2009, 19:36
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Ja v pubertě hraval vlaček a lemings :D Boužel asi neporadím :( všechno mě jde nevím kde muže bejt problém .. tahle verze možná pujde je možné že byla vadná istalačka .


10 dub 2013, 21:44
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

našla jsem přesně tuhle verzi přes torrenty s tímhle návodem, instaluju, tak jsem zvědavá, co dinosauři budou říkat teď :D


10 dub 2013, 21:54
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

tak pořád chce datadisk dinosaurů - poslední odinstalovat hru, tak já už fakt nevím :D


10 dub 2013, 22:00
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

problém není ve hře, ale někde v systému, řešili to na pár fórech, ale nevyřešili, jeden datadisk prostě někde něco zanechal a chce tu hru odinstalovat, nevíte jak třeba obnovit počítač bez bodu obnovení ? ty jaksi tam žádný nemám... protože vyčištěný už to mám kde čím :D


11 dub 2013, 09:36
Profil
Private
Private

Registrován: 11 úno 2009, 17:21
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Fakt nikdo nic ? Žádnej nápad ?? :( na jiným komplu mi to jede, takže co způsobuje, že se hra chce odinstalovat místo nainstalovat ?? :(


13 dub 2013, 01:24
Profil
Private
Private

Registrován: 03 říj 2007, 12:55
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Nevite nekdo kde stahnu samotnej crack do hry prosim ?


06 črc 2013, 15:50
Profil
Private
Private

Registrován: 26 lis 2008, 00:27
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Weidr píše:
Nevite nekdo kde stahnu samotnej crack do hry prosim ?


Třeba tady

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


06 črc 2013, 16:00
Profil
Private
Private

Registrován: 03 říj 2007, 12:55
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

tajtrlik píše:
Weidr píše:
Nevite nekdo kde stahnu samotnej crack do hry prosim ?


Třeba tady

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.



soubor je poskozeny :(..prosim nevis jeste jeden ? hledal sem vsude co vim..


09 črc 2013, 18:27
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 13 kvě 2009, 19:36
Příspěvky: 19
Příspěvek Re: Zoo Tycoon 2

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


22 črc 2013, 03:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download