fastshare
Cyberpunk 2077
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 2306
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 01 bře 2021, 14:14





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Cyberpunk 2077 
Autor Zpráva
Private
Private

Registrován: 28 čer 2016, 13:25
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

U mně ty patche taky nešli instalovat, když jsem měl hru instalovanou na normálním HDD,
když jsem hru nainstaloval na SSD disk instalace patchů proběhla v pohodě, sice není vidět průběh instalace,
ale asi po 20 minutách instalátor zahlásí install sucesfull.


21 pro 2020, 23:21
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 04:42
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Všetky patche od -Seraphim666- idú bez najmenších problémov,len ich treba inštalovať ako Administrátor a počas inštalácie nič neukazuje,ale po pár
minutách vyhodí že sucefull..tak že u mňa všetko OK!!! :D


24 pro 2020, 19:36
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 428
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Zdravím, chci se zeptat ...pujdou uložené pozice z codex verze na gog?


26 pro 2020, 13:23
Profil
Lieutenant
Lieutenant

Registrován: 25 dub 2008, 17:54
Příspěvky: 211
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Nevíte jak udělat aby se vždy hra spustila v CZ menu, vždy po vypnuí a když se do hry vracím, tak je vše zase ENG musim jit do setting-language a pokaždé změnit. Vopruz

_________________

AMD Ryzen 7 2700X
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING - AMD B450
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3,2Ghz
Asus Rog Strix AMD RX 6800 OC NEW beast a je to nářez jak hajzl

i_m_a_g_e
i_m_a_g_e


27 pro 2020, 09:53
Profil
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 428
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Hugo12317 píše:
Nevíte jak udělat aby se vždy hra spustila v CZ menu, vždy po vypnuí a když se do hry vracím, tak je vše zase ENG musim jit do setting-language a pokaždé změnit. Vopruz


Musíš ve složce s hrou změnit steam_emu.ini z english na czech a pro GOG verzi je to popsané na první straně , stačí číst ;-)


27 pro 2020, 16:53
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 02 led 2010, 10:41
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

nemate nekdo po updatu 1.05 problemy s hrou strasne to laguje dal jsem i verzi 1.06 a je to nehratelne.

_________________
asus z87-k
intel i5 4670k 3.40GHz
ram 10gb 1333MHz
gtx 970 4gb
hdd 1tb
corsair cx750 watt


28 pro 2020, 00:54
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2009, 09:22
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

radek8181 píše:
nemate nekdo po updatu 1.05 problemy s hrou strasne to laguje dal jsem i verzi 1.06 a je to nehratelne.


Mám to stejný, na 1.04 se to dá, 1.06 už je sekanina, ale je to taky tím že mám notebook veterána, grafárna už za moc nestoji GF GTX765M, jnak procesor i7-4700MQ, RAM 16GB


05 led 2021, 19:08
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 20 kvě 2009, 19:44
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Koukni do spravce uloh.. Mel jsem s tim taky problem a hra tam byla 2x. Staci vypnout tu v procesech


05 led 2021, 20:30
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 26 led 2009, 09:22
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Tohle mi hodně pomohlo, dobrých 8-10 FPS navíc.. vyzkoušejte, teda komu se to seká.
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.


12 led 2021, 21:10
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 137
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Ten procesor neviem (mam 4c/4t, mne uz nepomoze nic :-D) ale tie Pool su len placebo efekt a pozostatok konfiguracie - nema na hru vplyv a v najnovsej verzii ten subor aj odstranili.


14 led 2021, 11:48
Profil
Private
Private

Registrován: 07 pro 2015, 16:01
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Zdravím , doteď mi běžela hra celkem v poho , ale od mise co hraju za Silverhanda a jdu s tou ženskou a chlapem na Arasaku , tak to furt padá na plochu. Má někdo podobný problém? Dík.


14 led 2021, 15:37
Profil
Private
Private

Registrován: 29 led 2007, 20:33
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Zdravím, muže mě někdo poradit, jak nejlépe nastavit grafiku u hry Cyberpunk 2077. Hru mam od Seraphim666 aktualizovanou na verzi 1.06 (GOG instalátor Build 3235023change 4177747).
Doposud jsem hru hrál na CPU INTEL Core i5-8600 K, GK MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 ARMOR 8G, 8 GB DDR6 256bit, ZD Zdroj CORSAIR ATX 650 W, HD INTEL SSD 660 p Series 2TB, HD SAMSUNG SSD 970 EVO Plus MZ-V7S500. Hra mě fungovala, odehráno asi přes dvacet hodím. Možná třikrát spadla do Windows 10 Pro. V nastaveni grafiky jsem nic nenastavoval pouze v rychle předvolbě jsem změnil asi na Ultra, ale to nejsem si jist.
Ve středu jsem udělal upgrade pc. Vyměnil jsem grafiku RTX 2070 za EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Ultra Gaming a musel jsem vyměnit zdroj 650 za Corsair AX860 860 W.
Včera jsem znovu naistaloval Cyberpunk 2077 od Seraphina666 a udělal Update\Patch 1.1 (verze GOG instalátoru Build 3256355Change 4197920) \ GOG:
Hra po nastaveni osoby OK, při spuštěni hry při nastaveni grafiky na Ray Tracing Ultra hra po patnácti vteřinách padá do Windows, totéž při nastaveni na Ray Tracing Střední. Při nastaveni na Ultra tak se hra držela asi deset minut a pak spadla do Windows. A od té doby jsem na to nesáhl.
Může mě někdo poradit, jak nastavit grafiku s touto PC sestavou, dík všem za pomoc.


24 led 2021, 14:12
Profil
Private
Private

Registrován: 01 bře 2014, 12:22
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Já to hraju s verzí 1.06 na i9 10900K , RTX 3070 ,48GB RAM na monitoru s rozlišením QHD .Mám nastavené vše na max i raytracing a žádný problém jsem nezaznamenal.


25 led 2021, 10:43
Profil
Private
Private

Registrován: 26 říj 2019, 15:48
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Cyberpunk 2077

Sensor píše:
Tak jsem na to přišel aby vám zůstala nastavená čeština. Ve složce se hrou otevřete v texťáku soubor goggame-1423049311.info a upravte takto...
3x vyzkoušeno vypnutí a zapnutí a vždy v CZ! Zkusil jsem registry.. vše a pomohlo až toto. GOG verze.. :)

Nastavovat šipky jsem nezkoušel.. hraju jen na WASD, ale zkusit to můžu.

Re: Cyberpunk 2077


Od verze 1.1 mi toto přestalo u GOG verze fungovat? nevíte co s tím?

Déky


31 led 2021, 18:21
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 74 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download