fastshare
Horizon Zero Dawn
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 03 pro 2020, 00:12





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Horizon Zero Dawn 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2008, 10:04
Příspěvky: 42
Příspěvek Horizon Zero Dawn

Crash při kompilaci shaderu
Hra je brutálně náročná na RAM. Měl jsem ve Windows vypnutou virtuální pamět.Při kompilaci shaderu vždy crash.
Po zapnutí a nastavení virtuálky na 2048 -16384 MB vše OK.

_________________
OS Windows 10 64bit | MB Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
CPU Core i5-4690 Turbo 3,9GHz | GPU Gigabyte R9 290 OC 4GB
RAM Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133 MHz | SSD Crucial MX100 128GB
HDD 2x Seagate Desktop HDD 1TB | PSU Seasonic FOCUS GX-750 Gold


08 srp 2020, 12:29
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 24 srp 2009, 09:25
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Hra je celkově neoptimalizovaná. Není možné, aby si vzala 13,5 gb RAM a 6,5 gb paměti z grafické karty, hra která byla původně udělána pro PS 4. Kontroloval jsem přes MSI Afterburner, toto mi nebere ani Red Dead Redemption 2.


09 srp 2020, 09:20
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4271
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Jo, virtuálku jsem si taky vypínal před časem, ale bez ní to nejde ať máš jakýkoliv PC. Po každý se u něčeho ukáže chyba.

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.630 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


09 srp 2020, 09:24
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4271
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Na mojí starší mašině s novou grafikou mi to běží takto na Ultra nastavení. Jen je vypnutý motion blur tak to ukazuje custom. /)

Re: Horizon Zero Dawn

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.630 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


10 srp 2020, 21:52
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 16 kvě 2008, 10:04
Příspěvky: 42
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Horizon.Zero.Dawn.Update v1.01.Epic codex version
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


Horizon.Zero.Dawn.Update.v1.01.Steam elamigos version
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

_________________
OS Windows 10 64bit | MB Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
CPU Core i5-4690 Turbo 3,9GHz | GPU Gigabyte R9 290 OC 4GB
RAM Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133 MHz | SSD Crucial MX100 128GB
HDD 2x Seagate Desktop HDD 1TB | PSU Seasonic FOCUS GX-750 Gold


18 srp 2020, 15:08
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Nepokoušel se někdo o transfer savu z PS4 do PC? udajne to de ale asi to nebude perdel no.
PS.Jinak mám odehráno 7h a bez problému.

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


23 srp 2020, 18:04
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 207
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

No kvůli jistým pár problémkům s Windows 10 a buildem 2004 jsem se vrátil na build 1909 hra na tomto sestavení běží naprosto katastrofálně:) 40fps propady a sou hodně znát před tím nebyl problém
tříhodinový testík tu **ještě na buildu 2004:)

Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=HS1qdIZTqzQ&t=2935s

Po cca 32h hrani prvni Bug v HuntersLodge DeadliestGame
Vše popsané + časy , kde je vše vidět v popisku videa na YT, máte někdo stejnej problém?

Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=YvNOEDPhEVI

Dohráno a na pohodu zmíněná chyba je zaznamenána ve videu pak byla ještě jedna podivnost až uplně ve final battle jen skočila do hry jakože loading obrazovka ale pak to zase jelo, dojeto bez vážných problémů, ještě mi zbývá Frozen Wilds:)

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
XFX Radeon RX 5700 XT THICC II

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


02 zář 2020, 22:10
Profil
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class
Uživatelský avatar

Registrován: 28 srp 2010, 17:23
Příspěvky: 464
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Včera dohrané vrátane Frozen Wilds - level 53 a 45 hodín


12 říj 2020, 19:16
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 27 dub 2007, 18:03
Příspěvky: 22
Bydliště: Hronov
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Nejdou nějak vypnout, nebo zkrátit ty pitomý dialogy???

_________________
Trvá celý život, než se naučíš zemřít.


13 říj 2020, 15:18
Profil
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class
Uživatelský avatar

Registrován: 28 srp 2010, 17:23
Příspěvky: 464
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Medzerníkom idu skipovat


13 říj 2020, 18:14
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4271
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Brzo bude překlad do SK jazyku. Tak na něj čekám a pak to taky zahraju. :)


Spustit video na YouTube.com
http://youtube.com/watch?v=Su8xBkuHaCs

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám

OS Win 10 Pro x64 19042.630 | MB P9X79 | CPU i7-3820 OC 4.7GHz | RAM Corsair 16GB 1685 Mhz DDR3
GPU GTX 1660 Ti GAMING X OC 2025-55/15000Mhz | HDD WD Black 1TB SATA3 | SSD Samsung 850 PRO 128GB SATA3 | PSU OCZ ZX 850W
NET 60/20


13 říj 2020, 18:37
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 422
Příspěvek Re: Horizon Zero Dawn

Jo jo, taky čekám na titulky abych si hru mohl totál vychutnat :)


13 říj 2020, 20:24
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download